Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Charmeoffensief Barcelona houdt aan: ‘Mensen zoeken al naar een huis’

Laatste update:

Barcelona greep afgelopen zomer naast de komst van Philippe Coutinho, maar bij de Spaanse grootmacht hoopt men de middenvelder van Liverpool in de winterse transferperiode alsnog te kunnen verwelkomen. Paulinho kent Coutinho al van de nationale ploeg van Brazilië en is ervan overtuigd dat zijn landgenoot uitstekend bij Barcelona zou passen.

De middenvelder van de LaLiga-koploper komt in gesprek met Mundo Deportivo superlatieven tekort voor Coutinho en zou de dribbelaar maar al te graag verwelkomen in Camp Nou. "Ik grap weleens dat mensen al naar een huis zoeken voor hem", vertelt hij. Paulinho spreekt regelmatig met Coutinho, die in het seizoen 2011/12 al een halfjaar speelde voor stadsgenoot Espanyol. "Ik probeer hem wat basisinformatie te geven, want misschien was die periode niet voldoende om de stad goed te leren kennen."

"Maar hij weet dat Barcelona een erg mooie stad is, die van alles te bieden heeft voor hem en zijn familie", vervolgt Paulinho. "Ik zou hem adviseren om kalm te blijven en zich niet druk te maken. Ik heb hetzelfde meegemaakt toen ik in China zat. Je moet goed nadenken over de beslissing die je gaat maken. Ik denk dat hij er geen spijt van zal krijgen, mocht hij de kans krijgen naar Barcelona te komen."

Denk jij dat Philippe Coutinho na de winterse transferperiode voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt wel heel irritant, nonstop deze berichten over Coutinho. Begin me af te vragen of de journalisten helemaal niks beters te doen hebben dan over Coutinho te vragen.

27 december 2017 om 19:08

Bij Barca zijn ze gewend om alles uit de kast te halen om iemand perse binnen te halen. Zo probeerde ze het ook met Verrati. Zou me daarom helemaal niks verbazen als de club wil dat Paulinho dit zegt.

27 december 2017 om 19:51

Verratti wilde in de zomer zelf niets liever dan weg bij Psg.

27 december 2017 om 21:31

Beter voorbeeld vond ik Fabregas nog. Toen gingen zelfs burgermeesters van Catalaanse dorpjes hun smoel opentrekken, het is echt van de zotte hoe duidelijk het altijd moet zijn als Barcelona iemand wilt hebben.

Gezien Coutinho ontzettend veel geld zal moeten kosten, snap ik de aanhoudende interesse van Barca niet. Het gaat toch momenteel prima bij Barca?

Toegegeven, hij past in het systeem, maar het is geen wereldspeler. Ga dan voor een Ozil die je straks transfervrij kan oppikken en investeer het geld in uitzonderlijke talenten die straks de kar kunnen trekken.

27 december 2017 om 19:10

Jij vind Ozil beter dan Coutinho in de huidige vorm? Als we puur kijken naar kwaliteit en niet naar prijskaart of leeftijd zie ik het liefst David Silva bij Barca.

27 december 2017 om 19:30

Wat ik wil zeggen is dat een speler van 150 miljoen momenteel niet nodig is. Ozil kaart ik alleen aan omdat hij transfervrij is, Silva is ook een optie inderdaad.

27 december 2017 om 21:32

Maar gezien de huidige gang van zaken gaat Silva er niets meer op vooruit door naar Barcelona te gaan. Staat nu basis in het hart van het best draaiende team ter wereld. Dan is Ozil best realistisch.

Liverpool heeft net Van Dijk gekocht voor een absurd bedrag. Dus ligt wel in de lijn der verwachting dat ze een absurd bedrag gaan incasseren voor Coutinho al dan niet op de korte termijn.

28 december 2017 om 21:34

De aankoop van Van Dijk heeft helemaal niets te maken met het wel of niet verkopen van Coutinho. Coutinho gaat waarschijnlijk in de zomer naar Barca, maar ik kan me niet voorstellen dat hij in januari al zou gaan. Wat zou de reden zijn dat Liverpool een bod van 150 miljoen in de zomer weigert, maar dan halverwege het seizoen, terwijl ze nog meedoen voor de top 4 en nog in de champions league actief zijn, ditzelfde bod wel accepteren? Ik kan er geeneen bedenken en ik ben er van overtuigd dat dit ook niet gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren