Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea en Galatasaray in laatste fase van onderhandelingen’

Laatste update:

Niet Abdul Rahman Baba van FC Augsburg maar Alex Telles lijkt de linkerverdediger te worden waar José Mourinho naar op zoek is. Volgens Sky bevinden de onderhandelingen tussen Chelsea en Galatasaray over de linkerverdediger zich in het laatste stadium.

/

Chelsea en Atlético Madrid hebben achter de schermen al enige tijd een akkoord over de terugkeer van Filipe Luis naar de Spaanse hoofdstad, voor een bedrag van zestien miljoen euro. De Braziliaan onderging vorige week zelfs al een medische keuring in Madrid, maar de clubs hebben nog geen officiële mededelingen gedaan. Het lijkt erop dat Chelsea pas de transfer wereldkundig wil maken als men ook daadwerkelijk een opvolger heeft gecontracteerd.

Alex Telles moet de plek van Filipe Luis op Stamford Bridge innemen. De 22-jarige back speelt sinds anderhalf jaar voor Galatasaray, waar hij in totaal 57 officiële duels speelde. De topclub uit Istanbul maakte destijds een bedrag van zes miljoen euro over naar Gremio de Porto Alegre en legde de Braziliaans international tot medio 2018 vast. De verwachting is dat Telles voor minimaal het dubbele naar Londen zal verkassen. Paris Saint-Germain, Internazionale en Juventus hadden ook interesse, maar lijken dus naast zijn komst te grijpen.

Alex Telles op weg naar Chelsea? Het heeft er alle schijn van! Check www.voetbalzone.nl #galatasaray #cimbom #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een goede speler voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Interessante, en voor mij iet-wat onverwachte, transfer. Als ik Telles was, zou ik geen seconde twijfelen: betere club, betere competitie, waarschijnlijk een hoger salaris, werken met enkele wereldtoppers en kans op prijzen die wat mooier op je CV staan dan kampioen van Turkije. Voor Chelsea ook prima natuurlijk, Telles is een bekwame wissel.

28 juli 2015 om 00:52

Alex telles, was in het begin niet geweldig, maar heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Hij is zeer getalenteerd en constant. Aanvallend sterk, verdedigend wat minder maar hij is nog 22 ofzo dus nog alle tijd om het te verbeteren. Voor Chelsea zal het op langere termijn ala hij zich snel aanpast aan ze omgeving een goede speler worden. Zie hem liever week in week uit bij Galatasaray voetballen natuurlijk, maar als Mourinho je wilt hebben zal ik niet nadenken en gaan.

28 juli 2015 om 02:06

Hij speelt nooit Azpilicueta eruit. Waardoor hij meer op de bank zou zitten dan spelen. Iets wat ik jammer zou vinden. Omdat Tellas zeer getalenteerd is en speeltijd nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Bij Chelsea speelt ie amper of word hij continu verhuurd.

28 juli 2015 om 02:58

Hij gaat echt wel aan z'n wedstrijden komen hoor. Gezien het hoge aantal wedstrijden en Ivanovic begint al oud te worden; die zal vaker rust krijgen en dan gaat Azpilicueta op rechts waardoor Telles weer kan spelen

28 juli 2015 om 03:11

Luis speelde echt bijna nooit en kwam nog tot bijna 15 wedstrijden, wat niet eens zo slecht is.

15 wedstrijden voor Chelsea elk jaar, bijbehorende prijzen en dat salaris tegenover alle wedstrijden voor Gala spelen en de prijzen en het salaris wat daar bij komt: ik zou het wel weten.

28 juli 2015 om 07:20

Precies! Hoop dat hij komt en dat we veel plezier van hem mogen hebben.

28 juli 2015 om 11:30

Geloof mij dat deze jongen er niksss van bakt. Aanvallend zwak verdedigend zwak. Zijn voorzetten zitten nooit een bedoeling achter, altijd op goed geluk voorgooien. Heeft daardoor ook weinig assists. Ik hoop echt dat Chelsea of PSG hem koopt is Gala af van deze overschatte speler. Volgend jaar zullen jullie mij allemaal gelijk geven.

Heeft nog niet heel veel bewezen toch of wel?

Heb hem niet vaak zien spelen maar als ik de mensen om me heen moet geloven is deze jongen heel goed. Hopen dat Chelsea dit talent niet verspilt.

Dit is, in potentie, een toplinksback! Hij was goed begonnen bij Galatasaray, echter leek het alsof hij stil kwam te staan in zijn ontwikkeling, ik weet dat hij veel beter kan dan wat ie tot nu toe liet zien. In de achtste finale tegen Chelsea was hij een van de betere en ik denk dat ze hem sindsdien in de gaten hebben gehouden. Ik denk sowieso dat hij Filipe Luis zal doen vergeten. Echter dacht ik dat PSG hem zou halen.

12 miljoen is weinig voor hem, als je je bedenkt dat Chelsea 16 miljoen kreeg voor Filipe, kan je nog veel meer vangen. Ik hoop dat ze nog wat clausules meenemen in het contract.

28 juli 2015 om 00:59

Luis is wel wat niveau's hoger dan Telles. Die haalde de finale van de CL en werd kampioen met Atletico en was een bepalende speler. Zo ver is Telles echt nog niet. 12 miljoen is een mooie prijs, ik begrijp dat je als Gala-fan natuurlijk graag zo veel mogelijk ziet, maar het is een prima prijs.

28 juli 2015 om 01:25

Klopt in de 8e finale viel hij me ook vrij positief op verder ken ik hem niet echt maar als hij het niveau weet te halen van de wedstrijden tegen Chelsea dan hebben we met het oog op de toekomst een hele goede speler binnen gehaald.

Gevalletje Willems, verdedigend zo bedroevend slecht dat ie niet aan te gluren is... zodra die over de middellijn komt dan heb je er pas wat aan en dan enkel in balbezit. Zonder bal beweegt ie ook niet heel veel.. Ik er er geen aanwinst in, ook niet als backup. Er zijn genoeg betere en vooral als geld geen probleem is.

28 juli 2015 om 01:49

Perfect verwoord. Aanvallend redelijk, verdedigend dramatisch. Kan beter worden en gun het hem ook, echter wordt hij flink gehypt.

28 juli 2015 om 02:29

Alleen dan is willems sterker en sneller en heeft ook een veel beter voorzet in zich. Ik denk dat deze telles het niet gaat halen bij chealsea al hoop ik wel dat hij dat doet maar als je kijkt naar wat er met filipe luiz is gebeurd gaat er denk ik niks goed komen met deze jongen

Erg goede linksback die van een Linksback die ene=kel kon aanvallen zich heeft ontwikkeld tot een goede full back. Pas 22 jaar oud. Zou Galatasaray nog erg veel plezier kunnen opleveren. Ik als Galatasaray supporter zou het dan ook heel erg vinden als hij zou vertrekken.

Galatasaray zegt een team te willen bouwen dat zich kan meten in de Cl. Waarom laten we dan de beste spelers gaan Telles, Melo en kopen we enkel dure veddettes (podolski). We moeten nu juist gaan bouwen aan een jong team en Telles was de eerste goede jonge goedkope aankoop sinds lange tijd.

Ik denk niet dat dit gaat gebeuren aangezien telles nog geen international is en daarom een werkvergunning in engeland een heel lastig verhaal gaat worden. Het is zeker een linksback met veel potentie, maar nog te vroeg voor de echte top.

Telles werd 2 jaar geleden gezien als beste links back in Brazilië vandaar de hoge bedrag van 6 miljoen die galatasaray voor hem betaalde. Telles heeft bewezen dat hij een hele goede speler is bij Galatasaray. Hij heeft potentie! Aanvallend is hij heel goed, maar verdedigend valt hij wel tegen. In Turkije draait het om fysiek en dat heeft Telles niet. Telles zou een prima aankoop zijn voor Chelsea alleen denk ik nog wel dat hij een jaartje ervaring moet opbouwen en dan onmisbaar word bij Chelsea

28 juli 2015 om 01:51

Onmisbaar op de bank? Want Azpi speelt hij nooit van zijn leven uit de basis. Bovendien is hij verdedigend niet zo sterk en dat is wel belangrijk bij Chelsea. Van mij hoeft hij niet te komen.

Snap echt niet waarom iedereen Alex Telles zo geweldig vindt. Hij heeft een goede techniek/balbehandeling en kan een hele flank bestrijken maar veel assists levert het niet op omdat zijn voorzetten amper aankomen (2 goals en 3 assists in 57 wedstrijden).

Verdedigend is hij ook niet goed, 1 op 1 situaties word hij vaak geklopt en positioneel en fysiek is hij redelijk. Denk dat Mourinho hem herinnert van zijn wedstrijd tegen Chelsea waarin hij één van zijn beste wedstrijden speelde. Hij is nog jong dus misschien kan hij zich nog ontwikkelen tot een geweldige back, maar op dit moment is hij dat zeker niet. 12 miljoen zou echt een jackpot zijn voor ons op dit moment.

28 juli 2015 om 01:51

Je moet niet altijd naar statistieken kijken. Voorbeeld Lucas Digne is een goede links back en werd ook gekocht voor 15miljoen euro door Psg. Zijn statistieken 3 goals 3 assist in 62 wedstrijden. Voor Telles een bedrag van minimaal 10miljoen is voldoende.

28 juli 2015 om 01:59

15 miljoen was misschien veel voor Digne, maar hij speelde wel een heel goed WK-20 in Turkije. Je zag wel dat die jongen potentie had en nog steeds wel heeft. Bij Telles heb ik dat gevoel niet. Hij werd verkozen tot beste linksback van Brazilie, maar daar heb ik in ieder geval niet zo veel van kunnen zien. Misschien schat ik het wel volledig verkeerd in en verrast hij me wel, we zullen zien.

Misschien is Carlinhos weer in beeld bij GS? Voor Telles liepen ze ook al achter hem aan.

Wat n wanbeleid bij Galatasaray echt waardeloos waar is die boer van n voorzitter mee bezig weer n goeie.speler weg nu moeten we t doen met n Carole haha laat me niet lachen echt..

je wil niet weten hoe drama die was vorige seizoen

28 juli 2015 om 08:47

Grote onzin. Zowel in de CL als in de competitie heeft hij niet verzaakt. Aanvallend een impuls. Verdedigend valt er nog wat te halen.

Jammer als hij gaat heeft het in zich om nog beter te worden en meer waard te worden!

Melo, Telles...het moet niet gekker worden. Al je winnaars vervangen met tweede rangs losers. Galatasaray is geen club dat koopt en doorverkoopt. Wij kopen om succes te behalen. Ik lees bij sommige Turkse bronnen een bedrag van €8m. Dat maak je 25% winst op zijn transfer. Met zijn salarissen inbegrepen sta je dan op quitte. Vraag gewoon €15m en dan zie je wel waar je eindigt.

Ik heb alle wedstrijden van gs afgelopen jaar gezien, en echt bijna alle goals kwamen door telles z'n fouten en verkeerde inschattingen. Aanvallend sterk? Nee ook niet, hij heeft dit jaar geen bal fatsoenlijk voor kunnen geven en dan heb ik het nog niet eens over zijn dramatische verdedigingsfouten. Nee, strik er om heen en wegwezen!

Alex telles...😂 een redelijke speleer die eigenlijk soms zelf niet weet wat ie op 't veld moet doen.
Een speler waarvan je verwacht dat hij net als Roberto carlos kon verdedigen, zn mannetje passeren, spleitende assisten of pases kon strooien. Nee.. Deze man heeft wel iets wat roberto carlos niet had en dat was een kapsel.😭

Nee, ik vind het absoluut geen chelsea waardige speler
Want wat hij heeft laten zien bij gala is niet zo geweldig naar mijn mening dan.
Zoals sommige hierboven al aangaven is dat telles inderdaad wel
Jong is en potentie "heeft" om een goeie LB te worden maar als we over nu praten?? Nee.. Daarin moet hij hard leren en zichzelf flink ontwikkelen. Dat gaat nket bij gala want bij gala mlet je gelijk klaar staan om
Te presteren en kwalitwiten jong.. Talent.. Dat maakt allemaal niet uit.. Je moet elke wedstrijd goed spelen anders ben je zo weg in turkije..( of je tekent bij Gala een contract dan kan je zittend miljoenen verdienen dat is een ander verhaal)aar ik gun telles van harte en als Gs supporter ben ik alleen maar blij als we wat miljoenen kunnen vangen.. Is hik toch nog ergens goed voor😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren