Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea lijdt gevoelige nederlaag na fraaie knal van Arnautovic

Laatste update:

Chelsea is tegen zijn vierde competitienederlaag van het seizoen aangelopen. The Blues gingen zaterdag door een vroeg doelpunt van Marko Arnautovic onderuit bij nummer negentien West Ham United (1-0) en kunnen zondag in punten achterhaald worden door Liverpool. Het West Ham van David Moyes klimt een plaats en staat nu achttiende.

Chelsea verloor bij drie van de laatste zes visites aan West Ham over alle competities: nul remises, drie zeges. Afgelopen seizoen verloor het team van Antonio Conte in het London Stadium in de EFL Cup en ook dit keer wist men dus niet te winnen. De thuisploeg opende al vroeg de score: Marko Arnautovic combineerde met Manuel Lanzini door de verdediging en werkte knap af in de verre hoek. Chelsea had meer balbezit, maar slaagde er niet in om het Adrián moeilijk te maken en probeerde het na een half uur daarom van afstand. De keeper had echter een antwoord op schoten van N’Golo Kanté en Davide Zappacosta.

MARKO ARNAUTOVIC!⚽️ Al na 6️⃣ minuten loopt Chelsea Football Club achter de feiten aan!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 9 december 2017

Eden Hazard had eerder al een poging ondernomen om de stand gelijk te trekken, maar de rebound van de Belg ging naast. Zodoende bleef het na 45 minuten voetballen 1-0 en Conte greep in de rust in: Tiemoué Bakayoko bleef in de kleedkamer achter en stond zijn plek af aan Pedro Rodríguez. Chelsea probeerde het tempo te verhogen en kreeg diverse kansen: Aaron Cresswell voorkwam dat Zappacosta kon score en een kopbal van Cesc Fàbregas werd geblokt. Aan de andere kant had Chelsea geluk dat de scheidsrechter de bal niet op de stip legde toen Andreas Christensen het leer met zijn arm beroerde.

Conte voerde na 55 minuten zijn tweede wissel door: Victor Moses kwam erin voor Marcos Alonso en even later kwam ook Willian als invaller binnen de lijnen. Zij konden de bezoekers echter niet aan een punt of meer helpen. In de laatste tien minuten kreeg Chelsea nog wel twee goede mogelijkheden: Álvaro Morata werd gevonden door Kanté en schoot hard naast, terwijl Hazard even later evenmin wist te scoren na afleggen van Morata. West Ham trok de voorsprong over de streep en boekte zijn eerste Premier League-zege sinds 30 september.

Een terechte zege voor West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp Conte echt niet meer... Vorig jaar wonnen we gemakkelijk van de lagere teams met de formatie 3-4-3, speelde je iedereen weg en was je ook nog eens dodelijk op de counter. Nu gaan we tegen dit soort teams lekker behouden spelen en ik begrijp echt niet waarom.. 3-5-2, het komt Morata absoluut niet ten goede, we hebben opeens geen diepgang meer en zijn niet gevaarlijk op de counter.. Daarnaast brengt die extra middenvelder ook veels te weinig. Nu begrijp ik ergens wel dat 3-4-3 geen verassend systeem meer is en andere teams het hebben over genomen.. Maar speel dan behoudend tegen de top 5 en lekker aanvallend tegen de mindere elftallen. Tevens vind ik het gemis van Costa nu echt heel duidelijk worden. Morata is er gewoon nog niet klaar voor helaas, fantastisch met de kop maar scoort echt een dikke onvoldoende met de bal in de 16, wat een kansen mist hij zeg. Ik begin pas weer een beetje te genieten zodra willian of pedro er in komt want die hebben vorig jaar samen 15 goals gemaakt en dan nog een hoop assists erbij. Jammer maar dit seizoen is echt over, nu hopen op top 3 en een mooi jaar europees.

9 december 2017 om 15:33

Aan de ene kant begrijp ik wel dat we 3-5-2 spelen want Willian en pedro zijn veels te wisselvallig. De ene keer een 8 en de volgende wedstrijd weer een 4. We moeten een Extra winger in januari halen.

9 december 2017 om 15:38

Ze waren vorig jaar ook wisselvallig maar toen wisselde ze mekaar ook af, samen 15 goals op de rechtsvoor positie en ookal scoren ze een 4, ze stichten gevaar. Die bakoyoko doet dat totaal niet, kante brengt weinig stootkracht voorin en fabregas is iemand die andere lanceert maar ook niet echt box-to-box. Nee het is totaal niet te verantwoorden dat we 3-5-2 spelen.

9 december 2017 om 15:39

Reus of Insigne zouden fantastisch zijn, maar ook Hazard zou in wedstrijden tegen de kleintjes gewoon als winger moeten spelen ipv als tweede spits, het centrum staat dan vol gepakt met 6 man oid, daar gaat ie geen ruimte vinden voor z'n dribbels

9 december 2017 om 15:42

@ajacxied, precies dat, waar is onze hazard die op links elke bal ophaalt en vrijwel altijd naar binnen draait en het spel helemaal openbreekt. Dat kan niet als die elke keer in t centrum staat.

9 december 2017 om 15:44

Ik snap er juist totaal niks van dat hij vast blijft houden aan 3-5-2. Willian en Pedro zijn dan wel wisselvallig, maar Bakayoko is al weken helemaal uit vorm dus gooi die gozer op de bank en speel gewoon met drie aanvallers.

9 december 2017 om 15:47

Pedro vond ik vorig seizoen niet echt wisselvallig 9 goals en 10 assists in de PL. Die was toen gewoon echt gevaarlijk Dit seizoen vind ik hem echt een stuk minder. Maar inderdaad we moeten weer 3-4-3 spelen maar ik zie liever iemand anders dan Willian of pedro rechts voorin staan na januari.

9 december 2017 om 16:33

Ja reus die altijd gebleseerd is? Ik hoop dat je een grapje maakt.

Volledig terechte overwinning van West Ham. Erg knap! Vooral die Masuaku speelde heerlijk de eerste helft. West Ham speelde met ontzettend veel werklust en verdiende de overwinning ook zeker. Pas op het laatst heeft Chelsea een paar serieuze kansen gehad, daarvoor totaal niet. Chelsea was alles behalve overtuigend vandaag.

Niet te geloven, wat een klap... Dat je hier moet winnen is een understatement, maar na het mislopen van de groepswinst in de CL komt dit wel extra hard aan. Ik vind het onbegrijpelijk hoe we toch steeds weer goals weg geven en dat maakt dan ook dat ik er niet zo rouwig om zou zijn als we eens goed gingen evaluaren na dit seizoen en Courtois zijn transfer naar Spanje gunnen en mannen als Cahill lekker ergens af laten bouwen! Er is echt dringend vernieuwing nodig, want anders raken we zometeen Hazard ook nog kwijt!!

9 december 2017 om 15:32

Vernieuwing? Gewoon een coach die normaal doet. Als je tegen west ham 9 verdedigend ingestelde spelers opstelt, dan spoor je gewoon niet. Chelsea had moeten beginnen met minimaal 1 aanvallend creatieve middenvelder. Fabregas is dat allang niet meer en die andere 4 zijn het nooit geweest. Schandalige basisopstelling gewoon en niet meer dan terecht dat Chelsea daar de deksel voor op de neus krijgt.

9 december 2017 om 15:34

Ik ben het eens met je kritiek dat het te verdedigend was, maar je kan echt niet serieus genomen worden als je Fabregas een verdedigend ingestelde speler noemt. Hij is alles behalve, dat weet echt iedereen die ook maar een beetje voetbal volgt.

9 december 2017 om 15:37

Hoezo heeft Fabregas dan de meeste kansen gecreëerd in de Champions League.

9 december 2017 om 15:40

Fabregas van Arsenal was een cam, nu speelt hij al jaren als een cm/cvm. Heeft niet de snelheid of de dribbel om iets te forceren, nog wel een aardige pass in de benen ja. Maar dat is te weinig als dat het enige is op het middenveld. Als Eriksen z'n tegenstander uitdribbelt, moet de rest keuzes maken en komt er ruimte. Bij Chelsea kan alleen Hazard van de basisspelers dat. Ik had bakayoko of fabregas eruit gelaten voor Willian, of Pedro er voor bij samen met hazard en Morata. Als je de opstelling kijkt dan zou je denken dat ze tegen Real moeten..

9 december 2017 om 15:44

Fabregas moet het tempo van het spel dicteren, hij is de enige die dat kan en wat mij betreft is hij daar ook de beste in. Maar inderdaad de dribbels van een Pedro of Willian zijn echt nodig in dit soort potjes.. Erg vervelend dat Conte zo weinig vertrouwen heeft in de verdediging dat hij de aanval verwaarloost!

9 december 2017 om 15:51

Juist Yoeri, Fabregas is een type Pirlo die als verbindingsstuk fungeert. Moderne aanvallende middenvelders kunnen meer, zijn in mijn ogen haast meer wingers met individuele acties. Fabregas doet mij de laatste jaren steeds meer aan Xabi Alonso denken. Is dat slecht? Nee zeker niet, maar Chelsea heeft wel meer nodig.

9 december 2017 om 15:33

Hazard raak je kwijt omdat je zo laf speelt. Chelsea in haar topjaren speelde lampard-essien-deco nu kan je makkelijk zo spelen ?-kante-fabregas. Maar ze hebben lampard nooit vervangen. Cahill mag nooit aanvoerder en basis staan.

9 december 2017 om 15:36

Lampard, Essien, Ballack, Deco. Wat een tijden waren dat zeg. Chelsea moet ook gewoon af van 5 achterin, dat was vorig seizoen nodig omdat Luiz te instabiel is in een 4 mans verdediging, maar met Christensen kan dat nu prima en dan kan er gewoon een aanvaller bij in.

9 december 2017 om 16:34

Met een 4 mans verdediging hebben we zouma nodig.

9 december 2017 om 16:34

Met een 4 mans verdediging hebben we zouma nodig.

9 december 2017 om 15:37

Je legt de vinger niet op de zere plek, er werd 0,0 gevaar gesticht... Dit ligt niet aan Courtois of Cahil, dit ligt aan een trainer die zichzelf nog verder laat inzakken voor geen enkele goede reden. Hij moet gewoon, net als vorig jaar, met 3 aanvallers spelen en het veld breed houden. Schandalig wat die trainer aan het doen is, bah.

9 december 2017 om 15:42

Hij heeft een matig CV in de CL, ik heb het idee dat hij zich dit jaar heel erg aan het voorbereiden is op de grote teams en daardoor niet meer aanvallend speelt tegen de kleintjes (met alle respect), dus dat hij echt een ingespeelde stabiele ploeg probeert te vormen, maar als gevolg daarvan creeer je niks tegen een geparkeerde bus en dat is doodzonde

9 december 2017 om 15:42

Ja dat snap ik ook niet.. Willian of Pedro vanaf het begin erbij had totaal geen overbodige luxe geweest! Wat mij betreft begint het allemaal achterin.. Als je daar sterk en zeker staat dan durft iemand als Conte ook meer mensen voorin op te stellen.. Chelsea is gewoon niet goed genoeg versterkt in de zomer, dat geeft Emenalo al zijn baan gekost. Nu moeten we echt gaan versterken, want alleen dan kun je meedoen in de CL en voor de titel strijden.

9 december 2017 om 15:54

Courtois mag van mij ook lekker weg. Is totaal geen bijzondere keeper, de wedstrijden dat hij punten voor je pakt zijn op een hand te tellen. Je ziet ook zelden dat hij de 0 houd. Keepers als De Gea en Buffon maken het verschil en Courtois komt daar niet eens in de buurt.

Een paar take-aways:
1) Chelsea is echt slecht tegen een team dat de bus parkeert, mist gewoon een stuk creativiteit en kracht voorin. 2) West Ham is geweldig in tijdrekken. Zelfs het stadion is er op gebouwd met die grote lege stukken naast het veld, kost toch elke keer weer 10-20 sec per inworp/doeltrap/corner. Vorige week tegen City was het erg, nu nog erger. 3) Ziggo (als alle Nederlandse tv) moet eens degelijke verslaggevers gaan aannemen. De assistent van West Ham jaagt een bal de tribune in en dan zegt hij 'dat is toch geweldig om te zien'. Hoe is dat in vredesnaam geweldig? Een club gebouwd om spelbederf? Geweldig hoor, chapeau. Echt leuker dan een wedstrijd kijken waarin normaal wordt gevoetbald. 4) Chelsea verdiende vandaag ook helemaal niks

9 december 2017 om 15:37

Richt je frustratie op je eigen club. West Ham vecht tegen degradatie, dan moet je niet gaan janken over tijdrekken. Wat betreft dat bal wegtrappen en die commentator ben ik het wel met je eens, verder is alles volledig aan Chelsea te wijten en heeft West Ham vandaag fantastisch gepresteerd

9 december 2017 om 15:45

Vind je dat leuk om te zien? Ik hoop echt van harte dat City punten verspeeld, maar zelfs vorige week haalde West Ham het bloed onder m'n nagels vandaan en dat terwijl ik hoopte dat ze zouden winnen/een punt pakken. Voetbal draait om entertainment, niet om blessures faken, een halve minuut rekken bij elke doeltrap/ingooi. Ik zeg toch ook 'Chelsea verdiende vandaag ook helemaal niks'? Het 1 sluit het ander niet uit, Chelsea verdiende niks, maar West Ham is echt een afbraakclub dit seizoen qua spelinstelling

9 december 2017 om 15:48

Zeg ik dat ik het leuk vind? Ik ben zelf voor Ajax, we spelen elke week tegen een team dat de bus parkeert, zo gaat dat al jaren.. Bovendien ben je zelf supporter van Chelsea, een club die een decennium lang het topvoetbal verziekt heeft met bijvoorbeeld Mourinho. Ik hou niet van al die randzaken, maar het hoort er tegenwoordig gewoon bij bij de underdogs.

9 december 2017 om 15:48

Zeg ik dat ik het leuk vind? Ik ben zelf voor Ajax, we spelen elke week tegen een team dat de bus parkeert, zo gaat dat al jaren.. Bovendien ben je zelf supporter van Chelsea, een club die een decennium lang het topvoetbal verziekt heeft met bijvoorbeeld Mourinho. Ik hou niet van al die randzaken, maar het hoort er tegenwoordig gewoon bij bij de underdogs.

9 december 2017 om 15:55

Als je Chelsea serieus volgt weet je dat ze niet 10 jaar triest hebben gevoetbald. Maar van een Ajax supporter zullen we maar niet te veel verwachten qua normale reacties.

9 december 2017 om 16:04

Haha lol Chelsea was de eerste grote club die de bus parkeerde en door iedereen die geen fan was uitgekotst werd. Maar ga lekker klagen op een klein clubje dat alles probeert voor de broodnodige punten.

9 december 2017 om 17:11

Je bent er wel als de kippen bij om even je walging voor Chelsea te tonen voor iemand die voor Ajax is. Ik hoop dat je even je moment hieruit kunt halen zodat jij je ook weer beter voelt.

Genoeg Chelsea fans die de buspakeren ook uitkotste, betekent dit dat je als Chelsea fan geen kritiek mag hebben als een ander team het doet?

9 december 2017 om 22:13

Walging voor Chelsea? Wat een dikke bullshit man, dat baseer je helemaal nergens van. Ik walg van het feit dat topclubs niet normaal kunnen spelen, of dat nou het Chelsea van Mourinho of Conte is, of het United van Mourinho, of het real van Mourinho dat boeit me echt geen zak hoor. Je mag wel kritiek hebben, maar een topclub weet gewoon dat 9 vd 10 tegenstanders zich in gaan graven, als je dan 90% van je post daarover laat gaan, dan vind ik dat wel een zwaktebod ja.

9 december 2017 om 22:13

Walging voor Chelsea? Wat een dikke bullshit man, dat baseer je helemaal nergens van. Ik walg van het feit dat topclubs niet normaal kunnen spelen, of dat nou het Chelsea van Mourinho of Conte is, of het United van Mourinho, of het real van Mourinho dat boeit me echt geen zak hoor. Je mag wel kritiek hebben, maar een topclub weet gewoon dat 9 vd 10 tegenstanders zich in gaan graven, als je dan 90% van je post daarover laat gaan, dan vind ik dat wel een zwaktebod ja.

Dit is echt schandalig van conte, hoe kan je met bakayoko beginnen? Echt kleine club mentaliteit. Daarom zullen ze nooit echt bij de elite horen. Alleen city speelt in Engeland elite voetbal.

9 december 2017 om 15:44

Ja lul maar raak over een team dat de afgelopen jaren 2 keer de titel heeft gewonnen. Vorig seizoen niet gevolgd zeker?

9 december 2017 om 16:35

Deze jongen lult altijd wel onzin. Je moet hem nooit serieus nemen.

Mooi van Westham. Vorige weekend City heel lastig gemaakt.
Moyes aanstellen was een goede keuze.

Mooi van Westham. Vorige weekend City heel lastig gemaakt.
Moyes aanstellen was een goede keuze.

WHU speelt echt sterk tegen grote ploegen.

Dan ga je als chelsea zijnde met 7(b) verdedigend ingestelde spelers het veld in. Fijn dat die backs opkomen, maar die zijn aanvallend toch niet van hetzelfde niveau als een echter aanvaller. Hazard liep hopeloos verloren op 10, terwijl die gewoon vanaf de zijkant moet komen. Dit is prima tegen een topper hoor, maar tegen WH moet je gewoon met 3 aanvallers spelen en een 10. Daar hebben ze de spelers voor en dan ben je op alle posities gewoon beter dan de tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren