Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Chelsea wil Diego Costa vervangen en zit Manchester United dwars'

Laatste update:

Er bestaan bij Chelsea de nodige twijfels over Diego Costa. De aanvaller was in zijn eerste seizoen bij the Blues direct belangrijk voor zijn ploeg en hielp Chelsea met twintig competitietreffers aan de landstitel, maar in het lopende voetbaljaar gaat het een stuk minder goed. Diego Costa scoorde pas drie keer, speelt niet goed en maakt meer ruzies dan beslissende acties.

/

Afgelopen dinsdag kreeg Diego Costa het uit bij Maccabi Tel Aviv nog aan de stok met José Mourinho en de tabloids zijn er zeker van dat Chelsea op zoek is naar een nieuwe spits. In de wandelgangen werden al verschillende kandidaten genoemd, maar de Daily Mail komt donderdag met een opvallende kandidaat: deze krant heeft begrepen dat Chelsea serieuze interesse heeft in Harry Kane.

De 22-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur beleefde vorig seizoen zijn definitieve doorbraak, kende een moeizame start van het huidige voetbaljaar, maar is inmiddels weer helemaal in vorm. Kane scoorde acht keer in zijn laatste vijf wedstrijden voor Tottenham en wordt al een tijdje in verband gebracht met Manchester United. Chelsea zou nu dus ook in de race zijn.

Aankomende zondag neemt Tottenham het op White Hart Lane op tegen Chelsea en dat is voor the Blues een mooie gelegenheid om Kane weer eens live aan het werk te zien en mogelijk zelfs om een definitief oordeel te vellen voor een eventueel bod in januari. Kane heeft nog wel een contract dat tot medio 2020 doorloopt en Tottenham wil de publiekslieveling eigenlijk niet verkopen.

Harry Kane is beter dan Diego Costa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Man United slim is, nemen ze Diego Costa over van Chelsea. Ze mogen Kane wel hebben dan komen beide teams vooruit volgens mij.

26 november 2015 om 13:44

als man united slim is? Ze zouden wel gek zijn als ze Costa overnemen.

27 november 2015 om 03:23

Harry Kane is ook niet de wereldspits die bij man united hoort. Diego Costa is dat wel, we hebben gezien wat hij kan en op welke niveau. Hij is met een Atletico kampioen van Spanje geweest dat betekend dat je Barca en Real Madrid hebt uitgespeeld. finalist van de CL plus hij is international van Spanje. Een land die zeker in de top 3 van de wereld hoort. Wie is Harry Kane? Noem 1 grote wedstrijd die hij heeft beslist.

27 november 2015 om 08:28

Zie jij ergens staan dat ik zeg dat ze Kane moeten halen?

Costa is een volslagen idioot, die wil je niet in je team. Wie je dan wel haalt is een ander verhaal.

Costa is gewoon een betere, maar ook nog gekkere versie van kazim. Zou als ik chelsea was gaan voor kane, correa of alex texeira.

Ja goed idee, vervang de spits die uit vorm is voor een andere spits uit vorm!

26 november 2015 om 13:04

Kane doet het de laatste wedstrijden anders prima., begin van het seizoen was het drama bij hem.

26 november 2015 om 13:23

Kane speelde toen ook niet helemaal onverdienstelijk hoor. Alleen het scoren ging hem moeizaam af. Hij verricht altijd nog een hoop werk en houdt zich naast het scoren vaak genoeg met de rest van het spelletje bezig.

26 november 2015 om 13:05

Uit de tekst: Harry Kane scoorde 8x in de laatste 5 wedstrijden.

26 november 2015 om 17:46

Kane werkt(e) net zoals anders enorm hard voor het team. Hierdoor is hij al van toegevoegde waarde, waardoor vorm niets wil(de) zeggen. Dat Kane nu weer scoort wil dus niet zeggen dat hij in vorm is.

Tja heel Chelsea draait voor geen meter, vorig jaar was het nog een topspits. Vind het een walgelijk mannetje maar laat Chelsea maar eerst eens draaien voor je een Hazard en Costa afschrijft...

Alcacer van Valencia lijkt me een betere optie.

26 november 2015 om 13:13

Haal er nog één die de competitie niet goed kent en de taal hoogstwaarschijnlijk niet zo goed beheerst. Ging bij Falcao en Costa ook al zo lekker. Ja Costa schoot er heel veel in, maar hij spreekt geen drie woord Engels en dat zal ook zeker van invloed zijn op zijn gedrag op het veld.

Alcacer is wel een jonge speler met veel potentie, maar als Kane voor het juiste bedrag opgehaald kan worden zou ik hem boven Alcacer kiezen.

Met due nieuwe inkomsten in de PL hoeft geen club meer te verkopen en als Tottenham zijn spelers ook nog eens kan overtuigen om te blijven zie ik ze met dit team nog wel een een titel pakken.

Walker, Alderweireld, Davies, Vertonghen, Dier, Alli, Eriksen en de in dit bericht genoemde Kane worden alleen nog maar beter.


Voor Chelsea is het wel goed om ern keer voor een wat jongere gast te gaan die er wel meteen staat dit is op termijn goedkoper en slimmer.

26 november 2015 om 13:06

Titel is veel van het goede, maar top 4 is zeker haalbaar. In de toekomst misschien top 3.

Berahino, Kane, Vardy, Ribery, Alex Texeira, Stones, Marquinhos, Isco, Griezmann en Calleri. 10 spelers waar Chelsea toch regelmatig mee in verband wordt gebracht. Systeem lijkt me alleen wat aanvallend voor Mourinho.

Zou Kane graag zien komen op Stamford Bridge. Costa lijkt zich maar niet aan te willen passen aan Engeland en andersom gaat het echt niet gebeuren. Een vertrek lijkt helaas onvermijdelijk. Kane heeft wel veel power en daarnaast ook de Engelse nationaliteit.

Als dan ook Berahino nog komt als home-grown player en vervanger van Falcao/remy staat er toch nog steeds een uitstekende aanval die grotendeels Engels is. Zie Chelsea er dan wel weer voor aan om Solanke en RLC te verkopen, want die zijn niet meer nodig voor de home-grown status.

26 november 2015 om 13:18

RLC verkopen zou oliedom zijn, vindt dat echt een fantastische middenvelder. Zie er een jonge Touré in. Fysieke powerhouse, en een goede alleskunner. Kan een grote worden, mits hij juist begeleid wordt en voldoende speeltijd krijgt. Zou hem zéér graag bij Arsenal zien.

26 november 2015 om 13:22

Klopt, ik zou het ook doodzonde vinden als hij vertrekt. Hij krijgt echter niet de minuten die hij verdient van Mourinho en dat is wel een struikelpunt bij het verlengen van zijn contract dat over 1,5 jaar afloopt.

Kane gaat denk ik niet weg bij Spurs!.

Vardy binnenhalen, staat garant voor doelpunten.

Je hebt een Rémy op de bank zitten wie het Engelse voetbal ook goed kent en bijna altijd goed presteert als hij een kans krijgt. Zet hem lekker in de basis met zijn snelheid.

Zaterdag de wedstrijd gezien op Stamfordbridge. Costa oogde zeer plichtmatig. Plezier droop er niet bepaald van af. Denk dat ie beter af is bij een nieuwe club. Het lek is nog niet boven bij Chelsea. Helaas..

Whaha wie denkt dat Kane naar misschien wel na Arsenal de meest gehaatte club is van Noord-Londen en heel de voetbalwereld, dan begrijp je het niet zo goed. Wat doe je er goed aan om Kane naar Chelsea te sturen.
1. Je stuurt je enige broodnodige spits weg.
2. Je stuurt hem ook nog is naar een concurrent in notabene dezelfde stad.
3. Je zorgt ervoor dat Kane van de meest geliefde speler naar de meest gehaatte speler van the spurs is.

Meteen na het winnen van de titel gaan smijten, strooien en spugen met het geld. Dan krijg je dit.

26 november 2015 om 19:14

Wat bedoel je precies met je eerste zin? Die loopt niet heel lekker, dus begrijp de inhoud ervan niet.
Bovendien, Chelsea en geld smijten na de titel? Volgens mij is dit juist het jaar dat ze zeer gerichte inkopen hebben gedaan. Dus wat mij betreft kan dat argument ook de prullenbak in.
Buiten dat, de stap naar Chelsea zou voor Kane echt niet heel onlogisch zijn. Vergeet niet dat hij nog geen 2 jaar geleden bijna weg is gestuurd omdat men hem niet goed genoeg vond. Daarnaast heb je bij Chelsea normaal gesproken een veel grotere kans op prijzen dan bij Tottenham.

26 november 2015 om 23:09

@santiarsenal

Keep dreaming. The Hurricane blijft bij ons punt.

28 november 2015 om 18:19

Ik zeg niet dat hij naar Chelsea gaat, ik leg uit dat het niet onmogelijk is en de reden daarvan.

Kane gaat komende zomer niet weg, laat staan in januari.

Overigens is het al helemaal uitgesloten dat Kane verkocht word aan Chelsea. Spurs en Chelsea doen eigenlijk nooit meer handel door wat akkefietjes wat jaren terug (oa Modric).

Ik zie Tottenham Kane niet verkopen in de winterstop. Daar steekt de voorzitter wel een stokje voor.

Wat mij betreft moet heel die winterse transferperiode afgeschaft worden. Het is gewoon 'vals spelen' als je tijdens een lopend seizoen een sterkhouder wegkoopt bij een andere club. Zeker als het een club uit dezelfde competitie betreft. Heel het sportieve aspect van de competitie wordt hierdoor verpest.

Ik vind het juist leuk als een club die eigenlijk lager hoort te staan het goed doet (wie had Leicester City zo hoog verwacht?). Ik wil zien hoe zoiets zich uitspeelt gedurende het seizoen. Niet dat het desbetreffende team wordt beroofd van zijn sterkhouders, waarna het als een pudding in elkaar zakt na de winterstop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren