Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broertje van Dennis Johnsen (20) staat voor stageperiode bij Feyenoord

Laatste update:

Mikael Tørset Johnsen staat voor een proefperiode in Nederland, zo weet het Noorse medium Nidaros te melden. Volgens Johan Sjøbakk Lund, die als journalist voor het Noorse persbureau NTB werkt, krijgt de twintigjarige aanvallende middenvelder de mogelijkheid om zich bij Feyenoord Onder-21 in de kijker te spelen. Johnsen is het jongere broertje van Ajax-aanvaller Dennis Johnsen.

Johnsen is een goede bekende van Rini Coolen, die sinds deze zomer werkzaam is als trainer bij Feyenoord Onder-21. De 53-jarige oefenmeester werkte tussen 2018 en 2020 voor Rosenborg BK, waar hij de functies van hoofd jeugdopleidingen en hoofdtrainer bekleedde. In die hoedanigheid maakte Coolen kennis met Johnsen, die sinds 2014 in de jeugdopleiding van Rosenborg speelt nadat hij werd overgenomen van Tiller IL.

De aanvallende middenvelder maakte een klein jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van de Noorse topclub en speelde voorlopig zes officiële wedstrijden in het eerste elftal van Rosenborg. In het huidige Eliteserien-seizoen, dat in juni begon, speelde Johnsen voorlopig nog geen minuut en moet hij het stellen met optredens in het tweede elftal. Er wordt nu gemeld dat de voormalig international van Noorwegen Onder-19 zich komend weekend op Varkenoord gaat melden voor een proefperiode bij Feyenoord.

Het is onduidelijk of er eventueel een transfersom op tafel moet komen, maar Johnsen heeft bij Rosenborg in ieder geval nog een contract tot het einde van 2021. De aanvallende middenvelder is de jongere broer van Dennis Johnsen, die sinds 2015 in Nederland speelt. De oudste telg van de gebroeders Johnsen werd door sc Heerenveen vijf jaar geleden overgenomen van Rosenborg, maakte twee jaar later de overstap naar Ajax en werd afgelopen seizoen verhuurd aan PEC Zwolle.

Is Johnsen een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zal vast geen wereldtalent zijn, ik bedoel 20 jaar en eigenlijk op een dood spoor.maar onze onder 21 moet ook goed gevuld zijn en misschien wordt het wel wat!

Hoop voor hem dat ie een betere mentaliteit dan zijn broer heeft, anders heb je er niet veel aan. Voor de rest logisch dat Feyenoord kijkt naar aanvullingen in het elftal -21. Je hebt toch spelers nodig om uiteindelijk in de KKD terecht te komen.

6 augustus 2020 om 16:26

Hoe is de mentaliteit van zijn broer dan? Best vreemd aangezien ik niks negatiefs heb gehoord over zijn broer.

6 augustus 2020 om 16:38

Als je niets negatiefs over hem hebt gehoord heb je of niet opgelet of erg selectief geluisterd

6 augustus 2020 om 18:16

Als je enkel bezig bent met trucjes en acties die niks uithalen en niet denkt in team belang dan gaat er iets niet goed. Weet niet of het mentaliteit is of dat hij gewoon niet begrijpt waar topsport om draait en dat je soms simpel moet spelen of een bal even moet vasthouden in plaats van altijd maar naar de moeilijke oplossing zoeken...

6 augustus 2020 om 22:18

Er was 1 wedstrijd in dienst van Zwolle waarin hij zo ongelooflijk slecht speelde. Alleen maar misplaatste trucjes en hakjes. Aanvoerder en coach hebben toentertijd publiek aangegeven hier niet van gediend te zijn. Wel zonde, want bij Jong Ajax was hij echt een constante bedreiging op linksbuiten

Wel lekker dat er zoveel moeite in de onder 21 wordt gestoken. Torsen, Silva. Maeda en Honda in 1 week op de proef. hopen dat we er minimaal 1 of 2 vast kunnen leggen.

6 augustus 2020 om 16:14

Ik zou eerst afwachten of ze kunnen voetballen

6 augustus 2020 om 18:19

Waarschijnlijk beter dan wat de tegenstanders van Feyenoord onder 21 te bieden heeft, dat zou voor korte termijn dan goed genoeg zijn

6 augustus 2020 om 17:21

Eigenlijk wel zoals verwacht, aangezien de ploeg op sommige plekken nog wel wat spelers miste en het anderzijds (als op die plek al iemand loopt) de kans biedt om na een succesvolle stage iemand anders (laten we zeggen El Bouchataoui) te verhuren. Maar eens met Rustaagh, laten we afwachten hoe goed ze zijn en of ze bevallen. Tot nu toe van een Silva, die er ook alweer even bij is, nog niet echt overtuigende verhalen gehoord.

Nou, hopen dat hij 2x zo goed is als zijn broer. Maar dan is het eigenlijk nog niks...

6 augustus 2020 om 16:20

Zijn broer kan wel voetballen, maar in zijn koppie klopt het niet

Laat die Rini Coolen nou geen spelers halen. Die man snapt niks van voetbal en doet alleen maar aan vriendjes politiek. Hij heeft clubs alleen maar naar de klote geholpen. Snap niet dat hij de kans krijgt om jong feyenoord te trainen.

6 augustus 2020 om 17:19

Kan je hier meer over vertellen? Want ik ben er wel oprecht benieuwd naar.

Hoe zit het met het talent bij Feyenoord? Trainen er jonge talenten bij de a-selectie? Of wordt 021 vooral bij elkaar gekocht van buitenaf?

6 augustus 2020 om 18:15

De o21 bestaat vrijwel volledig uit eigen talenten (voor de vleugelpositie een speler aangetrokken), maar ondertussen lopen er enkele jongens stage, aangezien sommige plekken nog wat versterking in de breedte kunnen gebruiken of het de kans biedt om anderen te verhuren. En er trainen diverse jongens mee bij het eerste, zoals Hendriks, Wehrmann, Smeulers.

6 augustus 2020 om 18:18

Er trainen genoeg talenten mee bij het eerste, alleen is de selectie van het eerste wel al vrij breed. Feyenoord wilt natuurlijk dat het O21 elftal z.s.m. in de KKD te vinden is. Er worden diverse spelers getest op dit moment maar dat wilt niet zeggen dat zij ook (allen) daadwerkelijk worden gecontracteerd, alleen als zij echt iets toevoegen. Eerder had Feyenoord al Keyennu Lont gehaald van ADO Den Haag. In de O21 selectie zitten spelers als Azarkan, Bannis, Wehrmann, El Bouchataoui, Hartman, Hendriks, Owusu, Hall en Troost. Het is geen bij elkaar gekocht zooitje. Wel zitten er spelers bij die een beetje tegen het eerste aanschurken maar nog net te kort komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren