Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Catalaanse media signaleren Neymar op kampioensfeest Barcelona

Laatste update:

Neymar is afgelopen weekend afgereisd naar Barcelona om het titelfeest van de Spaanse grootmacht bij te wonen, zo verzekeren Catalaanse media. De aanvaller van Paris Saint-Germain genoot twee vrije dagen en besteedde die door zich te mengen tussen zijn voormalig ploeggenoten. Barcelona verzekerde zich afgelopen zondag middels een 2-4 overwinning bij stadgenoot Espanyol van de 27ste landstitel in de clubgeschiedenis.

Van Neymar is bekend dat hij nog geregeld afreist naar Barcelona, daar zijn zoontje Davi Lucca woonachtig is in de Spaanse stad. Ook zijn moeder Carolina Dantas betrekt er sinds 2021 een appartement. Neymar zelf zou regelmatig afspreken met oud-ploeggenoten. Het Twitch-kanaal Jijantes FC, dat gespecialiseerd is in nieuws over Barcelona, legde het moment vast waarop de Braziliaan van het vliegveld naar zijn taxi liep.

Volgens Sport speelden de festiviteiten van Barcelona zich af in de Olympische haven en een speciaal afgehuurde feestlocatie. Neymar zou zijn ex-ploeggenoten hebben ontmoet in een plaatselijke disco. Onder hen Marc-André ter Stegen, Jordi Alba, Sergio Busquets en Sergi Roberto. Neymar werd zelf twee keer landskampioen met Barcelona en won verder onder meer drie keer de Copa del Rey en eenmaal de Champions League.

Paris Saint-Germain, dat op de hoogte zou zijn van het 'uitstapje' van Neymar, is met de aanvaller in gesprek over een nieuwe verbintenis. Een terugkeer naar Barcelona wordt als zeer onwaarschijnlijk geacht, daar Barça in financieel zwaar weer verkeert. De Catalanen moeten ruimte maken op de loonlijst om te voldoen aan de Fair Play-regels van LaLiga. Indien dat lukt, is het eerste doel om Lionel Mesi terug te halen naar het Spotify Camp Nou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die moet weer terug naar barcelona samen met messi pff wat een goude tijdperk was dat zeg

16 mei 2023 om 12:58

Ik denk juist van niet. Waren mooie tijden voor barcelona, maar die zijn ver voorbij. Beter vasthouden aan de mooie herinneringen.

16 mei 2023 om 13:01

Inderdaad. Neymar moet zeker niet terugkomen. Zowel financieel als sportief gezien ga je er simpelweg op achteruit.

ON: Niet heel gek dat hij mee feest toch. Blijft zijn club en is er vaker te vinden.

16 mei 2023 om 13:03

Dan weet je zeker dat barca geen prijs meer pakt. Beide zijn passé

16 mei 2023 om 13:06

Neymar heb je niks aan kost veel en al jaren vanaf Jan tot de zomer geblesseerd . Messi natuurlijk wel

16 mei 2023 om 13:49

Messi lijkt al een beetje op zijn retour en Neymar is heel vaak geblesseerd. Ze zijn heel belangrijk geweest voor Barca, maar op basis van nostalgie zou ik geen beleid voeren

16 mei 2023 om 15:44

Maar goed, waar wil je die spelers dan hebben? Zowel Messi als Neymar hebben hun gebreken (oud / blessuregevoelig), maar ze moeten toch ergens voetballen, en liefst niet ergens in de zandbak. Waar horen ze dan wel thuis? OK, Feyenoord misschien - maar verder?

16 mei 2023 om 16:04

Je meent het niet, Messi een beetje op zijn retour. Een groot kenner aan het woord ....

16 mei 2023 om 17:09

Ik vind ze wel op hun plek bij PSG

16 mei 2023 om 16:15

Je denkt toch niet serieus dat ze die tijden met hen gaan beleven? Die zijn echt niet meer zo goed als toe

Had nooit weg moeten gaan bij Barca. Puur gezwicht voor het geld. Het niveau van Barcelona heeft hij bij PSG de eerste 2 seizoenen enigszins behaald, maar daarna ook niet meer. Heeft er toch minder uitgehaald dan wat ervan verwacht werd. In zijn hoogtijdagen een lust voor het oog, maar men zal hem zich eerder herinneren als iemand die te snel valt (terecht/onterecht laat ik in het midden), geen discipline heeft en teveel met randzaken bezig was.

16 mei 2023 om 13:00

Absoluut eens! En ik heb doorgaans best veel begrip voor spelers die voor geld kiezen, maar niet echt als ze al zo schandalig rijk zijn als neymar toen al was. Doodzonde man had een legende kunnen zijn.

16 mei 2023 om 13:06

Doe maar terecht.
Is een speler die er veel aan gedaan heeft zodat je hem niet zou kunnen luchten met zijn gedrag.

16 mei 2023 om 13:11

Onder Tuchel in 2021 was echt Neymar zijn beste seizoen ooit bij PSG. Hij had inderdaad bij Barcelona moeten blijven. Doodzonde, want hij blijft een fantastische voetballer.

16 mei 2023 om 15:04

Hij had bij Barcelona moeten blijven idd maar ik denk oprecht dat hij de beste wilde zijn en met Messi was dat onmogelijk. Geld speelt natuurlijk een belangrijke rol, maar in eerste instantie wilde die daarheen om te beste te zijn. Maar beter dan prime Messi word je sws niet en hij kwam er zelf ook achter.

16 mei 2023 om 15:46

Raar dat je naar PSG gaat als je de beste wilt zijn, ook heeft Neymar vaak aangegeven dolblij te zijn met Messi als partner in het veld, Messi gunde hem ook ontzettend veel waardoor hij meer op ging vallen buiten zijn mooie dribbels.

PSG fans zullen dit weer aangrijpen om een potje te gaan janken. Maar ze moeten onderhand toch ook wel beseffen dat spelers daar puur zitten vanwege het financiele plaatje en niet omdat PSG zo'n prachtig historische club is waar je als kleine jongetje van droomde om voor te spelen.

16 mei 2023 om 13:22

Dat vind ik wat simplistisch. Historie is ook maar relatief aan een bepaald tijdperk. Die van PSG begint op dat vlak pas. Nou ben ik geen voorstander van dergelijke eigenaars overigens.

Wat heeft deze jongen een spijt dat hij destijds vertrok..

16 mei 2023 om 13:23

Hoezo? Een vertrek was achteraf gezien sowieso onvermijdelijk door de financiele problemen. Die was sowieso wel bij een club als PSG terechtgekomen.

16 mei 2023 om 13:56



Een deel van die problemen zijn ook gekomen dat Barca door het vele geld dat ze kregen voor Neymar een waardige vervanger wilde halen. Coutinho, Griezmann en Dembele waren allen aankopen boven de 100mil die neymar moesten doen vergeten. Verder wel met je eens dat hij vroeg of laat toch wel weg was gegaan.

16 mei 2023 om 13:56

@Sirius

Wat? Het is na het vertrek van Neymar juist bergafwaarts gegaan door ad-hoc aankopen als reactie op zn vertrek.

16 mei 2023 om 14:31

Barcelona gaf al jaren erg veel geld uit en tijdens corona is dat allemaal geexplodeerd. Links- of rechtsom hadden ze Neymar moeten verkopen.

Kans is groot dat hij bij dit feestje (opnieuw) een blessure heeft opgelopen

Nog meer wanbeleid: zet Neymar op de loonlijst Barca.

Nou laten we eerlijk zijn. Als je twee dagen vrij hebt en je kunt doen wat je wilt. Dan is Barcelona zeker geen overbodige luxe om te vertoeven. Neymar heeft tenslotte allang kenbaar gemaakt dat die niet tot zijn 40e doorgaat. Die is voor mijn gevoel allang aan het afbouwen in zijn carrière jammer genoeg voor de liefhebber van het spelletje, want wat is het een geweldige dribbelaar. Ik geef hem toch groot gelijk dat die het feestje mee viert!!

Neymar houdt ook wel van een feestje geloof ik haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren