Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur klaar voor derby: ‘Als Barcelona langskomt, spelen we gelijk'

Laatste update:

SC Cambuur kende zaterdagavond een goede generale repetitie voor de de ontmoeting met sc Heerenveen over twee weken. De ploeg van trainer Henk de Jong was op eigen veld oppermachtig tegen FC Dordrecht en staat nu in punten gelijk met PSV, Ajax en PEC Zwolle: 4-1.

Cambuur heeft na acht speeldagen één punt meer dan Heerenveen, dat tegelijkertijd onderuit ging bij Willem II (2-1). “De wedstrijd tegen Heerenveen wordt nu leuk, we kunnen op ze uitlopen”, grapte De Jong na afloop in gesprek met FOX Sports.

Dwight Lodeweges maakte de pikante overstap van Cambuur naar Heerenveen. “Het is een compliment voor ons dat Heerenveen zoals Cambuur wil spelen. Daarom halen ze ook een Cambuur-trainer”, knipoogde De Jong. “Het wordt een prachtig evenement over twee weken.” Cambuur is dit seizoen in huis nog ongeslagen en verloor dit jaar in Leeuwarden alleen van PSV en ADO Den Haag. "Als Barcelona hier langskomt spelen we gelijk, maar van de rest winnen we" stelde De Jong vol bravoure.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook als niet Fries kijk ik uit naar deze wedstrijd.

Cambuur zit boordevol vertrouwen en het zou mij niet verbazen als ze daar 3 punten meenemen naar Leeuwarden.
Lichte voorkeur voor Cambuur al is het maar omdat Ik Henk de Jong een prachtkerel vindt.

Nogmaals bedankt Heerenveen. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat de veel betere trainer henk de jong nu op de bank zit. Jaar eerder dan gepland

4 oktober 2014 om 23:32

Beetje raar. Lodeweges heeft bijna het hele seizoen Cambuur gebracht waar ze nu zijn. Die man mag wel iets meer respect krijgen. .

4 oktober 2014 om 23:37

Psv-Ado. Henk de Jong was toen al assistent he, zal ook wel behoorlijk wat inspraak al hebben gehad. Het jaar ervoor Cambuur hoogstpersoonlijk uiteindelijk naar de eredivisie geleid. Ik denk dat Josephius wat dat betreft wel enigszins gelijk heeft, Henk de Jong lijkt een hele capabele trainer.

5 oktober 2014 om 00:12

Was toch wel vooral de hand van de jong die je zag. Ook toen lodeweges er nog zat

5 oktober 2014 om 05:38

Respect hoor je niet te krijgen, dat hoor je te verdienen.

5 oktober 2014 om 06:38

Hou op zeg .we doen het nu beter met henk de jong aan het roer dan die judas

Volgens mij was Lodeweges eerst assistent bij Heerenveen voordat hij ooit naar Cambuur ging dus wel een beetje falend om dit nu te gaan roepen

4 oktober 2014 om 23:29

Correctie, hij was ooit idd assistent, maar cambuur heeft hem weggeplukt bij de amateurs van............
Beetje falend zo'n post van je.....vindt jezelf niet?

4 oktober 2014 om 23:34

Eehh? Nee? Hij zegt toch dat hij eerst assistent bij Heerenveen was voordat hij ooit naar Cambuur ging, niet dat hij overkwam van Heerenveen toen hij naar Cambuur ging. Jouw post faalt dus een beetje Lodeweges heeft overigens gewoon wat minder met die Friese rivaliteit, laat die man lekker.

Triest hoe vz de uitspraak uit zijn verband trekt. Het ging namelijk over de beleving van de spelers vlak voor de wedstrijd tegen Dordrecht. Vanavond zouden ze tegen Barcelona gelijkspelen maar de rest winnen. Zo gretig waren zijn spelers volgens henk. Nu lijkt het een arrogante uitspraak.

5 oktober 2014 om 00:09

Ik heb het interview niet gezien maar zoals ik het lees lijkt het mij niet als arrogant overkomen hoor. Deze man blaakt gewoon van het zelfvertrouwen en ik denk dat iedereen wel tussen de regels door het cynisme er uit haalt. Prachtige kerel die gewoon zegt waar het op staat maar ook een goede dosis humor heeft. En, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, een zeer mooie visie op het spelletje heeft.

5 oktober 2014 om 00:59

Mooie visie als er niks te verliezen valt. Zo hebben we er genoeg gezien. Hij zou mooi aan tafel kunnen zitten bij VI en overal tegenaan trappen. Beetje makkelijk.

5 oktober 2014 om 10:25

Vz is nog triester. Het bericht is gewoon van andere sites gekopieerd. Echte pseudo journalisten....

Jammer voor Cambuur dat de aankomende derby in Heerenveen is Als Heerenveen gewoon speelt als tegen PSV moeten ze gewoon winnen. Ik denk dat het een spannende wedstrijd wordt. Cambuur tegen Dordrecht 4-1 lijkt indrukwekkend, maar Dordrecht speelde ook slecht, maar Cambuur is ook sterk.

5 oktober 2014 om 01:21

Wordt een spannende derby. Denk dat beide teams momenteel niet zoveel voor elkaar onder doen. Cambuur kan ook in Heerenveen winnen. Zo "gewoon" is het anno 2014 niet dat Heerenveen wel even wint.

5 oktober 2014 om 08:19

Als Heerenveen zo speelt als tegen Psv misschien wel, maar niet als ze zo spelen als tegen Dordrecht.

Ik begin echt fan te worden van Henk de Jong.

Wat een babbels zeg. Kijk even naar Heracles en bedenk dat het komende jaren niet makkelijker wordt. Zeker met door de weeks de CL er bij.

5 oktober 2014 om 12:08

Hap hap..vooral serieus nemen..Henk, wereldgozer

Cambuur speelde echt goed hoor!zonder angst met volle vertrouwen en mooi voetbal.

Geweldig!

bla, bla , bla.
bij een derby tellen ander dingen.
Dat is een wedstrijd op zich. we zullen het zien over twee weken.

5 oktober 2014 om 13:14

Vorige week met geluk een puntje bij Excelsior en nu weer zulke praatjes. Typisch.
Overigens heeft ook Henk (net als Bijker die ooit in Nieuw Noord stond) een verleden bij Hveen. Nu doen ze beiden alsof het op en top clubmensen zijn. Treurig.

5 oktober 2014 om 14:41

Dit riekt naar jaloezie.

5 oktober 2014 om 21:25

Hele simpele reken som Heerenveen verliest 1-2 thuis van dord, en cambuur wint thuis 4-1 verder niet zo jaloers doen jongentje.

6 oktober 2014 om 08:35

Bijker is 22 jaar en speelt sinds 2011 voor cambuur. Daarvoor bij FVC in lwd.
Nieuwnoord is van 2001. dus al zou de jongen ooit een domme fout hebben gemaakt door daar heen te gaan (zegt genoeg over gemiddelde leeftijd in dat vakje). Ik heb al zoveel ex dkvers over laten stappen, simpelweg omdat die ballenbak van jullie sfeerloos is. Henk weet dat nu ook. Nog gefeliciteerd met die passant lodeweges trouwens

6 oktober 2014 om 19:31

Heel simpel rekensommetje. Heerenveen wint van psv en cambuur (weliswaar uit) verliest. Je kan natuurlijk niet ouwe koeien uit de sloot halen want: Hveen verloor van Roda, won van Psv, PSV won van Ajax. Dan is het gedegradeerde Roda dus beter dan Heerenveen. Simpel ander rekensommetje: Beide gelijk bij vitesse uit (niet 100% zeker) dus zijn ze gelijkwaardig.
Hmm grappig 3 rekensommetjes gehad en 3 andere mogelijke uitslagen.
Wedstrijden staan altijd op zich dus we zien het over 2 weken wel. Al geef ik een grote kans dat we gewoon verliezen van Cambuur als we weer zo belabberd spelen. Ze zijn gewoon gelijkwaardig (ben Heerenveen supporter en dus objectief) en dus kan het 2 kanten op, maakt derby's leuker toch?

6 oktober 2014 om 19:33

Haha jullie prijzen Lodeweges de hemel in en hij komt naar ons en dan halen jullie zielige tokkies je neus op als je zn naam hoort! Klasse hoor.
Ook goed provocerend bericht post je. Natnek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren