Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea boekt eerste zege onder Tuchel na wonderschone goal van Alonso

Laatste update:

Chelsea heeft zondagmiddag zijn eerste overwinning onder het bewind van Thomas Tuchel geboekt. The Blues waren in eigen stadion met 2-0 te sterk voor Burnley, dankzij een doelpunt van César Azpilicueta en een wonderschone treffer van Marcos Alonso. Hakim Ziyech was bij Chelsea niet van de partij, omdat de aanvallende middenvelder annex buitenspeler rust kreeg.

Tuchel debuteerde midweeks nog met een 0-0 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers als manager van Chelsea, nadat hij het roer overnam van de ontslagen Frank Lampard. Tegen the Wolves had Ziyech nog een basisplaats, maar voor het duel met Burnley ontbrak de Marokkaans international helemaal in de wedstrijdselectie. “Hij is de afgelopen weken wat overbelast, dus er bestond een risico dat hij geblesseerd zou raken als hij meer dan dertig minuten zou spelen. Daarom hebben we besloten hem een break te gunnen, zodat we geen risico lopen”, zo verklaarde Tuchel voorafgaand aan het duel met Burnley.

Marcos Alonso had bij Chelsea Football Club zijn eerste basisplaats sinds 26 september en doet dan DIT ?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 31 januari 2021

Chelsea was al drie wedstrijden op rij zonder overwinning in eigen huis. De laatste keer dat the Blues zoveel duels zonder zege bleven op Stamford Bridge, was in 2016 onder Guus Hiddink: vijf keer. In de eerste helft kreeg Chelsea al verschillende mogelijkheden om op voorsprong te komen tegen de nummer vijftien van de Premier League. Een schot van Callum Hudson-Odoi werd geblokt, doelman Nick Pope had een antwoord op een schot van Timo Werner en Alonso, die voor het eerst sinds september weer een basisplaats had, verzuimde om de trekker over te halen in kansrijke positie.

Met veertig minuten op de klok opende Chelsea de score. Hudson-Odoi bediende de opgestoomde Azpilicueta, die de bal overtuigend achter Pope schoot. Na rust duurde het lang voor de thuisploeg de wedstrijd definitief in het slot gooide. De paal en Pope stonden een doelpunt van Hudson, terwijl de doelman van Burnley ook reddend ingreep bij een poging van Timo Werner. Pope had echter geen antwoord op een wonderschone inzet van Alonso. Hij controleerde een passje van Christian Pulisic met de borst, schoot vanuit de draai raak en bepaal de eindstand daarmee op 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea 2, Pope 0. Vooraf erg kritisch over de opstelling, maar toch voor het eerst sinds tijden echt een goede pot gezien. Zeker de 2e helft na het wisselen van Abraham is Chelsea geen moment in de problemen gekomen en werd kans op kans gecreëerd. Dat is toch best knap tegen Burnley. Pulisic en Werner samen voorin werkte prima en Hudson-Odoi was geweldig in de wingback rol. Heerlijke goal ook van de verguisde Alonso, maar ben toch bang dat dat betekent dat hij donderdag tegen Spurs ook start en daar ben ik toch beducht voor. Hoop dat Chilwell dan weer gewoon start. Het wordt overigens ook wel spannend voor Ziyech en Havertz. Als Mount zo speelt als vandaag blijft die gewoon staan op 10 en dan blijft er niet veel over qua posities waar Havertz en Ziyech terecht kunnen.

31 januari 2021 om 15:03

Ik zou havertz wel eens in een rol als hangende spits willen zien zoals hij ook wel eens bij leverkusen speelde. Veel slechter dan werner en abraham kan die het toch niet gaan doen. Daarnaast creeër je hierdoor een enorm bewegelijke voorhoede.

31 januari 2021 om 15:04

Persoonlijk zie ik Mount liever op 8 ipv Joghinho. Dan kunnen Ziyech en Havertz het uitvechten op 10, al hoop ik toch dat we snel weer naar een 433 gaan.

31 januari 2021 om 15:34

Van wat ik opgezocht en meegekregen heb switcht Tuchel ontzettend vaak van formatie dus denk dat iedereen de kansen wel zal krijgen. Op het middenveld zal wel een luxeprobleem komen. 4-3-3 met Mount op 8 is ook al succesvol gebleken en dan heb je nog Kanté, Kovacic, Gilmour en Jorginho als opties naast Mount. Een uitleenbeurt kan geen kwaad voor Gilmour als je dat zo ziet. Echter heb ik nog liever een vertrek van Jorginho, maar ik denk dat Tuchel hem als spil voor het nieuwe team zal zien. Vandaag was hij vandaag prima, maar vind hem toch wel de minste optie voor het middenveld.

31 januari 2021 om 17:10

Opzich was Jorgihno vandaag prima, maar als hij ook echt moet gaan rennen en verdedigen word het lastig voor 'm. Zie dan liever Gilmour.

31 januari 2021 om 15:05

Opgepast hoor, je durft toch niet te suggereren dat Hakim Christus buiten de boot gaat vallen? Nee die zal vanaf rechts nog wel genoeg zijn stempel kunnen drukken, maar ik denk dat hij ook prima op de plek van Jorginho zou kunnen. Ziyech denkt veel vlotter vooruit, leidt misschien wat vaker tot balverlies maar zal al snel meer toevoegen dan Jorginho. Van Sarri en ook Lampard soms wist je als er een boutopstelling stond, dat er ook een boutopstelling zou blijven staan. En nu werd in de rust al de minst productieve factor (zoals vaker Abraham) aangepakt. Voor het eerst in lange tijd geen koppig gedoe dus, dat is een plus die we vandaag mooi meenemen. Maar Alonso tegen Son enzo... daar ben ik ook wel een beetje bang voor.

31 januari 2021 om 15:39

Haha ik zou niet durven. Ziyech zal in de 4-3-3 wel genoeg kansen krijgen op rechts maar zal wel beter moeten presteren als hij CHO eruit wil spelen. Ziyech controlerend op het middenveld is wel interessant, maar daar moet dan wel een stofzuiger als Kanté naast, anders wordt je wel een paar keer in een wedstrijd weggecounterd denk ik.

31 januari 2021 om 16:05

Op de plek van jorginho?? Daar zou ik echt never nooit ziyech neerzetten. Jorginho haalde steeds de bal op bij de verdediging en verdeelde het spel. Ziyech heeft nooit in die rol gespeeld en legt ook te veel risico in zijn spel voor die positie. Misschien dat mount het daar wel zou kunnen, hij heeft al vaker centraal op het middenveld gespeeld.

Het duurde even tot Chelsea op gang kwam, maar overal was het echt een goede wedstrijd, Zeker in de tweede helft. Op Werner en Abraham na speelde eigenlijk iedereen wel sterk. Kwamen weinig in de problemen en aardig wat kansen gecreëerd. Odoi, Alonso en Mount waren ge-wel-dig. Hopelijk zal dit ze meer zelfvertrouwen geven en kunnen ze dit doorzetten.

31 januari 2021 om 15:07

Had niet verwacht dat Alonso ooit nog een wedstrijd ging spelen na zijn schandalige optredens. Maar goed, in vorm is hij steeds bruikbaar zoals we vandaag konden zien. Herinnert me aan vorig seizoen toen hij ook lang aan de kant werd gezet en tegen het einde terug basis stond met zijn sterke optredens.

Ik zie Chelsea onder Tuchel wel nog top 4 halen. De titel is onmogelijk. Daarvoor staan ze al te veel achter.

31 januari 2021 om 15:31

Daar zijn ze ook niet goed genoeg voor. City heeft veel meer kwaliteit.

De wedstrijd compleet gedomineerd. Paar leuke aanvallen gezien. Mount MOTM zonder enige twijfel. Zelfs werner kreeg zijn schoten op doel gericht (ja ik weet het, het was nog niet best). Daarnaast vond ik hudson-odoi een sterke wedstrijd spelen. Ik ben heel vaak negatief over Alonso, maar zijn goal was echt technische perfectie als je het mij vraagt. Had echter liever gehad dat de 2-0 wat eerder in de wedstrijd viel. Het is namelijk al een hele lange tijd geleden dat ik rustig achteroverhangend en zonder zorgene naar een wedstrijd van Chelsea heb gekeken.

Ik zag dat hij niet veel liefde kreeg hier, maar Jorginho speelde wel lekker vandaag. Leuk trio met Kovacic en dan Mount ervoor.

Mooi dat CFC won, dik verdiend! Het was maar Burnley maar de 3 pt zijn binnen. Top 4 halen kan zeker nog aangezien iedereen punten laat liggen...

Het is weer zo ver dat ik Alonso in de spits wil zien. Werner, Tammy en ook Giroud laten het de laatste tijd gewoon niet zien. Nu 2 wedstrijden op rij heel dominant voetbal, hopelijk kunnen we dat voort zetten en is dit geen effect van het ontslag van Lampard.

Met het dominante spel van tuchel( sarribal) gaat werner nog veel minder passen... ik weey nog goed als Havertz net tekende en ik direct zei dat een Mount zeker en vast niet moet onderdoen en ik hem beter vind en kreeg van sommigen negatieve comments maar Ik blijf bij mijn mening, havertz kan zeker wat( is geen wow speler) maar ik heb veel liever mount!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren