Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buffon compleet overdonderd: ‘Hartverwarmend, wat een respect’

Laatste update:

El Mundo Deportivo maakte vrijdagmorgen de onofficiële lijst bekend met daarop 59 namen van spelers die genomineerd zouden zijn voor de FIFA Ballon d’Or. Tot verbazing van velen ontbrak Gianluigi Buffon op de lijst, waar doelmannen als David Ospina en Massimo Luongo er wel bij stonden. Wereldwijd kreeg de 37-jarige Buffon steunbetuigingen en dat heeft hem allemaal behoorlijk overweldigd.

/

“Deze dag begon als alle andere, maar toen ik op mijn telefoon keek was ik volledig overdonderd door de vele berichten met steun en solidariteit. Ik wist eerlijk waar niet dat de release van de lijst aanstaande was, dus ik was stomverbaasd met zoveel woorden van steun en mensen die zich om mij heen verzamelden”, meldt Buffon op Facebook. “Jullie weten inmiddels misschien wel dat ik een ongeneeslijke optimist ben en dat het moeilijk voor mij is om wrok te koesteren of frustratie.”

“Dus weten jullie wat ik hieruit meeneem? De spontane omhelzing die ik van iedereen kreeg, en de media die commentaar gaven op het feit dat ik niet tot de vijftig of zestig genomineerden voor de Ballon d’Or behoor. Bedankt, allemaal! Het was hartverwarmend, een teken van respect waarvoor ik me niet schaamde, maar waar ik om velerlei redenen van kan genieten”, laat Buffon dankbaar weten. “Het was iets persoonlijks en het bewijst dat ik geen engeltjes heb die boven in de hemel over me waken.”

“Ik heb altijd alles aanvaard wat me gegeven werd, en ik ben gekomen waar ik nu ben op basis van iets dat vaak onderschat wordt: op basis van verdiensten. In alle eerlijkheid zal ik toegeven dat ik mezelf wel bij de vijf beste keepers van vorig seizoen had geschaard. Dat is natuurlijk wel door mijn hoofd gegaan... maar dank jullie wel, allemaal! Ik heb hier de tijd voor genomen omdat ik me zeer gerespecteerd voelde. En jullie respect neem ik niet zomaar voor lief”, aldus de Italiaanse legende.

Had Gianluigi Buffon op de lijst moeten staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap heel eerlijk gezegd die 59 namen niet, want het gaat toch tussen 2 namen. Messi en Ronaldo.

2 oktober 2015 om 22:18

Volgens mij zijn het willekeurige namen behalve een vaste 20 aangezien Christian Atsu er ook op staat HAHA!

2 oktober 2015 om 22:31

Atsu?! Hahaha wie heeft dat bedacht? Die jongen speelt nu bij Bournemouth, dat komt niet omdat hij zo'n goed seizoen had

Geweldige keeper, en geweldig persoon! veel respect voor deze man!!

Jammer dat ik niet lang genoeg heb kunnen genieten van hem.

Mooie tekst van Gigi, als hij er echt niet tussen staat neem ik die lijst nog minder serieus dan van tevoren.

2 oktober 2015 om 22:16

Eigenlijk maken 57 van die spelers niets uit, kunnen er beter 2 selecteren ; ronaldo en messi

Belachelijk als je ziet hoeveel ongelofelijke reddingen deze man nog maakt kan me nog herinneren tegen barcelona dat de bal tegendraads werd ingeschoten en dat hij hem nog pakte. Nee deze man heeft echt heel veel belangrijke ballen gepakt dit seizoen meer dan Ospina. Maar ben ook zeer blij met de reacties van alle mensen want zo een ongelofelijke man als Buffon niet opnemen is in mijn opzicht een grote schande absoluut schandalig zelfs.

Belachelijk natuurlijk, mja Buffon weet zelf ook dat hij tegenover Messi geen schijn van kans heeft.. Gewoon lekker de legende blijven die je nu al bent joh die gouden bal gaat eigenlijk toch nergens over.

Had de nominatie zeker verdiend. Doet het duizend maal beter dan Ospina. Imo na coutois en neuer de beste doelman op dit moment

3 oktober 2015 om 15:13

Courtois? Die gast is echt overschat. Heeft een paar seizoenen super goed gedaan, maar nu keept ie echt waardeloos. Dan zou ik eerder De Gea zeggen of Cech.

Een boegbeeld voor het voetbal en het fair play, Gigi is een echte gentleman en heeft zich zo ook altijd gedragen, wat een geweldig persoon en want is hij nog goed op ze 37e!

Grazie Gigi, je verdient de Ballon d'or!

Respect is de grootste prijs die je kan krijgen.
en die is dik en dik verdient meneer Buffon!!! Daar kan deze "ballon"prijs niet tegenop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren