Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Carragher, Adams, Blanc, ikzelf en nu Terry: dat soort dingen gebeuren’

Laatste update:

Er zijn scheuren ontstaan in het bolwerk van John Terry. Zondag werd de aanvoerder van Chelsea voor het eerst ooit gewisseld door manager José Mourinho: tegen Manchester City (3-0) ging Terry na de eerste helft naar de kant. Volgens sommige analytici is dit het begin van het einde voor Terry, maar Gary Neville denkt er toch wat anders over.

/

“Hij is 34 jaar oud en dit soort dingen gaan vaker gebeuren”, zegt Neville, zelf oud-international en oud-speler van Manchester United, tegen Sky Sports over Terry. “Hij zal de dag na de wedstrijd wakker geworden zijn met het idee dat zijn carrière voorbij is, dat de wereld is ingestort. Vergeet echter niet dat Jamie Carragher de laatste achttien maanden bij Liverpool veel op de bank zat, vergeet niet dat ik in mijn laatste jaar meerdere keren na een uur werd gewisseld.”

“Steve Bruce ging in zijn laatste jaren vaker naar de kant bij Manchester United. Het gebeurde bij Tony Adams, het gebeurde bij Laurent Blanc. Er zijn gewoon wedstrijden die niet meer geschikt zijn voor iemand van 34 jaar oud. Maar het einde van de wereld voor Terry? Absoluut niet. Voor hem was het een schok, hij zal het ervaren als een vernedering. Dat wil echter niet zeggen dat zijn carrière voorbij is.”

John Terry heeft zijn langste tijd gehad

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze doen net of Terry in 1 keer niks meer kan, Mourinho heeft toch uitgelegd waarom hij hem wisselde. Hij meer snelheid achterin en dat heeft John niet. Blijft gewoon een beest en behoort op zijn positie tot de wereld top!

18 augustus 2015 om 18:45

Behoor je tot de wereldtop als je niet (meer) de nodige snelheid hebt? Naar mijn mening niet.
Voor de 'parkeer-de-bus-tactiek' is hij wel weer bijzonder nuttig.

18 augustus 2015 om 19:43

Hij is nooit snel geweest en lost alles op met inzicht, tackles enz. blijkbaar vond Mourinho dat hij meer snelheid nodig had. Terry vind ik nog steeds een worldclass defender, ondanks dat hij traag is.

In jaren heeft hij wel zijn langste tijd er al opzitten, maar die kan de komende seizoen(en) nog prima meespelen. Na 1 keer gewisseld worden betekent niet meteen dat hij zijn basisplaats is verloren, het blijft momenteel onze beste verdediger.

Off al seen? On terry is en blijft een geweldige verdediger hij zal er denk ik niet van wakker liggen.

Dus omdat hij er een keer uit is gehaald omdat chelsea met een hogere lijn ging spelen omdat ze achterstonden en terry nou eenmaal een trage verdediger is, is dit het begin van het einde? Beetje voorbarige conclusie lijkt me. Hij was vorig seizoen weergaloos en kan dat dit seizoen weer worden. Natuurlijk is hij al 34, maar mensen dachten 2 jaar terug ook al dat zijn carriere voorbij was.

18 augustus 2015 om 17:59

Precies. Mensen zouden juist positief moeten zijn dat chelsea met een hogere lijn gaat spelen. Betekent meer aanvallend voetbal. Ik hoop dat dit jaar een tussenjaar wordt om volgend jaar aanvallend kampioen te worden

Neville heeft hier zeker een punt met de voorbeelden die hij hier opnoemt maar die wissel is gewoon onnodig opgeblazen door de media omdat Mourinho en JT normaliter een uitstekende verband hebben met elkaar.

19 augustus 2015 om 01:57

Is dat niet altijd met de media dat ze alles erger maken als het in werkelijk is, vooral in Engeland is dat heel erg maar hier in Nederland kunnen ze er ook wel wat van na een slechte wedstrijd van een club, speler of scheids.

Kortom men kan het beste pas een conclusie trekken mocht Terry komende duels er niet instaan, wat waarschijnlijk niet zal gebeuren mits hij geblesseerd raakt.

Daarnaast Neville heeft groot gelijk, bij alle oudere veldspelers is het in hun nadagen wisselend qua speeltijd, ene week zullen ze vanaf bank beginnen, andere week basis, dan weer weekje tribune en dit is alleen om ze zoveel mogelijk te sparen, dit is geen schande gezien het menselijke lichaam nou eenmaal zijn limieten heeft.

Ja het geld niet voor alle veldspelers er zijn altijd uitzonderingen.

Mourinho is gewoon een misselijk mannetje die anderen de schuld wil geven. Vorige week was het Eva en nu wisselt hij Terry om het te laten lijken alsof et terry's schuld was terwijl heel chelsea overlopen was. Iedereen van chelsea was overklast. Mourinho probeerde een iets andere (aanvallendere) tactiek dan de tactiek die hij meestal toepast in grote wedstrijden en dat is helemaal misgelopen. Deze week is terry de zondebok, vorige week was het Eva, vaak zijn het de scheidsrechters, wie zal het de volgende keer dat chelsea puntverlies lijdt zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren