Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brille Agüero voorkomt nederlaag Manchester City in oosten van Londen

Laatste update:

Het blijft op en af gaan met Manhcester City. De titelkandidaat moest zaterdagavond alles uit de kast halen voor een punt bij het stugge West Ham United, dat zelfs tot twee keer toe de leiding nam. Sergio Agüero toonde weer eens zijn onschatbare waarde: de Argentijn maakte tot twee keer toe een treffer van West Ham-uitblinker Enner Valencia ongedaan. City komt door het 2-2 gelijkspel op gelijke hoogte met Arsenal, maar de Londenaren hebben zondag nog wel de thuiswedstrijd tegen Chelsea tegoed.

/

West Ham United begon geweldig aan de ontmoeting: binnen de minuut lag de bal achter Joe Hart in het net. Cheikou Kouyaté snelde langs Yaya Touré aan de linkerkant de zestien in en legde terug op Valencia, die zonder na te denken uithaalde. De doelman van Manchester City kon er nog wel zijn hand tegenaan krijgen, maar was kansloos. Dankzij Agüero kwamen de bezoekers snel terug in de wedstrijd. De Argentijn raakte eerst nog de paal na een fraai wippertje, maar werd een paar minuten later gevloerd in de zestien. Hij nam de gegeven strafschop zelf en faalde niet: 1-1.

De wedstrijd viel daarna wat stil. De thuisploeg beperkte zich voornamelijk tot tegenhouden en slaagde daar uitstekend in, terwijl het bij Manchester City aan het echte vernuft ontbrak om een opening te vinden in de hechte Londense afweer. Alleen Hart werd voor rust nog één keer in een hoofdrol gedwongen. Dimitri Payet dacht te gaan scoren uit een vrije trap, maar met een weergaloze redding voorkwam de Engels international een nieuwe tegentreffer.

/

De nieuwe voorsprong voor the Hammers kwam er tien minuten na de pauze alsnog. Nadat Michail Antonio eerst nog een grote kopkans onbenut liet en Fabian Delph aan de overzijde de paal raakte, stond de Antonio in de 56e minuut aan de basis van de 2-1. Nicolás Otamendi liet zich in de luren leggen door een snelle inworp van Antonio en moest toestaan dat Valencia zich voor hem wurmde. Omdat ook Hart weinig actie ondernam, kon de aanvaller uit Ecaduor de bal van dichtbij binnen glijden.

Manchester City wekte daarna lange tijd de indruk dat het weinig puf had, en bleef moeite houden met het krachtige voetbal van de thuisploeg. Pas in de laatste twintig minuten slaagden the Citizens erin om meer druk naar voren te creëren. Na eerst nog te hebben gemist met het hoofd, was het uiteindelijk toch weer Agüero die toesloeg: de Argentijn kreeg de bal met wat geluk mee na een mislukte een-twee, maar werkte vervolgens koelbloedig af. City ging in de resterende acht minuten met man en macht op zoek naar een derde treffer, scoorde niet meer en had alle geluk dat Kouyaté diep in blessuretijd op de lat stuitte. De 2-2 stand bleef daardoor ongewijzigd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is natuurlijk fantastisch voor spurs, hopelijk laat Arsenal morgen ook punten liggen en blijft het gat in de top 4 minimaal.

23 januari 2016 om 20:39

Inderdaad, geweldige tijd om spurs-fan te zijn. Ik weet wel zeker dat top4 gehaald wordt. Tottenham doet nu ook weer lekker mee om de titel en nu city gelijk speelt en united verloren heeft zitten de top4 teams lekker dicht bij elkaar en is er een gat van 5 punten ontstaan na de 4e plek. Er staat veel druk op Arsenal. Ik zie Chelsea toch echt wel winnen met Guusje. Ik ben er morgen in ieder geval weer lekker bij met zoute popcorn en cola. #coys

23 januari 2016 om 20:49

Ben ook jaloers op spelers zoals Kane, Alli en Dier. De top 4 halen jullie gegarandeerd.

Ik zou Arsenal niet te snel afschrijven, vooral als je kijkt naar het huidige vorm van Chelsea. Ozil is ook terug, wat een groot pluspunt is. We zullen zien.

23 januari 2016 om 21:06

@fenerbarsenal

Ik geef je 100% gelijk in wat je zegt.

Jij bent ook gelijk een van de weinige Arsenal fans die respecteren wat een andere fan vindt en hoopt. Ik wens je alle succes toe mate.

23 januari 2016 om 21:10

Alli is echt een belachelijke speler. Slaat compleet nergens op wat die jongen dit seizoen aan het doen is. Waar haalt hij het in godsnaam vandaan.

Ik hoop dat Arsenal binnenkort haar topvorm vind, en dat we dan een NLD krijgen met beide teams in topvorm waar de vonken vanaf spatten. Strijd is er altijd wel, nu is het weer een keer tijd voor echt spektakel.

23 januari 2016 om 21:11

De titel ga ik geen uitspraak over doen, een plek in de top 4 vind ik nog voldoende. Het kan zomaar gebeuren dat een van de belangrijkste spelers er ineens uit ligt en het ineens allemaal omdraait.

Arsenal zal ik niet te snel afschrijven voor de titel, langzaam maar zeker komen er steeds meer spelers terug van hun blessures. Als Arsenal morgen wint staat er een weer een gat in de top 4 (Natuurlijk hoop ik dat niet)

23 januari 2016 om 21:18

Ik vind zelf top 4 ook al voldoende. Met Spurs weet je nooit. Maar we verdienden het absoluut. Neem maar eens een kijkje naar de doelsaldo's in de BPL, dat zegt ook veel. Natuurlijk hoop ik ook stiekem op een beetje meer, maar nogmaals, top 4 zou mooi zijn (liefst top 3, om voorrondes te vermijden).

24 januari 2016 om 04:12

Al ben ik geen fan van de Spurs, wat een heerlijk team hebben die dit jaar zeg! Alli, kane etc. Als je die een tijdje bij elkaar kan houden doen ze over een a twee jaar weer écht mee om de titel! Toch hoop ik dat Arsenal wint, loop je uit op je grootste concurrent en kan je chelsea dwars zitten. Dat zou ik wel waarderen

FC Aguero!

Vandaag moest alles voorin van Aguero komen. Navas probeerde wel, maar die werd gesoleerd en heeft niet de skills om sologoals te maken. Silva en De Bruyne waren pitloos en slordig. Delph had moeite in de kleine ruimte, Toure vertraagde te vaak het spel. Iheanacho viel wel leuk in voor een jeugdspeler en had meteen een assist.

In januari speelt City misschien wel heel erg veel wedstrijden, maar ook in andere delen van het seizoen liet City het afweten. Ik zie geen ploeg die er 100 voor vecht. Zeker nu iedereen sterker is geworden moet er harder gevochten worden. City moet weer zin krijgen om te voetballen en collectief tactisch goed staan. Er wordt amper/geen druk gezet, het tempo ligt te laag. Verdedigend gezien rommelt het. Maar ook voorin gaat City pas gas geven als ze achterstaan. Zoveel kwaliteit, maar geen fightspirit. Ik zie ook steeds minder teamgoals, zoals in 2013/2014. Toen was City echt sterker dan nu als team. Nu is het slappe hap.

24 januari 2016 om 12:03

Zag je hoe Touré werd uitgespeeld bij de 1-0? Weg met hem. En ook een speelverbod opleggen voor Demichelis en Clichy. Navas mag alleen invallen. En we moeten met 2 spitsen spelen.

Centrumverdediger halen:
Denayer of Veltman

Linksback:
Coentrao of Ricardo Rodriguez

Middenveld:
Moutinho, Parejo, André Gomes of Banega

Spits:
Huntelaar of Paco Alcacer

25 januari 2016 om 20:09

Ik heb zeker gezien hoe Toure daar te kijk werd gezet. Ik zie hem daarom liever in een 4-3-3 opstelling. Maar Toure is tegen de busjes nog steeds een hele handige CM om erbij te hebben. Ik zou hem er nog wel bijhouden hoor.

Demichelis is inderdaad echt minder geworden. Denayer gaat hem volgende zomer vervangen. Er zijn geen nieuwe verdedigers nodig. Ricardo Rodriguez zou een topaankoop zijn! Coentrao begint ook al oud te worden, terwijl City een vernieuwing moet gaan inzetten.

De middenvelders klinken goed. Al denk ik dat Guardiola graag Gundogan mee wilt nemen, wat ik een hele goede speler vind. Misschien niet verdedigend ingesteld, maar in een 4-3-3 voegt hij veel toe. Moutinho en Banega zijn ook wat aan de oude kant eigenlijk. Ik zou zeggen Parejo/andre Gomes als Gundogan niet wilt lukken.

Qua spits vind ik Iheanacho een hele leuke 3e spits. Maar Bony past niet goed bij het City spel, vind ik. Ik zou als vervanger wel weer een fysiek sterke spits willen zien, een Edin Dzeko type. Huntelaar zou kunnen, maar ik verwacht geen wonderen van hem.

25 januari 2016 om 20:23

Met de ambities van City moeten we geen grootverdiener er bij houden vanwege busjes. Barca, Real en Bayern zijn de grote concurrenten in Europa en zij parkeren sowieso geen bus.

Coentrao is 27 jaar, in maart 28. Vind ik niet oud. Acht hem goed haalbaar, en veel goedkoper dan Rodriguez.

Guardiola zit er nog niet he
Misschien gaat hij naar United, Chelsea of Arsenal. En hoewel we weten dat Pellegrini niet perfect is, lijkt het gras altijd groener aan de overkant. Zal je zien dat Guardiola het team laat passen tot iedereen in slaap is gevallen. Of dat hij weigert de controle op te geven terwijl er echt gescoord moet worden. Pellegrini komt nog wel eens met een tactische comeback en durft een spits in te brengen voor een verdediger.

Bony past juist heel goed bij ons spel, al is zijn gebrek aan snelheid wat jammer. En misschien is ons spel wel geëvolueerd naar overhaastig counteren, want wedstrijden domineren doen we de laatste tijd niet meer. Bij iedere balverovering flippen we hem helemaal en rennen we bijna blind richting het doel van de tegenstander. De counter zou juist de onverwachte uitzondering moeten zijn. Bony kan prima mee in een positiespel en houdt erg goed een bal vast terwijl allerlei aanvallende spelers aansluiten of diep gaan. Maar hij heeft niet zo'n neusje voor de goal om steeds op de juiste plek te staan zoals Huntelaar dat overal bewezen heeft. Ik lees dat hij over the hill is, en hij zal ook wel ingeboet hebben t.o.v. zijn gloriejaren, maar als hij die echte spits is waar je eigenlijk altijd op kan rekenen dan zie ik hem erg graag komen.

Wat is die payet toch geweldig! Het blijkt weer dat de verdediging van city zwaar ondermaats is..

23 januari 2016 om 21:13

Ik weet niet of hij vandaag speelde, maar normaal valt of staat de verdediging van City met de aanwezigheid van Kompany. Die leidt de boel. Otamendi en Mangala hebben dat blijkbaar niet echt in zich.

24 januari 2016 om 01:24

Man man man. Wat is die payet een topper!! Kleine vlug mannetje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren