Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘BVB-Star’ denkt aan transfer: ‘Ik heb er slapeloze nachten van’

Laatste update:

Mats Hummels staat voor een belangrijke keuze. Hij kan zijn tot medio 2017 doorlopende contract bij Borussia Dortmund verlengen, maar wordt ook gevolgd door clubs als Manchester United, Arsenal, Chelsea, Barcelona en Bayern München. Hummels zegt het ‘een moeilijke beslissing’ te vinden.

/

“Iedereen zal begrijpen waarom dit zo moeilijk voor mij is en sinds enkele weken heb ik iedere nacht een half uur extra nodig om te slaap te vatten. Het hele onderwerp laat mij niet onberoerd. Als ik nu een meerjarig contract onderteken, ben ik straks 31 of 32 jaar oud. Maar ik ben niet van plan om tot mijn 38e door te gaan, dus een eventueel nieuw contract bij Dortmund komt op mij ook een beetje over als iets definitiefs”, aldus Hummels.

De 27-jarige Mats zou eind mei zijn keuze bekend willen maken aan pers en publiek. BILD pakt vrijdag uit met het bericht dat Bayern de onderhandelingen over een transfer van dertig miljoen euro heeft geopend.

Denk jij dat Mats Hummels in de zomer vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Hummels voor een verdediger de perfecte leeftijd heeft om de stap naar een absolute topclub te maken. Dan 4 of 5 jaar in de top en dan afbouwen. Echt een klasseverdediger dit.

22 april 2016 om 09:20

Boateng en een fitte Badstuber zijn veel beter dan Hummels.
Het is afwachten hoe Ancelotti de defensie aanpakt. In het systeem van Guardiola zou Hummels nooit renderen als verdediger. Bij een hoogstaande verdediging is hij kwetsbaar en bovendien is zijn opbouw niet zo goed als die van Boateng en Badstuber.

22 april 2016 om 09:24

Badstuber? Ook al is die beter, Badstuber is toch altijd geblesseerd.

22 april 2016 om 10:52

Ik ben al jaren Bayern fan en heb de opkomst van Badstuber bewust meegemaakt. Het is inderdaad een prima verdediger, maar Hummels heeft een paar kwaliteiten die gewoon beter aansluiten ij Boateng. Hummels is meer een leider, sterker in de lucht, scherper in de tackles, kan goed mee opkomen, heeft een scherpere voorzet en kopt er ook nog wel eens 1 in. Beide zijn niet de snelsten, maar dat wordt wel gecompenseerd door Boateng en Alaba.

Overigens geloof ik nooit dat Badstuber nog op zijn oude niveau terug kan komen. Voordat hij geblesseerd raakte was het een groot talent die nog door moest groeien en in plaats daarvan heeft hij met z'n poot omhoog gezeten. Hummels daarentegen is sterkhouder geweest bij Dortmund, heeft daar titels gewonnen en een CL finale gespeeld en is wereldkampioen geworden met het Duitse elftal.

Lang verhaal kort, Hummels zou een versterking zijn t.o.v. Badstuder en heeft de ideale leeftijd.

22 april 2016 om 11:46

Haha! Badstuber.. Leuke speler en was een talent maar Hummels staat al 5 jaar prima te spelen. Onbegrijpelijk dat die niet eerder is weggehaald.

22 april 2016 om 12:23

Hij is niet eerder weg gehaald omdat Hummels zelf niet weg wou. Er was genoeg interesse in hem de afgelopen jaren.

Manu is qua club 1 van de grootste teams, maar speelt misschien helemaal niet cl.
Ik zou naar Barcelona gaan. Topploeg maar kan nog een top verdediger gebruiken!
City met pep is ook een optie. Voor de rest zie ik niet echt clubs die beter zijn dan bvb en hem nodig hebben.

22 april 2016 om 11:36

United staat 2 punten achter op city, dus dat kan over 1 of 2 weken zomaar andersom zijn.
Ik verwacht het niet echt, maar als je ziet hoe onregelmatig city presteert zou het me ook weer niet heel veel verbazen, zeker niet met hun schema.

Bayern kan hem best gebruiken ook, het centrum is toch een beetje het mindere gedeelte.
Veel blessures ook dat wel, maar Hummels is zeker een aanwinst.
En lekker dat hij Duits is ook, ook daar kan Bayern er wel weer 1 van gebruiken naar mijn mening.

22 april 2016 om 11:36

Maar weer eentje naar bayern zien te verkassen zou heel slecht te verteren zijn -.-

22 april 2016 om 12:08

Tja, zij zijn rijker. Er komt geen verandering in zolang dit een feit is. Verder zit de verzwakking van de directe concurrent diep in het Bayern Dna. Vandaar ook die slechte sympathie waarden voor deze club hier in Duitsland. Duitsers vinden zich toch meer in een echte concurrentie strijd.

22 april 2016 om 18:13

Snap ik, maar vind jij nou niet dat ze bij BVB een ongelovelijke scouting hebben ?
Ik bedoel voor iedere "topper" die de laatste 5 jr vertrok is er een relatief onbekende speler terug gehaald die uiteindelijk net zo goed of zelfs beter werd.
Ik bedoel BVB komt van ver (financieel) en gaat nu als een speer.

Ik ben bijzonder benieuwd waar ze nu weer mee op de proppen komen.
Misschien Sule halen als opvolger ?

Ik kan Hummels volledig begrijpen dat hij slapeloze nachten beleeft.
De enige reden om naar Bayern te verkassen en niet naar het buitenland is zijn vrouw. Zij wil blijven bij Zdf. Zij is zelf van Dachau, niet ver van München.
Bayern is nu eenmaal een stap hoger dan Dortmund.

Toprak en Sule worden genoemd als opvolgers van Hummels. Maar Hummels vervang je toch niet zomaar eventjes. Als ik Dortmund was zal ik er alles aan doen om hem te behouden. Dus ze moeten toch gaan investeren in de selectie.

Boateng en Hummels zijn de top Cv's in de BuLi, en het ideale tandem in de Mannschaft. Mats vader vertelde gisteren in de Media dat een overstap naar Bayern zeer wel mogelijk is. Dus ik ga er maar vsnuit dat dat gebeuren gaat. Wilkommen zuruck Mats

Geweldige verdediger. Wat een inzicht, wat een rust aan de bal. Ik verwacht helaas dat hij weg gaat bij Bvb..

Hummels moet lekker naar United of City en daar de defensieve leiding op zich gaan nemen. Hummels is geen speler die moeiteloos meegaat in het tiki-taka van Bayern of Barca.

22 april 2016 om 10:10

Aan dat tikkietakka voetbal komt na dit seizoen gelukkig een einde. Ancelotti zal Bayern weer onvoorspelbaarder maken . Geen plan B guardiola has come to a end !

Een goed defensief centrum bestaat mijns inziens uit een snelle, agressieve verdediger en een coördinerende verdediger die positioneel sterk is, een goed voetballend inzicht heeft. Die laatste is tevens een verbindingsspeler tussen de doelman en het middenveld.
Hummels reken ik tot de laatste soort. Barca heeft in Pique al zo'n verdediger en zou veel meer baat hebben bij een Marquinhos. Bayern kan Hummels wel gebruiken, maar heeft natuurlijk Martinez, Boateng en Badstuber al in deze rol.
Hummels zou voor Arsenal de ultieme upgrade van Mertesacker zijn. Maar ook bij Chelsea en City zou hij het niveau significant opschroeven. Bij United natuurlijk ook, maar LvG zal zijn vertrouwen in Blind wel houden.
Als Arsenal fan zou ik zeggen. Laat hem voor de Gunners kiezen op voorwaarde dat Aubameyang meekomt. Dan ben je meteen titelkandidaat, en kun je zeggen dat je Arsenal de titel bezorgd hebt

Het is overduidelijk dat Hummels naar Bayern gaat. Ik kan hem wel begrijpen. Hij is geboren en getogen daar in de buurt, en hij wil gewoon naar huis. Ik zelf woon momenteel in München, maar kan eigenlijk niet afwachten tot ik weer in het Ruhrgebiet kan leven en wonen. Hetzelfde verhaal alleen anders om.

Sportief heeft Hummels in de 2de helft van het seizoen nogmaals een stap vooruit gezet. Ook heeft die bewezen dat die met een hoogstaande verdediging spelen kan. Zijn individuele cijfers laten zien dat hij deze seizoen de beste CV in de BL is. Hij verkeerd in "weltklasse" form. Samen met Boateng wordt het wel en absolute top verdediging bij Bayern.

Ondanks deze heb ik geen zorgen om de verdediging bij Bvb, Ook als die andere transfer kandidaten weggaan niet. De club heeft in het verleden bewezen dat met veel minder inzet van kapitaal ook een fantastische ploeg gebouwd kan worden.

22 april 2016 om 11:39

Hummels is geboren in Bergisch Gladbach. Dat ligt naast Keulen en Leverkusen. Zijn vader is van Hamm, dat ligt in de buurt van Dortmund. Wel is Hummels een voormalig jeugdspeler van Bayern München.
De vrouw van Hummels zou een cruciale rol spelen bij deze transfer. Zij is wel van München afkomstig en werkt bij Zdf. Zij verhindert een transfer naar het buitenland.

22 april 2016 om 12:02

Ik ben geboren in Nederland, maar beschouw Duitsland als mijn thuis. Hummels woont sinds zijn verblijf in de jeugd van Bayern (heeft natuurlijk ook een 2de woning in de buurt van Dortmund) in München. Hij heeft meervoudig aangegeven dat hij zich in München thuis voelt. Maar, toch bedankt voor jou moeite.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren