Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea zegt resoluut 'nee' tegen Italiaans bod voor N'Golo Kanté

Laatste update:

Chelsea heeft een eerste aanbieding van Internazionale voor N'Golo Kanté van tafel geveegd, zo meldt The Guardian. Een onbekend geldbedrag plus Marcelo Brozovic in ruil bleken niet voldoende om Chelsea ervan te overtuigen Kanté van de hand te doen. The Blues hebben Inter laten weten eveneens niet geïnteresseerd te zijn in Christian Eriksen.

Voor trainer Antonio Conte van Internazionale geldt Kanté als zijn belangrijkste transfertarget deze zomer. I Nerazzurri hebben echter weinig liquide middelen en hoopten Chelsea daarom te kunnen verleiden tot een ruildeal. Inter probeerde het eerst door Brozovic aan te bieden, maar kreeg dus resoluut nul op het rekest. Ook in Eriksen, die in Milaan niet weet te aarden, heeft Chelsea absoluut geen interesse, daar de Londenaren met Kai Havertz en Hakim Ziyech al twee spelers haalden voor zijn positie.

Volgens The Guardian is er een 'kleine kans' dat Chelsea toch besluit over te gaan tot verkoop van Kanté. De Franse middenvelder geldt als een van de sterren van het elftal van Frank Lampard, maar is ook blessuregevoelig. Chelsea zou bereid zijn om Kanté voor de juiste prijs te verkopen. De club gaf al meer dan 200 miljoen euro uit aan nieuwe spelers en staat op het punt om ook Stade Rennes-doelman Edouard Mendy te contracteren.

Daarnaast hoopt Lampard nog altijd op de komst van Declan Rice van West Ham United. De manager van Chelsea geeft er echter de voorkeur aan om Jorginho van de hand te doen, liever dan Kanté. Jorginho wordt al tijden in verband gebracht met een terugkeer naar Italië, waar Juventus geïnteresseerd zou zijn. Eerder kwam de 28-jarige middenvelder uit voor Napoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jorginho inderdaad eerder weg doen en Rice ervoor in de plaats halen. Dan heeft Chelsea een (bij elkaar gekochte) middenveld en aanval van wereldklasse. Rice kan bovendien ook centraal achterin.

Kepa
Reece James
Thiago Silva
Declan Rice
Chilwell
Kante
Kovacic
Ziyech
Havertz
Pulisic
Werner
10 september 2020 om 21:24

Rechtsback mag ook. Tijd voor Azpi om een stapje terug te doen. We hebben iemand nodig die over Ziyech heen kan denderen en oorlog creëert aan die flank.

10 september 2020 om 21:24

Daar is Azpilicueta toch juist goed in of is hij dat niet meer?

10 september 2020 om 21:26

Niet nodig heb alle vertrouwen in Reece James. Die verdient op ze minst een kans

10 september 2020 om 21:28

Reece james en azpi zijn prima als rb's.

10 september 2020 om 23:09

Als je zo’n niets zegende voetballer boven Kovacic verkiest houd je niet van voetbal. Kovacic kante Havertz lijkt mij de beste samenstelling.

Kante is een speler die ik heel graag bij Internazionale zou willen zien maar Brozovic in een deal betrekken is een heel slecht idee. Brozovic is 1 van onze belangrijkste spelers, net als Handanovic niet de meest opvallende speler binnen de selectie maar wel degene die je als eerste in je opstelling opneemt.

Ik snap niet hoe mensen erbij komen dat hij weg mag. Ik kan me niet voorstellen dat Lampard hem wel laat gaan. Zelfs als bij niet fit is staat hij in de basis, als er maar een kleine kans bestaat om hem te laten spelen dan pakt hij hem meteen. Mede daardoor viel hij van blessure in blessure.

10 september 2020 om 21:48

Ik heb hem anders de afgelopen twee seizoenen amper zien spelen of ligt dat aan mij?

10 september 2020 om 21:54

Ligt denk ik aan jou. Afgelopen seizoen 22 wedstrijden in de competitie en jaar daarvoor 36 wedstrijden gespeeld.

10 september 2020 om 22:02

Ik snap niet waarom een grotere club dan Inter een bod uitbrengt op Kante. deze man is de beste in zijn vak en het type middemvelder die elk team nodig heeft of prijzen te pakken.

10 september 2020 om 22:54

Zou het niet erg vinden als ze Kante wegdoen en Aouar ervoor terug halen.

10 september 2020 om 23:54

Kante is een 6, Aouar is meer aanvallend. Voor de positie van Kante zou je dan Partey, Busquets of Rice moeten halen.

Ik zou als ik chelsea was gewoon een bod van 60 miljoen plus brozovic accepteren dan heeft chelsea gelijk goed middenveld en kan rice samen met thiago centraal spelen in de verdediging.

Kante zou natuurlijk een wereldversterking zijn maar vraag me af waar conte ze allemaal neer wilt zetten. Als kante komt is hij sowieso voor de basis. Vidal is ook bijna rond en wie die zie ik onder conte ook wel basis spelen. Dan heb e barella die altijd basis speelt. Dan zou je brozovic eriksen en sensi voor de bank hebben. Natuurlijk moet er concurrentie zijn bij een topclub maar dit lijkt me iets teveel van het goede aangezien Nainggolan Vecino Gagliardini n Joao Mario er ook nog zijn. Volgens de laatste geruchten lijkt Nainggolan te blijven omdat cagliari hem niet kan betalen . En Gagliaridni tsja die jongen kan er niks van maar speelde onder conte wel vaak basis vorrig seizoen . Lijkt me een goed plan dus om eerst wat jongens te lozen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren