Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea deelt zesjarig contract uit en maakt meteen verhuur officieel

Laatste update:

Kurt Zouma heeft zich vrijdagmiddag voor de komende zes seizoenen verbonden aan Chelsea, maar de Fransman zal na de zomer niet op Stamford Bridge te zien zijn. The Blues laten namelijk via de officiële kanalen weten dat de verdediger verhuurd wordt aan Stoke City, waar het de bedoeling is dat hij in de aankomende voetbaljaargang veel gaat spelen.

“Het is fantastisch dat Kurt ervoor heeft gekozen om zijn toekomst aan Chelsea te verbinden. Hij heeft zijn talent laten zien in de drie jaar dat hij hier zit en hij is met een geweldige instelling teruggekeerd van een zware blessure”, reageert technisch directeur Michael Emenalo. “Nu krijgt hij de kans om regelmatig te spelen in de Premier League en wij kunnen zijn ontwikkeling bij Stoke goed in de gaten houden.”

Zouma kwam 3,5 jaar geleden over van Saint-Étienne en won sindsdien twee landstitels en een EFL Cup in Londen. Een zware knieblessure zorgde er in februari 2016 echter voor dat hij lang aan de kant stond: Zouma keerde pas begin dit jaar weer terug en kwam afgelopen seizoen in totaal tot negen wedstrijden in de Premier League, terwijl hij vier keer in actie kwam in het toernooi om de FA Cup.

Zouma is na Nathan Aké, Juan Cuadrado, Asmir Begovic, Betrand Traoré en John Terry opnieuw een bekende naam die vertrekt bij Chelsea. De club van trainer Antonio Conte haalde er tot nu toe onder meer Tiemoué Bakayoko, Antonio Rüdiger en Willy Caballero voor terug. Wat de huur van Zouma gaat betekenen voor Bruno Martins Indi is nog niet duidelijk: de verdediger van FC Porto was in beeld voor een langer verblijf bij Stoke, maar kan ook naar het Crystal Palace van Frank de Boer.

Een goede keuze voor beide partijen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gehandeld van Chelsea. Denk dat het een prima verdediger is voor de toekomst. Nu zaak dat hij speelminuten krijgt en bij Stoke is daar een mooie gelegenheid voor. Kan hij zich lekker verder ontwikkelen.

Happy Zouma heeft speltijd nodig. Zeer blij met de 6jr contract. Top talent kan alleen maar beter worden. Dit betekent dat Cristianson de kans krijgt om als backup CB te blijven.

Het blijft jammer hoe het gegaan is met Zouma, tot aan de blessue speelde hij geweldig als basisspeler. Hopelijk kan hij bij Stoke met voldoende speeltijd weer terugkomen op zijn oude niveau. Dan zit daarnaar een plek in het eerste er zeker weer in.

Denk dat Martins-Indi dus sowieso niet bij Stoke zal komen aangezien ze nu Zouma hebben.

Dit is een mooie move. Ik denk dat ze bij Chelsea ook in de gaten hebben dat dit een toekomstige topper is. Bij Stoke gaat hij wekelijks spelen. Ik denk dat Zouma een van de weinige speler die verhuurd wordt daadwerkelijk gaat doorbreken bij Chelsea.

21 juli 2017 om 18:10

Zouma kan je toch niet meetellen. Hij was al doorgebroken en heeft toen zware blessure gehad. Deze verhuurd is gewoon om hem weer op niveau tw krijgen.

Zeer sterke en talentvolle cv, doet Chelsea goed aan door hem te verhuren in de PL. Zou met Indi een keihard blok kunnen vormen, of betekent dit dat Stoke de hoop op Indi opgegeven heeft?

21 juli 2017 om 18:30

Uhhh met shawcross

21 juli 2017 om 19:24

Nee denk inderdaad dat keuze is gevallen op Zouma, en BMI niet meer in beeld is. Met Zouma erbij heeft Stoke nu 5 centrale verdedigers in huis. Waarvan ik denk dat Shawcross en Zouma het basisduo gaan vormen, met Wollscheid, Cameron en Muniesa als back ups (Cameron kan ook RB spelen) Dan is de aankoop BMI niet meer nodig.

Zouma moet gewoon gaan spelen, klaar! Is het niet bij ons, dan maar tijdelijk ergens anders.. Ik had hem graag op de plek van Cahill gezien dit seizoen. Conte zal wel liever Christensen achter de hand hebben dan Zouma, hij zal wel minder zeuren..

21 juli 2017 om 16:34

Ben blij dat hij zijn contract heeft verlengt en het is idd belangrijk dat hij zo veel mogelijk gaat spelen. Hopelijk kan hij bij Stoke zijn oud vorm weer terug vinden. Alleen begint de selectie nu weel heel krap te worden. We kwamen al middenvelders te kort en nu hebben we voor de verdediging nog maar vijf spelers, terwijl Azpi ook nog eens de back up is van Moses/alonso

Prima gehandeld van Chelsea, Een sterke verdediger die voor de toekomst dan ook zeker een basisplaats kan gaan veroveren. Een verhuur is nu dan ook het beste voor beide kanten, zo kan Zouma zich blijven ontwikkelen en krijgt hij de speelminuten die hij nodig heeft.

Gek van hughes en stoke om minuten te garanderen. Een middenmoter die in de rijkste competitie een talent van chelsea minuten garandeerd lijkt me onjuist van de media of een fout van stoke. Daarbuiten is de visie van Chelsea ook duidelijk, geen ake geen zouma, toont van een visie dat talenten geen kans geeft en niet een team opbouwt, maar kwaliteit inkopen en presteren. Logisch volgens velen, maar ik zie er niets in dat me zou kunnen verbinden met zo'n visie. Vergelijkbaar met een inhoudsloze bimbo fotomodel of een knappe meid met inhoud

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren