Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea sloopt zwalkend Everton op Stamford Bridge

Laatste update:

Chelsea heeft optimaal geprofiteerd van het gelijkspel van Manchester City tegen Middlesbrough. Op Stamford Bridge werd eenvoudig afgerekend met een zwalkend Everton. De ploeg van Ronald Koeman zat geen moment in de wedstrijd en werd met 5-0 van de mat geveegd. Door de overwinning is het team van Antonio Conte voor een dag verzekerd van de bovenste positie in de Premier League.

/

Stiekem zal de coach van Everton de afgelopen dagen gedroomd hebben van een stunt in Londen, maar vanaf het begin werd het duidelijk dat dat er niet in zat. The Blues trokken direct het overwicht naar zich toe en dat betaalde zich na negentien minuten zich uit toen Eden Hazard de eerste grote kans voor zijn ploeg verzilverde. Marcos Alonso verdubbelde de voorsprong twee minuten later door de bal van dichtbij door de benen van Everton-doelman Maarten Stekelenburg te schieten. Bij beide doelpunten zag de Oranje0international er niet goed uit.

Het leed werd met de minuut groter voor the Toffees en Koeman besloot na een halfuur in te grijpen door Kevin Mirallas te brengen voor de ongelukkig spelende Bryan Oviedo. Veel hielp deze wissel niet want het waren wederom de gastheren die mochten juichen. Diego Costa kon uit een hoekschop gemakkelijk raak schieten en vlak voor rust had de Spanjaard zijn tweede kunnen maken, maar deze keer zag hij zijn inzet naast het doel van Stekelenburg terecht komen.

/

Na de onderbreking was het wederom de Londense club die het spel bepaalde; het leek of de bezoekers de handdoek in de ring hadden gegooid na de desastreus verlopen eerste helft. Hazard scoorde zijn tweede van de avond na een vloeiende combinatie met Pedro en een paar minuten later waren de rollen omgedraaid toen de Belg met een breedtepass de Spaanse buitenspeler bediende (5-0). Ondanks dat Chelsea het gaspedaal minder hard intrapte, kreeg het nog een aantal goede kansen. Het was Stekelenburg die nóg erger voorkwam voor zijn aangeslagen elftal.


Denk je dat Chelsea de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 november 2016 om 20:34

Ik denk dat dit Chelsea op den duur weer mee kan met Bayern, Real en Barca als nr 4. Wauw wat een wervelend spel, fenomenaal!

5 november 2016 om 20:37

Chelsea mist daarvoor te veel individuele klasse. Bij die andere ploegen zijn er minimaal 3 spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Chelsea mist dat nog

5 november 2016 om 20:39

dan heb jij deze wedstrijd niet gezien gozer! dit was bayern niveau

5 november 2016 om 20:39

Dat denk ik ook. Liverpool, Man U en Man City kunnen op ten duur ook aansluiten bij niveau Real Madrid, Bayern en Barca.

5 november 2016 om 20:55

Dan is er nog een hele lange weg te gaan. Die ploegen zijn buitencategorie en verpulveren zowat elke tegenstander met gemak. Ze zitten alle 3 dit seizoen een beetje in een dipje, maar chelsea komt nog niet in de buurt.

5 november 2016 om 20:57

ik vind het heel schattig dat je dat denkt nadat Chelsea weer eens 3 wedstrijden achter elkaar speelt waarvoor zij zich niet hoeft te schamen, lol..

Zonder dollen, Atletico Madrid zal de komende jaren samen met Juventus uitmaken wie er op 4 en 5 staan. Daarna schaar ik City en PSG ook nog eens hoger in.

5 november 2016 om 23:07

@lewizkid zal er even 3 voor je opnoemen: Costa Hazard en Kante nuff said

5 november 2016 om 23:14

Kante? Die beslist geen wedstrijden voor je hoor

5 november 2016 om 23:24

Atleti, Juve ?

6 november 2016 om 09:02

@Stan Juventus, ik vind het ook een beetje raar. Na 1 grote overwinning en 3/4 wedstrijden ervoor ook goed gespeeld worden ze al in de top 4 geplaatst..... Laat maar eerst dit jaar de top 3 van de BPL halen en volgend jaar presteren in de CL, dan zien kan men pas conclusies trekken. Atletico Madrid en Juventus nu zeker een streepje voor. Die presteren zowel in hun land als in de CL erg goed.

5 november 2016 om 20:36

Idd, de concurrentie is ook moorden in BPL dit seizoen. Spurs, Man U, Man City, Liverpool, Arsenal en Chelsea doen allemaal mee om titel/top 4. Zeer spannend wordt het!

5 november 2016 om 20:45

Spurs? United? haha, hoe bedoel je, de BPL wordt overschat... je vergeet West Ham en Watford te noemen maat!

5 november 2016 om 21:51

LOL til niet zo zwaar aan een overwinning tegen met alle respect everton.. tegen liverpool en arsenal hebben ze niets laten zien en waren ze nergens lmao

5 november 2016 om 23:05

Volg jij de bpl wel? Dat was met een hele andere opstelling sinds ze met 3 verdedigers speler afgelopen 5 games in de bpl hebben ze nog geen tegen doelpunt gekregen en als ik het goed heb er al 16 gemaakt miss eerst maar is de bpl gaan kijken voordat je onzin uitkraamt

6 november 2016 om 00:22

Ga je nou doen alsof ze alleen door de opstelling zo kansloos hebben verloren van liverpool en arsenal? Want ik weet zeker dat ze ook zouden verliezen als ze met deze opstelling spelen. Ik wil chelsea zo goed zien spelen in grote wedstrijden. Dus kerel nogmaals vraag ik je vriendelijk om niet zo zwaar aan een overwinning tegen everton te tillen en jezelf niet zo verschut te zetten.

6 november 2016 om 10:45

Misschien moet jezelf even de wedstrijden terug kijken. met deze tactiek zou het tegen Arsenal een heel ander verhaal zijn. De onzekerheden en zwakheden zijn uit de defensie en aanvallend gaat het sindsdien als een tierelier.

Everton is een behoorlijke ploeg volgens mij en United is ook met 4-0 weggespeeld. Als je ons zo goed wil zien spelen in grote wedstrijden, dan blijf je toch gewoon nog even naar Chelsea kijken

5 november 2016 om 22:41

Dat was geen dipje, Mourinho zette het gewoon volledig verkeerd neer. Deze trainer kiest voor voetballende spelers en voor backs met een drive naar voren. Mourinho stelde houthakkers op.

Wat een geweldige wedstrijd. Chelsea heeft Everton helemaal zoek gespeeld. Conte heeft er echt een geweldig team van gemaakt. Echt alles klopt. Snelheid op de flanken, veel loopvermogen en verdedigend ijzersterk.. Zelfs Luiz doet het prima, zonder zijn gekke rushes naar vorm en wilde acties lijkt hij wel een top verdediger.

Pijnlijk voor Koeman, maar godallemachtig zeg! Conte heeft van Chelsea een waar machine gemaakt! Alles klopt sinds hij naar die 3-4-3 is overgestapt. Echt alles lukt bij ze op dit moment, verdedigen, aanvallen, counteren, schieten op goal.het is alleen maar de vraag wanneer de terugval komt, dat is natuurlijk niet te vermijden.

Hazard en Costa zijn echt de dragende spelers , maar we mogen spelers als Moses, Alonso, Kante en Matic absoluut niet vergeten.

5 november 2016 om 20:37

Vergeet David Luiz ook niet, die speelt dankzij hem voor een nominatie verdediger van het jaar

Wat heb ik genoten vanavond, hopelijk weten we dit genot nog lang vast te houden.

5 november 2016 om 20:42

ja de 3-4-3 is echt een goeie!

5 november 2016 om 20:44

En dan te bedenken dat de kranten al over een ontslag van Conte schreven. Top trainer is hij gewoon.

Geweldig Chelsea gezien wauw! Had 8-0 moeten zijn.

Hoe. Hoe. Hoe kan de meerdsrheid nu kiezen voor chelsea als kampioen. Zo ongeloofwaardig. Dan city. Dan arsenal. Dan lpool. Etc.

5 november 2016 om 20:45

Ach die polls moet je niet zo serieus nemen. Als Chelsea over 2 weken punten laat liggen bij Middlesbrough en je zet onder dat artikel dezelfde poll neer, zul je zien dat de meerderheid kiest voor "nee". Mensen leven in de waan van de dag.

5 november 2016 om 20:46

Nu lijkt Chelsea even het sterkst. Maar in Engeland kan dat binnen 3 wedstrijden weer volledig anders zijn. Het gaat afwachten worden wie na 38 wedstrijden het sterkst is.

5 november 2016 om 20:47

Arsenal hakt af zoals altijd tevreden met 4e plek, City is tikje overschat omdat Guardiola daar zit en ze denken gelijk Barca 2.0 nottt!! En Livepool die doen het gewoon goed en hopen dat zijn kampioen worden

Conte heeft het heel snel weer op de rit gekregen na een matig begin, erg knap! Chapeau Moses op LB is gewoon een geniale zet gebleken.. hij is snel, sterk en heeft een goede voorzet! Chelsea is wat mij betreft weer terug in de titelrace nu City beetje begint te zwalken.

5 november 2016 om 21:15

Ze lijken veel op elkaar, maar Marcos Alonso speelt LB

6 november 2016 om 09:23

RB bedoel ik :P

Het is Chelsea van harte gegund!
Het kwaliteitsverschil tussen Conte en Mourinho is gewoon te groot.
De spelers en fans van Chelsea zijn al heel verheugd dat het niet goed gaat met Manchester United vanwege Mourinho.

5 november 2016 om 21:01

Wat een onzin. De meeste fans zijn nog steeds dol op Mourinho en ik hoop dat hij het met United goed gaat doen. Na Chelsea is United de ploeg die ik het meeste gun, vanwege Mourinho

6 november 2016 om 13:18

Waarom gun je Mourinho nog iets? Hij was de oorzaak geweest voor het falen van vorig seizoen. De slechte resultaten kwamen tot stand omdat de relatie tussen trainer en speler én tussen de spelers onderling verzuurds waren.

Wat een wedstrijd! Alle spelers waren een 10! alleen wat is er met Oscar gebeurd joh! ken niet meer ballen lijkt wel

5 november 2016 om 21:08

Ze moeten die James van Real houden, die is 10 klasse beter.

Genoten! Een geweldige tactiek gecombineerd met individuele klasse. Zo is voetbal bedoeld! Conte heeft het na een mindere start prima voor elkaar. Zijn 3-4-3 lijkt tot nu toe te werken in Engeland.

Prachtig! Ik geniet laatste tijd erg van Chelsea!

5 november 2016 om 20:59

Topvoetbal van Chelsea!

Wauw, wat een prestatie van Chelsea weer eens. De statistieken na het verlies en het overstappen naar de 3-4-3 is een meesterlijke zet gebleken. Chelsea is de laatste 5 wedstrijden ongelsagen met nul tegendoelpunten en 16 keer gescoord. Damn, wat heeft Conte aan deze jongens

Dames en heren, ik denk dat we nu toch wel kunnen stellen dat Hazard wel degelijk terug is. Ik hoop dat hij deze vorm volgende week tijdens de interlands kan etaleren. Goed werk van Conte dat hij een systeem heeft gevonden waar zijn spelers, en vooral zijn toppers, zich uitstekend in lijken te voelen. Ook al heeft hij daar bijvoorbeeld een Fabregas voor geslachtofferd

Thibaut Courtous is door de stemmers uitgeroepen als beste speler.
Is dit een grap van jullie ofzo met zijn allen? Die gast heeft 1 keer de bal aangeraakt voor een uittrap.

Als een Arsenal fan moet ik toegeven dat Chelsea bizar goed speelde. Eng en beestachtig goed. Everton werd verkracht. Everton had niks in te brengen damn totaal niet verwacht

Ik ben onder de indruk van Conte. Chelsea draait super. Nieuwe mentaliteit en een nieuwe tactiek binnen een paar maanden en gewoon bovenaan staan. Petje af! Zeker gezien de concurrentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren