Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celtic haalt mogelijke opvolger Van Dijk op bij Manchester United

Laatste update:

Virgil van Dijk heeft goede hoop dat hij nog voor het sluiten van de transferdeadline zijn gewenste transfer naar Engeland af kan ronden. De verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Southampton van Ronald Koeman en Celtic heeft inmiddels al een mogelijke vervanger binnengehaald. Tyler Blackett is opgehaald bij Manchester United.

Blackett arriveerde zaterdag in Schotland en zal voor een seizoen worden verhuurd door United. Louis van Gaal liet de mandekker vorig seizoen nog in elf competitiewedstrijden meedoen, maar heeft hem dit jaar niet nodig. Blackett speelde in het eerste van United als linksback, maar kan ook als centrumverdediger uit de voeten.

Nu Blackett binnen is, mag Van Dijk naar Southampton vertrekken, zo is de verwachting. De voormalig verdediger van FC Groningen heeft er twee jaar bij Celtic op zitten en wil zich graag testen in een sterkere competitie. Celtic slaagde er niet in om de groepsfase van de Champions League te bereiken en zit in de Europa League in een poule bij onder meer Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Advocaat slim is haalt hij van Dijk meteen op. Miljoen meer bieden dan Southampton. Dit is de man die Sunderland nodig heeft.

29 augustus 2015 om 15:53

Ik zie hem toch liever bij Southampton, daarnaast hebben ze ook meer geld te besteden.

29 augustus 2015 om 16:16

hij kan nog zo slim zijn...van dijk moet er ook nog heen willen

29 augustus 2015 om 17:02

@Texeira, Van Dijk moet nog zelf beslissen of hij naar Sunderland gaat of Southampton, niet alleen Celtic. Ik denk dat Van Dijk liever om Europees voetbal strijd dan om degradatie.

Wauw, van Van Dijk naar Tyler Blackett. Robin van Persie en Fernandao gaan het niet bepaald moeilijk krijgen tegen onze Schotse vrienden.

29 augustus 2015 om 15:54

Ik zou Celtic niet onderschatten! Die hadden het Ajax heel moeilijk gemaakt de afgelopen jaren. Het publiek kan soms ook nog wilder zijn dan in Turkije! Al moet ik toegeven dat Fener liever tegen een Blackett speelt dan een Van Dijk.

29 augustus 2015 om 16:01

Ik volg Celtic. Ik ken alle spelers. De ambiance is mij ook bekend. Hoewel ik sympathie heb voor deze prachtige club, ga ik er toch vanuit dat ze tegen een ingespeeld Fener kansloos zijn. Triest maar waar. En in Paradise spelen is voor elke club moeilijk, maar spelen in Kadikoy zal net zo moeilijk zijn voor the Bhoys.

29 augustus 2015 om 16:01

Celtic is niet afhankelijk van 1 speler, alle spelers vechten alsof ze een rugbywedstrijd spelen. Niet altijd even fraai om te zien maar wel altijd strijd.

29 augustus 2015 om 17:20

Volg jij ze ja? Ik durf te wedden dat jij niet alle spelers kunt noemen zonder op te zoeken, dit is gewoon een manier om gelijk te krijgen, ik ben het daarintegen wel met je eens

29 augustus 2015 om 17:50

Jij mag me wel of niet geloven. Dat is jouw keuze. Maar ja, ik ken alle spelers.

29 augustus 2015 om 18:35

Tsja als je elkaar al niet meer op het woord kunt geloven op en voetbalsite kunnje wellicht beter niet discussiëren.

Het is wel bekend dat Celtic qua selectie wel heel matig is hoor. Alles dat kan voetballen vertrekt en wat er terugkomt is bar en bar weinig. Doodzonde van zon mooie club maar natuurlijk ook niet te voorkomen in een competitie als de schotse tenzij je met vele miljoenen gaan smijten. Daar passen de schotse clubs momenteel erg op en dat is maar goed ook. Maar ik verwacht de komende jaren toch wel een nog verder verval van Schotland op de ranglijst.

29 augustus 2015 om 16:13

In de uitwedstrijd wel, dan speelt Celtic altijd tegen 110%
De wedstrijd tegen Barcelona was geen incident, Celtic Park is een magische plek.

29 augustus 2015 om 16:17

Celtic was dat seizoen erg sterk met onder meer Wanyama, Hooper en Forster. Alleen vorig seizoen werd thuis verloren van Legia en Maribor. Al een heel groot verschil. Bovendien speelt Fenerbahce wekelijks onder grote druk en hebben wij zelf ook een heksenketel thuis. We zijn wel het een en ander gewend.

29 augustus 2015 om 16:26

Ik wil Fenerbace nog wel zien tegen Ajax en Celtic.. Ze hebben ijzer sterke spelers gehaald, dat mag gezegd worden. Maar dit Fenerbace heeft mij nog niet overtuigd. Fenerbace zal op papier favoriet zijn voor plek 1, maar ze zullen er heel hard aan moeten trekken.

29 augustus 2015 om 16:28

Het is ook nog geen team he. Een compleet nieuwe selectie met een nieuwe coach. Ze hebben tijd nodig dat is zeker inderdaad.

29 augustus 2015 om 18:19

Dat is wel zo, toch ben ik benieuwd of Fener en Ajax daar makkelijk van winnen. Moeten toch allebei door uiteindelijk

29 augustus 2015 om 16:31

Wat dacht je van Jason Denayer naar Dedryck Boyata?

Scoorde enkele minuten geleden zijn tweede own goal voor Celtic...

zou een mooie transfer zijn voor van dijk. eindelijk zijn gewenste transfer naar de premier league.

denk dat Blackett eerder gehaald is als back-up voor Izzy ,ze zoeken al een hele.tijd naar een linksback

Overigens staat Virgil vandaag gewoon in de basis tegen St Johnstone dus van serieuze belangstelling of een snelle transfer zal nog geen sprake zijn , denk dat Koeman/southampton tegen de vraagprijs aanhikken

29 augustus 2015 om 16:14

Ik zou Van Dijk anders best bij Fenerbahce willen zien. Wij missen een tactisch sterke verdediger en bovendien heeft Van Dijk ook de body en een redelijk scorend vermogen.

29 augustus 2015 om 16:28

ik zou zeggen laat ze maar een goed bod doen dan en niet dat beetje dat koeman bood

29 augustus 2015 om 17:24

Ben ik totaal mee eens Bod kan niet hoog genoeg zijn voor v Dijk.. alleen maar gunstig voor Grunn

Fenerbacenal...Je zegt wel dat Celtic ajax het goed lastig heeft gemaakt maar de ajax van nu heeft dan ook niets te zoeken in Europa....

Na deze week kan de belangstelling wel afgenomen zijn. In de voorrondes CL viel hij weer vies tegen. Hij maakt minstens zo veel foutjes als Veltman. Hij heeft een goede naam in Nederland en bij Voetbal Inside, maar de werkelijkheid valt me elke keer weer tegen.

Mogen ze hebben en als ze verder zoeken mogen ze ook Evans voor 10 miljoen.

Dat is toch een flinke achteruitgang ten opzichte van van Dijk. Vond Blackett vorig jaar bij Manchester United een zeer zwakke indruk maken.

Oh my god. Laat het een backup voor linksachter zijn. Als we met Blackett - Boyata gaan spelen gaan we zelfs in de competitie een probleem krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren