Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Briljante Cillessen draagt bij aan extreem late zege van Valencia

Laatste update:

Valencia heeft in extremis een overwinning geboekt in el Derbi de la Comunidad. Het zag er lang naar uit dat Villarreal de 0-1 voorsprong over de streep zou trekken, maar in een tijdsbestek van zes minuten kantelde de wedstrijd en won de thuisploeg het duel in LaLiga met 2-1. Jasper Cillessen kon rekenen op een basisplek onder de lat bij los Che en keepte een uitstekende wedstrijd. Dankzij de zege klimt Valencia, dat dertig punten heeft, voorlopig naar de elfde plek op de ranglijst; Villarreal blijft met 37 punten steken op de zevende positie.

Het was de vierde keer op rij dat trainer Javier Gracia een basisplek inruimde voor Cillessen, die daarmee de concurrentiestrijd definitief gewonnen lijkt te hebben van Jaume Domènech. Beide teams begonnen terughoudend aan de ontmoeting in het Mestalla, waardoor het tot de 36ste minuut duurde alvorens de eerste, serieuze kans gecreëerd werd; Paco Alcácer verzuimde diens mogelijkheid echter te verzilveren. De wedstrijd werd op slag van rust opengebroken, toen José Gayà een handsbal maakte en scheidsrechter Javier Fernández, na het bekijken van de videobeelden, de bal op de stip legde. Gerard Moreno nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de strafschop buiten bereik van Cillessen binnen: 0-1.

In het tweede bedrijf was er wel een glansrol weggelegd voor de Nederlandse sluitpost, die zijn ploeg met twee fraaie reddingen in de wedstrijd hield. Na een klein uur spelen stuitte Moreno op de doelman; een kwartier voor tijd tikte Cillessen een poging van Alfonso Pedraza uit de benedenhoek. Het belang van het puike optreden van de keeper werd vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd duidelijk, toen Carlos Soler vanaf elf meter de stand nivelleerde: 1-1. Een overtreding van Raúl Albiol op Maxi Gómez was de aanleiding voor de strafschop. De avond werd nog mooier voor Valencia, daar Gonçalo Guedes in de eerste minuut van de blessuretijd op aangeven van Christian Oliva de 2-1 eindstand op het scorebord zette.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cillessen is weer de eerste keus onder de lat, en dat is echt enorm positief nieuws voor oranje. Veruit de beste doelman die we tot onze beschikking hebben, maar als hij niet speelt verdienen anderen toch wel een kans natuurlijk. Nu hij wel speelt is dat een zorg minder. Mooi!

5 maart 2021 om 23:38

Voor nu moeten we er inderdaad blij mee zijn dat hij weer keept bij Valencia. Hopelijk kan een Bijlow of een Drommel zich blijven ontwikkelen, zodat we weer een keeper met uitstraling in de goal hebben staan in de toekomst.

6 maart 2021 om 00:06

Dat zijn beide goede talenten inderdaad, maar nog niet van het niveau Cillessen. Uitstraling is inderdaad belangrijk, maar ook niet alles natuurlijk. Als Hij vertrouwen krijgt kan hij echt wel naar een goed niveau toegroeien.

5 maart 2021 om 23:39

na de tijd van van de sar onze beste doelman voor oranje . snap die dat mensen hem zo afzeiken . een rustige jongen die goed speeld mist alleen de uitstraling

6 maart 2021 om 00:26

Naast zijn uitstraling ging het ook om het feit dat hij al een hele tijd geen wedstrijd speelde. Als hij gewoon weer basisspeler is bij zijn club blijft hij voorlopig wel eerste keeper. Kijken of Bijlow En Drommel het hek moeilijk gaan maken

6 maart 2021 om 00:39

Of Stekelenburg haha

6 maart 2021 om 07:43

Als hij de komende maanden goed keept zou het een optie kunnen zijn. Vooral door zijn ervaring. Was vooral verbolgen over het feit dat er toevallig bij een Ajax speler binnen no time weer over oranje werd gesproken. Aangezien hij voorlopig nog vrij weinig heeft laten zien.

5 maart 2021 om 23:41

Ik vond Krul hem best aardig vervangen en zou het ook niet erg vinden als die onder de lat blijft. Ook omdat hij penals beter stopt, en we zoeken een toernooikeeper. Maar alles wat daar achter zit is echt om te janken. Het is te hopen dat Drommel en Bijlow het huidige keepersniveau gaan overstijgen. De lat ligt in ieder geval heel laag vergeleken met de gehele periode tot en met Van der Sar.

5 maart 2021 om 23:53

Stekelenburg tot zijn vertrek bij Ajax tikte ook een heel hoog niveau aan. Niet zoals Van Der Sar, maar wel een klasse daaronder. Daarna volledig afgezakt, helaas.

6 maart 2021 om 00:01

Zoals in 2010 op het WK inderdaad

6 maart 2021 om 00:01

Ja, die heeft nog een niveau hoger aangetikt dan Cillessen en Krul inderdaad. Denk ik toch de verkeerde keuze gemaakt met Roma toen. Daarna alleen maar downhill. Vond hem in zijn prime ook altijd geweldig coachen en de verdediging neerzetten (wat ook echt moest in zijn Oranje tijd). Dat mis ik ook heel erg bij Cillessen bijvoorbeeld.

6 maart 2021 om 13:06

Krul is echt een showkeeper die ook nog eens amper kan voetballen. Mits in vorm een echte balpakker maar vind Cilessen echt veel completer.

6 maart 2021 om 00:39

Cillessen heeft in 5 jaar ongveer 10 wedstrijden gekeept. Belachelijk dat zo iemand uberhaupt in de oranje selectie wordt opgenomen.

6 maart 2021 om 01:38

Maar als hij speel is ie goed bezig maak bijna geen fouten

6 maart 2021 om 10:14

Vorig seizoen 30 wedstrijden...

Die penalty die ze tegen kregen ook, man man man. Toch nog soort van gerechtigheid en extra mooi dat ze alsnog de 3 punten pakken.

Ik ben geen fan van Cillessen, vind hem iets missen. Echter valt er wat te zeggen van alle keepers die we momenteel hebben. Ik zou zeggen verjongen en een rookie als Bijlow een kans gunnen.

6 maart 2021 om 12:03

Gelukkig ben jij ee bondscoach niet.

6 maart 2021 om 20:57

Whahaha Bijlow.... dat gehype van die gozer begint mn keel uit te komen. Als de wind verkeerd staat, is ie weer geblesseerd. Nee hoor. Nog zeker 5 wachten voor Bijlow

6 maart 2021 om 20:57

Whahaha Bijlow.... dat gehype van die gozer begint mn keel uit te komen. Als de wind verkeerd staat, is ie weer geblesseerd. Nee hoor. Nog zeker 5 wachten voor Bijlow

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren