Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-held van 2010 keert na elf jaar terug naar huis

Laatste update:
/

Diego Milito heeft Europa definitief verlaten. De 35-jarige spits liep uit zijn contract bij Internazionale en heeft er, zoals reeds verwacht werd, voor gekozen terug te keren bij zijn eerste liefde: Racing Club uit Argentinië. Daar groeide Milito op en speelde hij tussen 1999 en 2003 in het eerste elftal. Vervolgens trok hij richting Europa.

Milito verliet zijn vaderland in de winterstop van het seizoen 2003/04 voor een eerste avontuur bij Genoa. In anderhalf jaar tijd was hij erg succesvol en maakte hij 33 doelpunten in 59 wedstrijden. Genoa liet hem vervolgens op huurbasis naar Real Zaragoza vertrekken, waar hij uiteindelijk een vast contract tekende en drie jaar zou blijven. El Príncipe maakte in Spanje 53 doelpunten in 108 optredens.

/

Genoa haalde de goaltjesdief in de zomer van 2008 terug naar de Serie A en weer liet Milito zijn voeten spreken: hij maakte er 24 in het seizoen 2008/09 en verdiende daarmee een transfer naar Internazionale. Daar beleefde hij zijn allerbeste jaren in het succesteam van José Mourinho. Het seizoen 2009/10 was een zinderend seizoen, dat eindigde met de winst van de landstitel, Coppa Italia én Champions League.

Tijdens de Europese triomftocht maakte Milito zes doelpunten in elf wedstrijden, waaronder twee in de finale tegen Bayern München. Het seizoen erop kwam de Argentijn, mede door blessureleed, niet verder dan vijf goals. Hij sloeg een seizoen later echter weer terug met 24 doelpunten in de Serie A: alleen Zlatan Ibrahimovic scoorde nog vaker. Racing Club maakt nu via het Twitter-account wereldkundig dat Milito terugkeert. Woensdag zal hij worden voorgesteld aan pers en publiek in het Savoy Hotel.

Diego Milito was de laatste jaren een van de allerbeste spitsen in de Serie A

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 juni 2014 om 02:00

Heb hem nooit een held gevonden, alles behalve een aantrekkelijke speler.

18 juni 2014 om 07:57

Mee eens lucas, ik vond hem ook niet geweldig ofzo. Een redelijke spits niets meer of minder.

18 juni 2014 om 08:20

Haha in de periode 2010 de beste afmaker (nummer 9) op de Europese velden

18 juni 2014 om 08:37

Jij mag hem geen aantrekkelijke speler vinden, maar als jij in de Champions League finale 2 goals scoort ben je zeker wel een held.
Als Vlaar nu bijvoorbeeld in een WK-finale de winnende maakt, is hij ook een held. Ondanks het feit dat het geen aantrekkelijke speler is.

Ik vond hem in tegenstelling tot jou wel een heerlijke spits. Zeker 1 van de beste afmakers (zoals nerazzurri9 al aangeeft) toentertijd.
Als hij basis stond, of ingebracht werd, kon je bijna altijd een goal verwachten. Dát is wat je van een spits verwacht. Een soort Pipo!

Is nu te oud om nog echt te schitteren, maar oh wat was deze man toch goed. Heb echt genoten van al zijn strijd en goals. Een perfect voorbeeld van een echte spits. Deed me altijd denken aan Ruudje van Nistelrooij

Die finale staat me ook nog op t netvlies. Jammer dat Ribéry toen niet mee mocht doen maar met de verdediging van destijds denk ik dat het voor t eindresultaat niet veel had uitgemaakt.

Leuke carriere gehad met grote prijzen en nu kan die lekker genieten van het geld, goodlife.

Er is op voetbalgebied maar 1 echte el principe en dat is natuurlijk: Enzo Francescoli.

Die gozer doet me altijd denken aan Sylvester Stalone.

18 juni 2014 om 09:47

Je bent de eerste die dat ook denkt haha. Iedereen tegen wie ik dat zeg, zegt nee joh helemaal niet.
Maar Milito lijkt op een jongere versie van Stalone zonder al die botox troep.

Zeker een goaltjesdief één van de allerbeste spitsen allertijden in de Serie A. Leuk voor hem dat hij wederkeert bij zijn "eerste liefde" Racing Club. Is natuurlijk te oud om nog echt te schitteren.

Grazie Il Principe... Een icoon en een echte Interista. Als Icardi je maar een beetje kan vervangen ben ik tevreden... Geweldige spits

Milito bedankt voor al je doelpunten en je aandeel in de Champions League en het kampioenschap!

18 juni 2014 om 10:55

Een spits die geschikt is voor elke competitie!

Milito een echte wereldspits in mijn ogen.hij werd overal bekend door het geweldige CL seizoen,maar daarvoor was die denk ik alleen maar echt bekend in Italie.heeft veel topseizoenen gekend en heeft veel goals gemaakt zowel bij kleine ploegen als grote ploegen.ik denk dat we Milito wel licht onderschat mogen noemen.hij heeft buiten zijn jaren bij Inter niet genoeg waardering gekregen(van heel de voetbalwereld) vind ik.gevalletje Di Natale.

Real Zaragoza seizoen 2005/2006 15 La Liga goals in 35 wedstrijden
seizoen 2006/2007 23 La Liga goals in 36 wedstrijden
seizoen 2007/2008 15 La Liga goals in 33 wedstrijden
Genoa seizoen 2008/2009 24 serie A goals in 30 wedstrijden
Inter seizoen 2009/2010 22 serie A goals in 33 wedstrijden
Inter 2010/2011 5 serie A goals in 16 wedstrijden zijn seizoen vol blessureleed
Inter 2011/2012 24 Serie A goals in 29 wedstrijden

18 juni 2014 om 13:29

Il Principe is gwn zo een speler, eender in welke ploeg hij speelt. Hij scoort gwn zijn goals en dan ben je een topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren