Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur doet geen gekke dingen en ziet af van voormalig Oranje-speler

Laatste update:
/

Kew Jaliens gaat niet bij SC Cambuur-Leeuwarden aan de slag. De 34-jarige verdediger, die momenteel zonder werkgever zit, was een serieuze optie voor de Friezen, maar uiteindelijk is hij toch te duur bevonden.

Met Jaliens, in het verleden goed voor tien interlands met het Nederlands elftal, hoopte Cambuur de gewenste ervaring centraal achterin toe te voegen. "Voor een club als Cambuur moeten we dan te gekke dingen gaan doen. We zoeken verder", verzekert algemeen directeur Gerald van den Belt in De Telegraaf.

Jaliens speelde van 2004 tot en met 2011 bij AZ, de club waar hij deze zomer ook zijn conditie op peil hield. Hij veroverde in 2009 de landstitel met de club uit Alkmaar. Daarnaast speelde hij ook in de tenues van Sparta Rotterdam, Willem II en Wisla Krakow.

Blijft SC Cambuur-Leeuwarden dit seizoen boven de rode streep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook maar een rare carriere gehad, een mooie tijd bij AZ gehad en ook bij het NL efltal gespeeld en daarna helemaal niks meer van hem gehoord.

13 augustus 2013 om 09:45

Ik dacht precies hetzelfde Panerai.
Ik vond hem steeds beter worden bij AZ en vond zijn uitverkiezing voor het Nederlands elftal destijds ook terecht.
Plots was zijn tijd bij AZ voorbij, hij wilde zelf weg dacht ik en vervolgens nooit meer wat van hem gehoord, terwijl hij toch best goed was dacht ik zo.
Jammer!

13 augustus 2013 om 14:02

Jaliens was toen inderdaad geen verkeerde speler maar zijn carriere is een beetje als een nachtkaars uitgegaan.
Ik weet niet of Cambuur een fatsoenlijk salaris geboden heeft maar Jaliens zou toch niet al te veel kunnen eisen. Hij is al 34 jaar en als veldspeler zit je dan toch wel in de laatste jaren van je voetbalcarriere. Hij zou blij moeten zijn in Nederland op het hoogste niveau nog een paar jaar te kunnen spelen.

Ken hem eerlijk gezegd niet en wat zou hij dan moeten kosten? Ik geloof dat als je in de premier league promoveert dat je 70 miljoen krijgt om je elftal op orde te krijgen. Hoeveel is dat eigenlijk in Nederland?

13 augustus 2013 om 07:28

Naar mijn weten krijgen ze alleen wat geld voor de uitzendrechten. en de sponsoren springen wat meer bij. maar voor de rest is het red uw reet in nederland.

13 augustus 2013 om 07:31

Nee, die 70 miljoen krijg je als je degradeert, om te voorkomen dat je in de financiele problemen komt. Promotie is 100 miljoen pond, dus rond de 116 miljoen euro. Ongelofelijk veel.

ALS die zou bestaan in Nederland(hoop het wel) zal het maximum een paar ton zijn.

13 augustus 2013 om 07:36

Ow die 70 miljoen was dit seizoen 'maar' 55 mil, voor bijvoorbeeld Wigan, dit word in 4 termijnen(jaar) betaald.

13 augustus 2013 om 08:37

100 miljoen voor promotie? Als dat in Nederland zou zijn dan zou PSV van mij best en jaartje mogen degraderen om vervolgens weer te promoveren....

13 augustus 2013 om 15:41

Hahahahahahahha, ik sluit me volledig bij jou aan. Wat een centen man, gelijk van de beurs af. En het stadion verbouwen.

Prima beslissing van Cambuur! geen risico's nemen!

Toch denk ik dat deze man nog van waarde zou kunnen zijn voor Cambuur. Heeft veel ervaring en staat verdedigend nog redelijk zijn mannetje. Vraag me af of ze nog met iemand anders bezig zijn, want voor een ploeg als Cambuur kan een ervaren kracht achterin geen kwaad.

13 augustus 2013 om 10:10

Mee eens, maar ik denk dat clubs als Cambuur, Nac, Rkc, hem niet kunnen betalen, terwijl het wel een bruikbare speler kan zijn.

Ik denk dat cambuur beter op zoek kan gaan naar een echte afmaker, want daar schort het toch wel aan. Barto lijkt zwaar te kort te komen voor dit niveau en Hemmen is gewoon echt te traag, als is hij in de 16 komt is het wel een prima spits.

Verstandig van Cambuur om niet met Jalliens in zee te gaan, wel ervaren, maar veel te duur.

13 augustus 2013 om 11:21

valt wel mee. hemmen moet gewoon het vertrouwen krijgen en in de basis beginnen. maar dit zal zaterdag ook wel gaan gebeuren omdat barto 2x keihard door de mand is gevallen. hemmen is misschien traag maar dat is kolder van jullie ook en die maakt zijn doelpunten ook wel. hemmen moet gewoon op de juiste manier gebruikt worden en bediend worden door 2 goede vleugelspelers (lukoki en tighadouini?)

13 augustus 2013 om 12:16

Kolder is inderdaad niet de snelste. Maar hij is dit jaar afgetrainder dan ooit, en ijzersterk in de luch en de leider van het elftal. Vind Kolder toch wel iets completer als Hemmen. Ik zou als ik Cambuur was toch niet gokken voor Hemmen. Hij stond de afgelopen 2 wedstrijden niet voor niets in de basis, dus er is bij de leiding toch ook wel twijfel.

Maar inderdaad als Hemmen goede ballen krijgt dan kan hij zeker van waarde zijn, maar dat moet Cambuur wel tot kansen komen en dat is momenteel nog niet echt gelukt.

13 augustus 2013 om 12:25

Vorig jaar eheft hemmen bewezen beter te zijn dan kolder en omdat hij nu nog weinig heeft gespeeld is kolder ineens beter? het stijgt jullie een beetje naar het hoofd daar in deventer

13 augustus 2013 om 13:12

Jupiler league is wat anders dan Eredivisie. Fijn dat hij vorig jaar er meer in heeft geschoten. Maar op dit niveau heeft Hemmen nog helemaal niks klaar gespeeld dit in tegenstelling tot Kolder.

Het stijgt ons helemaal niet naar de bol. Ik mag Kolder toch beter vinden dan Hemmen?

Goede zaak, zijn kapsel staat me sowiesoe niet aan.

Geen gekke dingen doen goedzo. En ik denk dat Cambuur eerder een creatieve middenvelder en goeie spits kan aantrekken dan een verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren