Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cancelo haalt keihard uit naar ‘ondankbaar’ Man City: ‘Er zijn leugens verteld’

Laatste update:

João Cancelo is dolgelukkig bij FC Barcelona. Nadat de 29-jarige Portugees uit de gratie viel bij Manchester City en Pep Guardiola, voelt hij zich nu op zijn plek in Spanje. In een interview met A Bola bespreekt hij zijn tijd in Manchester, waar hij nog tot medio 2027 vastligt.

Nadat Guardiola met the Citizens een iets ander systeem ging spelen, waarbij een sleutelrol was weggelegd voor Nathan Aké op de linksbackpositie, werd de speeltijd van Cancelo flink gereduceerd.

De Portugees, die zijn basisplek weer terug wilde veroveren, ging in conclaaf met Guardiola en verlangde meer speelminuten. De Spaanse oefenmeester zou de houding van zijn pupil niet hebben gewaardeerd. Cancelo raakte op een zijspoor, Bayern München bood uitkomst. In een interview met A Bola verwijt Cancelo Guardiola van leugens.

"Er zijn leugens verteld", lucht Cancelo zijn hart tegenover het Portugese blad. "Ik ben nooit een slechte teamgenoot voor ze geweest, dat kan je aan Aké of Rico (Lewis, red.) vragen. Ik heb geen superioriteits- of minderwaardigheidscomplex tegenover hen, maar dat was wel de mening van de manager..."

"Ik denk dat Manchester City een beetje ondankbaar tegen me was toen ze dat zeiden", vervolgt Cancelo. "Ik was een heel belangrijke speler in de jaren dat ik daar was. Ik heb nooit gefaald in mijn toewijding aan de club en aan de fans en ik heb altijd alles gegeven."

"Ik herinner me een keer dat ik werd beroofd en aangevallen en de volgende dag speelde ik tegen Arsenal. Dat zijn dingen die je niet vergeet. Ik liet mijn vrouw en mijn dochter alleen thuis, doodsbang. Mensen zullen zich dit alleen herinneren omdat Guardiola veel krachtiger is dan ik als hij iets zegt, en ik houd het liever voor mezelf."

Ondanks het feit dat Cancelo het winnen van de Champions League en de Premier League misliep, geeft hij aan nooit spijt te hebben gehad van zijn overstap. Cancelo, die nog tot medio 2027 vastligt in het Etihad Stadium, keert in juli in principe terug naar Manchester.

Zelf zou de vleugelverdediger dolgraag nog een jaar vertoeven in Barcelona, maar of de Catalanen een waarschijnlijk fors transferbedrag kunnen ophoesten, is een groot vraagteken. "Ik heb gewonnen in Italië (Juventus, red.), Engeland, Duitsland en ik zou hier graag willen zijn om volgend jaar in Spanje voor de titels te strijden", besluit de vleugelverdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cancelo is geen lievelingetje, deze jongen maakt zich onmogelijk bij elke club waar hij is geweest. Gedraagt zich altijd verongelijkt.

24 maart 2024 om 16:33

En de opmerking: "Ik houd t altijd voor mezelf" in nota bene een interview in de grootste nationale sportkrant (!!!) zegt ook wel veel over hem.

24 maart 2024 om 17:17

@formus

Dit is de eerste keer dat hij zich hierover uitspreekt terwijl Guardiola en velen anderen dit wel gedaan hebben.

Dat hij zichzelf uiteindelijk verdedigd, lijkt me terecht en maakt zijn uitspraak niet opeens niet waar.

24 maart 2024 om 19:06

Kijk, ik snap niet dat je zegt: "ik houd t altijd voor mezelf" in een landelijk dagblad. Tegenstrijdiger kan niet.
Maar laten we t er op houden dat t verkeerd vertaald is 😉.
Weet verder niks qua inhoud of wat Guardiola gezegd heeft over hem. Maar dat zinnetje, dat is echt zo raar.

24 maart 2024 om 18:29

Deze jongens hebben nul zelfkritiek. Het probleem ligt altijd bij anderen, waardoor je er beter aan doet dergelijke spelers niet te contracteren. Hoe goed ze ook mogen zijn.

Cancelo speelde in zijn laatste maanden echt dramatisch, volledig terecht bankzitter geworden. Beetje jammer dat hij zo'n verongelijkte houding toont. Het zal voor beide partijen beter zijn als deze man definitief verkocht wordt in de zomer.

24 maart 2024 om 15:52

Bankzitter? Bij Barca? Als Cancelo beschikbaar was speelde hij! Hij was tijdje geblesseerd en was er helemaal niet bij tegen Atletico omdat iemand in zijn directe omgeving een hartaanval had gekregen.

On: Er zal vast meer zijn gebeurd tussen Pep en Cancelo. Wat precies in details zullen we nooit weten. Pep heeft vaker wel iets met spelers gehad...

24 maart 2024 om 16:00

@fdennisz

Cancelo bankzitter?

geen idee of jij wel Barca kijkt maar Cancelo is sinds hij speler is van Barca gewoon een basisspeler hoor en doet het gewoon heel goed.

Barca moet Cancelo gewoon overnemen als dat kan voor 15-20 miljoen.

24 maart 2024 om 16:20

Hij heeft het over City. Daar was hij de laatste maanden drama. Bij Barca wat een niveautje lager is zou hij best potten kunnen breken idd. Maar City is zonder hem klaarblijkelijk beter af. Hij heeft een contract tot 2027, City gaat hem echt niet voor minder dan 35mil verkopen.

24 maart 2024 om 16:30

@en-nesyri

Oke, dan heb ik het verkeerd begrepen dacht echt dat die het had over Cancelo bij Barca.

Ben het verder ook met je eens ik denk niet dat City heel moeilijk gaat doen over Cancelo. Barca en City hebben gelukkig ook een hele goede band samen dus ik hoop dat City akkoord gaat met 20 miljoen voor Cancelo.

Cancelo is sowieso geen lieveling dat City en Bayern hem beide niet wilde zeggen ook wel wat.

hoe dan ook speelt die bij Barca geweldig. ik hoop dat we hem definitief kunnen overnomen want hij hoort gewoon onze vaste linksback te zijn en kan zelfs tegen mindere ploegen rechtsback spelen.

De eventuele transfersom is toch al vastgesteld in het huurcontract? Als barca dat al niet kan betalen zouden ze er op voorhand al niet mee akkord moeten gaan (als de intentie echt is om m over te nemen)

Voetballen en je vrouw en kind doodsbang achterlaten…dat vind ik nou niet bepaald bewonderenswaardig.

Je club ondankbaar noemen terwijl ze je een weeksalaris van ruim 2 ton uitbetalen, je zal het maar in je hoofd halen zeg.

Keihard dat hij de volgende dag tegen Arsenal moest spelen terwijl hij was beroofd.
Nog harder dan keihard is dat hij zijn gezin thuis laat ipv ze in een 5- sterren hotel te laten bivakkeren. Vreemde actie van hem om dat tegen Guardiola te gebruiken

Grappig cancelo, Gisteren zei laporta dat hij cancelo en felix graag ervij wou volgend seizoen maar dat het licht aan city en atletico, dag later vallen ze beiden hun wergever aan in de media, slim spelletje van laporta

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren