Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea terug aan kop na probleemloze zege op Pieters en consorten

Laatste update:

Chelsea heeft Stoke City zaterdagavond verslagen en is in ieder geval voor een dag terug op de eerste plaats in de Premier League. Nadat Manchester City eerder op de dag won van Southampton, was het team van coach José Mourinho veel te sterk voor Stoke. Mohamed Salah opende de score, Frank Lampard en Willian maakten er in de tweede helft 3-0 van.

/

Vanaf minuut één was het op Stamford Bridge vooral Chelsea wat de klok sloeg; de defensie van de bezoekers, waar Erik Pieters als linksback in de basis stond, had de handen vol om de thuisploeg uit de buurt van het eigen zestienmetergebied te houden. Keeper Asmir Begovic haalde opgelucht adem toen hij zag hoe een hard schot van Fernando Torres naast ging. Op het moment dat de Bosniër op moest treden deed hij dat overigens ook uitstekend: Begovic kon een geplaatste inzet van Willian tot corner verwerken en werd even later in verlegenheid gebracht door Pieters.

De Nederlander wilde een bal met de borst terugspelen op zijn doelman, maar schonk op die manier een grote kans aan de attente Torres. Begovic was echter minstens zo oplettend en kon de Chelsea-spits van scoren afhouden. Na een half uur was het niettemin raak en dat was volkomen verdiend: Nemanja Matic had een fraaie actie in huis en legde vanaf links terug op Salah, die de goalie van the Potters met een strak schot kansloos liet, 1-0. Branislav Ivanovic dacht de marge vijf minuten voor de pauze op twee te brengen, maar het kopdoelpunt van de rechtsback werd afgekeurd wegens buitenspel.

/

De gasten uit Stoke-on-Trent, de nummer tien van de ranglijst, hadden zodoende nog 45 minuten om op gelijke hoogte te komen. Het elftal van trainer Mark Hughes kwam ook na de hervatting evenwel amper bij Chelsea-keeper Petr Cech in de buurt en het wachten was dan ook op de 2-0. Dat die na een kwartier viel mocht vooral Andy Wilkinson zich aanrekenen; de verdediger legde Salah in het strafschopgebied neer en dus mocht Lampard vanaf elf meter aanleggen. Begovic keerde de penalty van de routinier nog wel, maar in de rebound was de middenvelder van the Blues er als de kippen bij om alsnog binnen te schieten.

Vervolgens faalde eigenlijk de gehele Stoke-verdediging toen Willian de 3-0 voor zijn rekening nam. De Braziliaan kreeg alle tijd en ruimte om het doel van Begovic onder vuur te nemen en het moet gezegd dat hij dit prachtig deed, want de boogbal viel heerlijk binnen. In die stand kwam geen verandering meer, want Cech had net zo goed een vrije avond kunnen opnemen en zag vrijwel geen enkele tegenstander voor zich opduiken. Chelsea kwam geen moment in de problemen en herovert de koppositie in de Engelse competitie, maar zondag kan Liverpool die bij een uitoverwinning op middenmoter West Ham United weer overnemen.

Bekijk het doelpunt van Willian

Denk je dat Chelsea kampioen van Engeland wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed resultaat, mooi dat Salah zijn kans grijpt om zich te tonen. Dat is toch de bedoeling van zijn komst, dat wanneer je Hazard rust moet gunnen dat hij er staat.

Goede wedstrijd van chelsea me willian als uitblinker. Maar deze wedstrijd bevestigde ook weer wat al besproken is vandaag, dat Fernando Torres voor jan lul op het veld staat. 0 goede ballen zijn kant op gezien, terwijl hij zich de touwtering rent.. Schurrle Willian en salah hebben geen enkele fatsoenlijke bal gegeven, na 70 minuten ging david luiz het even proberen maja dat is niet zijn kracht zeg maar. Blij met de overwinning maar voor de rest, erg jammer weer

5 april 2014 om 20:34

Jij probeert hier Torres in bescherming te nemen, maar eerlijk altijd wanneer Torres de bal had leidde dat tot balverlies.
Ik heb hem geen 1 goede actie zien doen, al was het maar een pass..
Torres is gewoon een spits voor de vuilbak, een fatsoenlijke spits had in zo een wedstrijd minstens 2 keer gescoord, dat is dan ook wat Chelsea mist..

On; Chelsea speelde heel goed met als uitblinkers Salah, Willian en natuurlijk Matic. Als Chelsea dinsdag tegen Psg ook zo aanvallend speelt zal een 2-0 zeker en vast niet onmogelijk zijn. Ik hoop dan ook dat Salah zal spelen ipv een Luiz of een Mikel.

5 april 2014 om 20:49

Ons Egyptisch talent is helaas niet speelgerechtigd omdat hij eerder dit seizoen al met Basel in de Champions League heeft gespeeld

5 april 2014 om 21:11

Hij heeft amper ballen gehad idd..

6 april 2014 om 01:07

Ahjaa was het vergeten.

6 april 2014 om 01:07

die beste man Torres kan niet eens fatsoenlijk een bal controleren. laat staan afronden. Ik vind dat Demba meer recht heeft op een basis dan Torres. Die is het afmaken niet verleert zagen we tegen Tottenham

salah motm, iedereen speelde goed behalve shurlle

5 april 2014 om 20:29

Behalve Schurrle? Hij heeft een geweldige 1e helft gespeeld.

5 april 2014 om 20:38

Bwaa, geweldig gespeeld is wat kort door de bocht hé.

Was zeker niet slecht maar viel ook niet bepaald op..

5 april 2014 om 21:50

Nee ik vind hem geen echte winger, ik zou doen met hem wat wenger doet: omturnen tot een spits want ik zie veel spits eigenschappen bij hem

5 april 2014 om 21:51

Nee ik vind hem geen echte winger, ik zou doen met hem wat wenger doet: omturnen tot een spits want ik zie veel spits eigenschappen bij hem

5 april 2014 om 20:38

Shurrle vond ik heerlijk spelen lekkere ingrepen en was een nachtmerrie voor de backs bij elke fout sloeg hij toe

6 april 2014 om 01:09

bij hem is het idd nooit een gebrek aan inzet. alleen hij heeft zijn dagen dat die heel erg goedbis en soms is die afwezig in het aavallende opzicht. maar geeft altijd 110%

6 april 2014 om 12:44

Ik begin echt fan van die gozer te worden hoe hij zich inzet ik zag het gister ook weer Stroke had een moment om uit te breken en Shurrle onderschept een cruciale pass met sliding en staat weer op om de bal weer te onderscheppen

Pieters deed het helemaal niet onaardig. Als van Gaal een beetje oplet is het linksback probleem opgelost met Pieters en Büttner.

Salah! Trots van Egypte! Goed dat hij zijn kans pakt en zich laat zien

5 april 2014 om 20:40

Geweldige speler die uit kan groeien tot een topper en is maar 21 jaar oud.

5 april 2014 om 20:46

Ondergewaardeerd die man mensen praten over Paul Pogba , Marco Veratti , Mario Gotze Lucas Moura etc maar mensen kunnen hem wat mij betreft ook in dat rijtje zetten en ik baseer het niet allen op deze wedstrijd

5 april 2014 om 20:48

Hij wordt onderschat, maar dat is juist leuk. Kan ie mooi de monden snoeren van de mensen die hem onderschatten, hij wordt niet zomaar de Egyptische Messi genoemd.

5 april 2014 om 20:55

Van mij mag hij wel wat meer erkenning krijgen voor de goede wedstrijden die hij speelt erg goede speler

off : ik geniet ook een beetje van het feit dat Liverpool deze speler is misgelopen

5 april 2014 om 21:13

Erkenning zou op zijn plaats zijn, het belangrijkste is dat hij binnen de club erkenning krijgt en dat de supporters Salah toejuichen.

5 april 2014 om 21:14

@peterosgod, wel meer mensen worden met messi vergeleken maar de meeste komen niet in de buurt van het niveau van salah.. De messi vergelijking is dus gwn iets commercieels

5 april 2014 om 21:16

Ik vind het onzin dat spelers vergeleken worden met Messi, maar wilde er alleen duidelijk maken dat het bij Salah niet zomaar is, al vind ik eigenlijk dat zo totaal anders zijn.

5 april 2014 om 22:09

Liever de premiere league crown zonder Salah dan tweede of lager met Salah.

5 april 2014 om 22:16

Jij zegt iets dat nogal voor de hand ligt, maar denk maar niet dat jullie van ons af zijn of van City. Salah is een aanwinst die zeker nog beter zal worden, geweldige talent.

5 april 2014 om 22:25

Helemaal met jullie eens jongens!

5 april 2014 om 23:02

Je zult nog op je woorden terug komen volgend jaar in de CL iemand als Salah zou dan heel handig zijn btw als City zijn wedstrijden wint hebben zij de crown

5 april 2014 om 23:18

Soms heb ik het gevoel dat mensen Osgood niet kennen.

Peter Leslie Osgood (windsor, 20 februari 1947 – Slough, 1 maart 2006) was een Engels voetballer.

Op zeventienjarige leeftijd debuteerde hij voor Chelsea FC in de wedstrijd tegen Workington en scoorde direct tweemaal. Hij was de grote favoriet van de Chelsea-supporters en vergaarde de bijnaam: 'king of Stamford Bridge', naar de thuishaven van Chelsea. Met zijn natuurlijke, bijna ongeïnteresseerde speelstijl excelleerde hij als het erom ging en de tribunes stampvol zaten.

Osgood hield er een extravagante levensstijl op na. Mede daardoor kwam hij maar tot vier interlands voor Engeland, de eerste daarvan speelde hij in februari 1970 tegen België. In het shirt van Chelsea speelde hij 380 duels, waarin hij 150 keer scoorde. Osgood overleed nadat hij op een begrafenis van een familielid een hartaanval had gekregen.

Geweldige wedstrijd van Chelsea, bijna foutloos. Het was echt genieten met Salah, Willian en Schurrle. Veel kansen gecreëerd en ook gescoord. Nu focussen op de wedstrijd tegen Psg, hopelijk spelen we dan net zo goed en gaan we verder.

We mogen nu echt geen punten verspillen meer verspillen.

5 april 2014 om 20:39

Nee Liverpool moet morgen nog spelen en City nog twee wedstrijden tegoed

5 april 2014 om 20:41

Je hebt gelijk verkeerd gekeken. Thanks

Wat een domme fout, ik vond het al vreemd.

5 april 2014 om 20:56

Zou wat zijn als we het in eigen hand zouden hebben

5 april 2014 om 21:14

Mourinho: GO FOR It!

Posted on: Sat 05 Apr 2014
Despite today's game against Stoke City coming just four days before the decider in Chelsea's Champions League tie against Paris Saint-Germain, Jose Mourinho promises there will be no taking our eye off the ball when it comes to the domestic league title race.

The manager said after last weekend's defeat to Crystal Palace that winning the Barclays Premier League this season would be very difficult due to our reliance on other teams' results, but every effort will be made to keep up the challenge, as it will to turn around our European quarter-final tie.

For the PSG game he requests a specific approach from players and fans alike, and is clear his assessment following the Selhurst Park defeat should not be misinterpreted.

'i am not saying I am going to rest eight players against Stoke because in the league we have no chance and we still can win against Paris Saint-Germain,' he said.

'i am saying go for the six league matches we have to play and try to win the six matches. The moment we don't want to give everything to win any of these matches, we are not good professionals which is something I don't accept someone saying about me or my players.

'and now is the moment to say clearly that the Champions League is not over, far from it,' Mourinho adds.

'if a player doesn't believe it's not over, it is better they stay at home next week. If any supporter thinks it is not possible, it is better to stay at home and watch on TV the match between Dortmund and Real Madrid.

'so let's go for it! Let's play the six matches and the match against Paris and that is the kind of match I want my players and the supporters to enjoy very much, because I will enjoy it.'

Mourinho explains the enjoyment comes from being faced with a difficult challenge. That raises the pulse rate in the way protecting a big lead brought back from an away leg could never do.

'i enjoyed so much the game last year in the semi-final between Real Madrid and Dortmund, and we were knocked out,' he insists.

'we lost 4-1 in Dortmund and the game at home we won 2-0 and in the last five minutes we had chances to score. In the end you are very sad because you lose but before and during you really enjoy it, and the game on Tuesday is a game I want everybody to enjoy, going through or not going through. And it is not over.

'the first thing is not to give Paris goals on a plate. The second thing is to score the chances that we make. What can help us to go in that direction is the feeling of enjoying the situation, the feeling of let's go, let's play, and let's enjoy, and see what happens.'

http://www.chelseafc.com/ news-article/article/ 3749978/title/ mourinho-go-for-it

Spaties verwijderen!

5 april 2014 om 21:43

Mourinho4president

Willian heerlijk gespeeld met die goal in de hoek als bekroning voor zijn goede spel Salah vond ik ook heel verdienstelijk spelen jammer dat die solo run van hem op het laatste moment werd afgestopt anders was dat me toch een goal geweest

Luiz wou meteen die vrije trap scoren op doel, maar Hazard liet het niet toe en zei "de doel is te ver".

5 april 2014 om 21:41

Haha dat vond ik wel een grappig moment D.luiz helemaal gefocust op het doel en Hazard die de bal gewoon weg tikt

5 april 2014 om 22:12

Ik schrok eigenlijk vanwaar Luiz wou schieten.

5 april 2014 om 22:33

Ik eigenlijk niet zo hij haalt dat soort capriolen wel vaker uit wie weet misschien als hij had geschoten was het net zo'n beauty als tegen Fulham

Totaal geen tegenstand gehad vandaag van Stoke City. Matic was de beste man bij Chelsea voor mij.
Hazard gaat er alles aan doen om weg te gaan denk ik. Met nog 3 minuten te gaan had hij best David Luiz een poging mogen laten wagen. Vond het niet zo netjes.

6 april 2014 om 01:05

Hazard gaat nog niet, dat nieuwsbericht op VZ was een grap van Hazard. Van zo, dat meen je toch niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren