Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Britse belastingdienst wilde Depay voor de rechter slepen’

Laatste update:

De Britse belastingdienst HM Revenue & Customs (HMRC) heeft gepoogd Memphis Depay voor het gerecht te slepen, zo melden onder meer The Times en het Algemeen Dagblad. De fiscus eiste omgerekend ruim 23.000 euro van de aanvaller.

De reden voor de aanslag is dat de 23-jarige Depay verzuimde invoerrechten te betalen over zijn Mercedes G Wagon, die hij liet importeren toen hij de overstap maakte van PSV naar Manchester United. De belastingdienst stuurde Depay twee aangetekende brieven, maar hoorde niets terug en besloot daarop de gang naar de rechter te maken.

Zaakwaarnemer Kees Vos laat weten dat er eigenlijk weinig meer aan de hand is. Depay had de brieven nooit gezien daar hij al was verhuisd naar Frankrijk en bovendien liet hij een dealer al zijn administratie regelen rondom de auto. Depay heeft het verschuldigde bedrag naar die partij overgemaakt en die zal het probleem vervolgens oplossen met de fiscus.

De zitting, die voor 9 mei gepland stond, is dan ook niet doorgegaan. De zaak stond bij de belastingdienst officieel bekend als een faillissementsverzoek voor Depay, maar zover is het volgens Vos dus allemaal niet gekomen. En ook als de aanslag hoger was opgelopen, had Depay zich waarschijnlijk weinig zorgen gemaakt. Hij verdient bij Olympique Lyon immers naar verluidt vijfenhalf miljoen euro per jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een sensatie om niks, misverstand, 23000,- aftikken en zaak afgehandeld.

Wat een nieuws zeg. Dit kan toch niet, ik zou als Spaanse ploeg zeggen halen die gast. Grapje natuurlijk waarom is dit nieuws? Beetje sensatie maken om niks volgens mij.

24 mei 2017 om 09:10

Haha dacht ik ook aan, Depay wil naar Barcelona en toont hiermee dat hij de juiste extrasportieve kwaliteiten bezit, nu nog de sportieve.

Toen ik de titel aanklikte hoopte ik op een spannend verhaal met zwart geld in Luxemburg en al dat soort landen. Maar als je het verhaal dan leest dan blijkt er opeens niks aan de hand te zijn en valt het toch tegen.

24 mei 2017 om 10:31

Tja ach. Alsof depay zelf zijn belastingen doet..

24 mei 2017 om 12:16

Ik vind dat altijd zo makkelijk gezegd, waarom zou hij niet zelf zijn eigen belastingen doen?

Is gewoon precies het zelfde hoe wij het doen alleen met grotere bedragen en iets andere regels. Als je je beetje inleest heb je de regels binnen een uurtje door en kan je zelf indienen ongeacht hoeveel je verdiend.

Ik vind het een zwak argument, vooral bij de Barca spelers. Ja Messi laat iemand anders het doen maar hij had ook zelf een beetje moeite kunnen doen en het zelf kunnen uitvogelen, dat moeten wij toch ook?

Whaha, €23.000. Dat te bedenken dat er spelers (noem geen Namen) zijn, die miljoenen gefraudeerd hebben 😅.

De media mag zichzelf wel even afvragen waarom dit op hun website moet staan. Dit is totaal geen nieuws.

Dat bedrag geeft hij als fooi aan de bewaking bij het belastingkantoor in Engeland. Het AD begint wel heel erg op de Telegraf te lijken.

Godver ,, ik snap hier niks van ,,, Voetbalzone ga is kijken naar Neymar, Messi , Suarez en Cronaldo ,, man man man kansloos gelul van jullie.

Messi had 10 jaar kunnen zitten .. 23.000 euro depri , Trending Topic: Depay.

Zelfde niveau nieuws als depay zijn hoed!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren