Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruno Fernandes noemt Nederlander tussen wereldsterren na vraag over idolen

Laatste update:

Bruno Fernandes werd in januari door Manchester United overgenomen van Sporting Portugal. De 25-jarige middenvelder heeft in zijn eerste wedstrijden voor the Red Devils een uitstekende indruk achtergelaten. In een Q&A op de officiële kanalen van Manchester United vertelt Fernandes welke spelers uit de clubgeschiedenis hem zijn bijgebleven en met Ruud van Nistelrooij noemt hij daarbij een Nederlander.

Fernandes wordt eerst gevraagd om zijn ideale middenveld samen te stellen. “Dat is een hele moeilijke vraag. Ik moet achter me iemand hebben die iedereen kan stoppen en de ballen verovert, zoals Roy Keane. Iemand met de kwaliteit om de bal bij de jongens voorin te brengen. Als je naar Roy Keane kijkt, is hij een type speler dat ieder team nodig heeft. Teams spelen allemaal op een andere manier, maar ieder elftal kan hem erbij hebben. Het maakt niet uit of je in balbezit of op de counter speelt, je hebt zo’n gozer normaal gesproken nodig. Keane is een excellente speler.”

“Het zou fantastisch zijn om aan de zijde van Paul Scholes te spelen. Als ik met zowel Keane als Scholes kan spelen.. Scholes en ik kunnen allebei voor het doel komen. We willen scoren en in het strafschopgebied komen, toch? Misschien hebben we dan Keane in onze rug nodig”, zegt de Portugese middenvelder. Hij krijgt vervolgens de vraag welke spelers van Manchester United zijn idolen waren. “In de tijd dat ik jong was, speelden de grootste voetballers ter wereld voor Manchester United.”

“Ik keek met meer belangstelling naar Manchester United, omdat Cristiano Ronaldo daar speelde. Er werd heel veel over hem gepraat, dat is normaal als ergens een Portugese speler speelt. Maar op dat moment ben ik ook anders naar Manchester United gaan kijken. Het team dat ze destijds hadden... Je had Scholes, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Keane.. Eric Cantona in de tijd daarvoor”, stelt Fernandes. “Je had zoveel spelers, ik weet het niet. Van Nistelrooy... Ik kan hier urenlang alle spelers van Manchester United blijven opnoemen. Nani, bijvoorbeeld, met wie ik hem samengespeeld. Er hebben hier hele grote spelers gespeeld!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruud was één van de allerbeste spitsen die er in zijn tijd rondliepen. Heeft overal gepresteerd, en niet zo een beetje ook. Het is vreemd dat hij nooit een CL heeft weten te winnen, maar goed je kan niet alles hebben. Hij scoorde er overigens wel altijd flink op los in de CL! Mooi dat Bruno hem aanhaalt

16 april 2020 om 12:58

Niet heel vreemd. Zlatan heeft ook nooit CL gewonnen. Telkens als ie wegging bij club wonnen ze binnen jaar - twee jaar erna wel CL hahaha. Ruud was geweldig ja absoluut. Dwight Yorke vond ik ook erg goed.

16 april 2020 om 15:21

Dwight Yorke en Andy Cole, zo dat was me een koningskoppel zeg, ongekend goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren