Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands is optimistisch gestemd: 'Daar kunnen we aan voldoen'

Laatste update:

Marcel Brands heeft goede hoop dat Nicolas Isimat-Mirin ook volgend seizoen bij PSV zal spelen. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van AS Monaco en in Eindhoven is men erg tevreden over hem, waardoor er wordt gesproken over een verlenging van de samenwerking. Brands heeft al gesproken met Isimat-Mirin, die heeft aangegeven dat hij graag bij PSV zou willen blijven.

/

De koploper van de Eredivisie gaat nu proberen om de 23-jarige Fransman te kopen van Monaco. "Nicolas heeft aangegeven te willen blijven en we weten wat hij nu verdient. Daar kunnen we aan voldoen", zegt Brands in De Telegraaf. De technisch manager is in afwachting van de uitkomst van een overleg tussen de zaakwaarnemer van Isimat-Mirin en Monaco.

PSV wil ook graag langer door met Karim Rekik, maar zijn situatie ligt ingewikkelder, omdat het onduidelijk is wat Manchester City precies met de verdediger van plan is. Vorig jaar kreeg PSV pas halverwege augustus te horen dat het Rekik nog een seizoen mocht lenen; de Eindhovenaren zijn niet van plan om nu weer zo lang te blijven wachten.

Nicolas Isimat-Mirin zou een aanwinst zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij gekocht wordt dan is dit volgend jaar een van de twee centrale verdedigers van Psv. Als Rekik opnieuw gehuurd of zelfs gekocht wordt dan verdwijnt Rekik naar de bank. Isimat heeft zoveel meer talent als hij een jaar basis speelt kan hij nog veel verder groeien.

8 april 2015 om 08:10

Hij is 23 en Rekik is nog maar 19. Hoe kan het dan zijn dat hij zo veel meer talent heeft? Iedereen lijkt altijd te vergeten dat Rekik zo jong is.

8 april 2015 om 08:13

Rekik is 20 en wordt dit jaar 21.

8 april 2015 om 08:27

Ok, dan zat ik er een jaar naast. Maar ik bedoel niemand kan toch weten waar Rekik over twee jaar staat? Ik denk dat hij dan zeker net zo ver als deze jongen is.

8 april 2015 om 09:13

ik sluit me aan bij Ajax3stars. Rekik was dit seizoen de beste verdediger van PSV in het centrum, brands kan beter een vervanger voor Bruma gaan zoeken. Bovendien is die kerel pas 20, die wordt nog alleen maar beter.

8 april 2015 om 10:39

Ook Bruma hoeft in principe niet vervangen te worden. Die speelt dit seizoen al 100 keer beter dan vorig seizoen. Verdedigers worden vaak met de leeftijd beter en heb vertrouwen dat Bruma volgend nog een stap verder is.

Echter vind ik op dit moment Ismimat en rekik beter dan Bruma.

Mooi nieuws, hele goede speler zeer degelijk vanaf het moment dat hij speelt. Kan volgend jaar moeiteloos Rekik vervangen.

Lekker hoor! Uitstekende verdediger die niet probeert om alles voetballend op te lossen maar gewoon de bal keihard over de zijlijn heen rost als dit nodig is!

8 april 2015 om 08:01

Die beschrijving doet me een beetje denken aan alex

8 april 2015 om 08:58

Dat is niet per definitie een pluspunt. Arias is bijvoorbeeld wèl een verdediger die het bijna altijd voetballend oplost en meestal pakt dat heel goed uit. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de 4-3 thuis tegen Feyenoord, die aanval begon met netjes opbouwen van Arias waar vrijwel iedereen die bal gewoon blind naar voren zou hebben gerost.

8 april 2015 om 09:08

Nou is het aan de zijlijn ook minder risicovol om het voetballend op te lossen. Balverlies in de as achterin is vaak dodelijk. Maar ik snap je punt en ben het er tot op zekere hoogte ook mee eens.

Deze man moet per direct in de basis. Rekik mag van mij terug naar City. Ik hoop dat het lukt om Isimat vast te leggen. Heb geen idee wat hij zou moeten kosten.

8 april 2015 om 09:01

Ik vind dat je nu niets meer moet veranderen aan het basiselftal. Het hele seizoen lang zijn, mits iedereen fit en beschikbaar was, Zoet, Arias, Rekik, Bruma, Willems, Guardado, Wijnaldum, Maher, Depay, De Jong en Narsingh het basiselftal geweest. Het kampioenschap is vooral aan die elf te danken, dus laat hen het ook maar lekker afmaken.

8 april 2015 om 10:08

onzin, ook met isimat in de basis hebben ze alle punten gepakt die ze moesten pakken. Behalve tegen ajax, maar tegen feyenoord speelde rekik en verloren ze ook dus kan gebeuren. Het is onzin om dan ook te zeggen dat het vooral aan hun te danken was

8 april 2015 om 11:56

Ik zeg ook niet dat Isimat het slechter zou hebben gedaan dan Rekik. Wat ik zeg is dat PSV het hele seizoen met vrijwel hetzelfde basiselftal gespeeld heeft, dat dit elftal het uiteindelijk gedaan heeft en dat ik het onfatsoenlijk tegenover iemand als Rekik zou vinden om hem op dit moment, als ze buit zo goed als binnen is, op een paar meter voor de finish plotseling te vervangen. Isimat krijgt z'n kans volgend seizoen wel, dit seizoen moet je lekker afmaken met de vaste elf.

Ik hoop dat PSV zijn team een beetje intact kan houden, vooral omdat ze volgend jaar Champions League zullen spelen. Ik hoop ook echt dat ze zullen overwinteren in de Champions League.. Ook al zal ik dit erg sneu vinden voor mijn eigen clubje Ajax die dit al 4 jaar op rij als doel heeft.. Maar voor het Nederlandse voetbal zal dit wel fijn zijn!

Voor de competitie hoop ik dat ze veel basiskrachten zullen kwijt raken, maar aan de andere kant wanneer Ajax kampioen wilt worden is het toch een beter gevoel als dit komt doordat ze zelf sterk waren en niet doordat de tegenstanders zwak zijn..

Zoals het er nu uitziet denk ik dat PSV alleen Depay opzeker kwijt zal raken.. De rest heb ik goede hoop dat die minimaal nog 1 jaar zullen blijven.. Ik hoop dus ook dat ze deze speler kunnen overnemen van Monaco!

8 april 2015 om 09:15

Gini zal ook wel vertrekken, zeker als memphis naar een topclub gaat. Dan begint het bij hem helemaal te kriebelen.

8 april 2015 om 10:19

Ik ben persoonlijk van mening dat Wijnaldum toe is aan een stap hogerop, een club als Atletico, Arsenal, Liverpool of Tottenham nét onder de absolute top zou erg goed bij hem passen denk ik. Depay vind ik echter helemaal niet klaar voor een stap hogerop, ik vind hem nog niet constant genoeg en hij is ook nog erg jong natuurlijk. Hij is natuurlijk ontzettend gehyped maar laten we eens realistisch zijn, wat heeft Depay nu eigenlijk laten zien dit seizoen bij PSV ? Ik wil niet zeggen dat hij een slecht seizoen heeft gehad maar om nou te zeggen dat hij de pannen van het dak heeft gespeeld gaat mij te ver. Ik ben van mening dat hij het beste nog 1 seizoen bij PSV kan blijven om zich te ontwikkelen tot de beste speler van PSV en een constante zekerheid kan zijn wat op dit moment nog niet het geval is.

Er komt komende zomer genoeg geld binnen voor PSV als Depay en Wijnaldum weg gaan. Tenminste als ze een beetje goed onderhandelen. Want naar mijn mening kunnen ze beide voor veel geld weg gaan.
Het kan dan ook geen kwaad om alvast rond te kijken en de genoemde huurlingen te contracteren. Ze doen het aardig en je weet al wat je aan ze hebt.

Het zou fantastisch zijn als Isimat-Mirin wordt vastgelegd. Zeker met het oog op de onzekerheid omtrent het langer aanblijven van Rekik, waarvan ik hoop dat PSV hem toch definitief kan overnemen. Vergeet niet dat hij pas 20 jaar is en ondanks zijn leeftijd al ruime ervaring heeft op het hoogste niveau en dat (vaak) naar behoren doet.

Depay en Wijnaldum zullen denk ik zeker vertrekken en ook over een langer verblijf van Arias heb ik mijn twijfels, zeker door de interesse van (engelse) (sub)topclubs afgelopen zomer.

Ik hoop dat Pröpper en Corona als opvolgers van respectievelijk Gini en Memphis worden aangetrokken, alleen over de rechtsbackpositie heb ik twijfels. In Nederland loopt geen rechtsback rond die Arias op kan volgen, om over Brenet maar te zwijgen.

Het zou fantastisch zijn als hij blijft en dan daarnaast een ervaren verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren