Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boze Tuchel haalt uit: ‘Dat zal ik ook tegen de voorzitter van PSG zeggen’

Laatste update:

Paris Saint-Germain liet zondagavond de tweede mogelijkheid liggen om het kampioenschap in de Ligue 1 veilig te stellen. Op bezoek bij naaste achtervolger Lille OSC verloren les Parisiens met 5-1 en volgens een woedende Kylian Mbappé had dat alles te maken met een gebrek aan ‘persoonlijkheid’. Thomas Tuchel, trainer van Paris Saint-Germain, is het daar niet mee eens.

“Nee, het is te makkelijk om te zeggen dat we persoonlijkheid missen. In principe hadden we de controle. We begonnen goed aan de wedstrijd en zij hebben in de eerste helft geen kans gehad, terwijl Thilo Kehrer in het begin van de tweede helft een grote kans kreeg. Met tien man werd het lastig. Een aantal spelers waren ziek en hadden niet moeten spelen. Het is niet mogelijk om slechts zestien spelers in de selectie te hebben”, zo tekenen verschillende Franse media op uit de mond van Tuchel.

In de eerste helft kwam de club uit Parijs met tien man te staan, na een rode kaart voor Juan Bernat. Na rust liep Lille uit naar een ruime overwinning. “Of deze wedstrijd ook onze tekortkomingen laat zien? Integendeel, ik heb hier gezien dat we over de juiste mentaliteit beschikken. Om hier te winnen, hadden we meer kwaliteiten nodig gehad. Gezien de omstandigheden, hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Ik moet mijn spelers beschermen, want met tien man werd het extra moeilijk.”

Voor Paris Saint-Germain wacht nu komende woensdag de volgende kans op de landstitel tijdens de uitwedstrijd FC Nantes. “Denk niet dat we daar zomaar gaan winnen. We gaan er misschien heen met dertien spelers. We missen Lassana Diarra en Adrien Rabiot, dat weet iedereen. Ik zal dat ook tegen de voorzitter (Nasser Al-Khelaifi, red.) zeggen. Niemand heeft eerder iets gezegd, omdat er geen aanleiding toe was doordat we alles wonnen. Nu moet iedereen over de situatie nadenken.”

Snap jij de frustraties van Thomas Tuchel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geef die Tuchel wel gelijk. Moet elke wedstrijd 6 of 7 verdedigers opstellen omdat er geen middenvelders meer zijn. Op een jeugdspeler na dan. Maar goed... ook wel eens lekker dat dat PSG zo op zn bek gaat.

15 april 2019 om 08:25

Hij speelt al heel het seizoen met veel jeugdspelers ( wat ook zeker kan in ligue 1 en bekers etc. ) ma ik snap zijn frustraties wel hoor. Mist gewoon twee spelers op dat middenveld door omstandigheden. Dan de blessures en steeds dat gedoe met Dani op vleugels etc.

15 april 2019 om 08:56

Of wat dacht je van Rabiot? PSG zal zich nu wel achter hun oren krabben dat ze Rabiot buiten de selectie hebben gelaten. Hij had een perfect middenveld duo met Verratti in een 3-4-3 formatie kunnen zijn. Zeker nu vanwege het te kort aan middenvelders. Rabiot terug sturen naar beloften is en blijft een mega domme beslissing.

15 april 2019 om 09:56

Precies dit: Rabiot! Tuchel lijkt het echter niet met de keuze van het bestuur eens te zijn door dit te stellen. Tuurlijk wil ie Rabiot gebruiken. Denk ook niet dat de voorzitter zal buigen, kampioen worden ze toch wel. Dat scheelt gezichtsverlies. Maar een Rabiot hadden ze nu echt goed kunnen gebruiken.

15 april 2019 om 12:08

@zermatt Hoezo achter de oren krabben PSG kan alles verliezen en worden dan alsnog kampioen, Rabiot gaat zijn contract niet meer verlengen en is niet meer nodig voor dit seizoen.

15 april 2019 om 18:34

Als psg alles kon verliezen en alsnog kampioen zou zijn.. Dan zouden ze nu al kampioen zijn toch?

15 april 2019 om 09:25

Ik denk dat PSG gewoon verkeerd geïnvesteerd heeft. Middenvelders zijn vertrokken, maar er is voornamelijk geïnvesteerd in aanvallers. Deze verliespartij heeft verder denk ik ook niet echt te maken met de op te stellen spelers, maar met het geloof achter de selectie. Er is gewoon op papier weinig tegenstand, voor mij zelf zou dit ook demotiverend werken (helemaal als je uitgeschakeld bent in de Cl).

15 april 2019 om 09:49

Dus word je liever met 5-1 afgeslacht? PSG heeft al zijn geld gezet op Neymar en Mbappe om de CL en de publieke opinie voor zich te winnen. Dat zal keihard blijven falen als je geen uitgebalanceerde selectie hebt.
Het aantrekken van Buffon, wat geen goedkoop grapje zal zijn geweest, terwijl Areola gewoon prima keepte is ook een beleid van lik-me-vestje.

Van mij mogen ze eindeloos aan blijven modderen daar en elk jaar in de achtste finale van de CL eruit vliegen.

15 april 2019 om 09:59

je wordt nooit liever afgeslacht. Maar als de motivatie er intrinsiek niet meer is, dan is het lastig om dit opeens in een wedstrijd uit het niets op te brengen. Het enige wat ze in de competitie ieder jaar kunnen verbeteren, is weer een recordkampioenschap realiseren. Hiernaast weten de speler toch dat ze kampioen worden.

Verder zeg je eigenlijk hetzelfde als ik. PSG heeft geen uitgebalanceerde selectie en heeft al hun geld geïnvesteerd in de voorhoede. Dat terwijl het vertrek van Thiago Motta gewoon opgevangen had moeten worden. (nu hebben ze de issues met Diarra en Rabiot er ook nog eens bij)

15 april 2019 om 12:17

De spelers die nu op het veld staan zijn niet de spelers die prijs na prijs hebben gewonnen. Jongens als Dagba, Diaby, Parades en Kehrer hebben nog nooit een prijs gepakt. Een Meunier, Draxler en Mbappe is ook nog maar 1x kampioen met PSG geworden en Mbappe wil de Gouden Schoen denk ik wel. Kimbempe en Areola hebben eigenlijk ook maar 1x een kampioenschap beleefd waar ze echt onderdeel van waren.

15 april 2019 om 14:26

Ja zwaailicht wat voegt het woord intrinsiek toe aan de zin over motivatie?
Lijkt mij beetje dure woorden in willen passen om verstandig over te komen, maar het lukt niet echt.

Tuchel moet niet zeuren. Met 9 man en Mbappe moet het wel lukken klaar uit. Rabiot is het verschil niet net zoals die penalty tegen ons dat niet was. Prestaties zijn gewoon niet goed genoeg voor de investeringen.

15 april 2019 om 14:43

Nou, als je verstandig wilt overkomen dan is kritiek hebben nou niet bepaald verstandig als je dan ook nog de plank mis slaat. Je hebt intrinsieke en extrinsieke motivatie. Op het moment dat het intrinsiek is, komt de motivatie vanuit je zelf. De wil om te willen en beter te presteren. Extrinsiek kan vanuit een medespeler of je coach komen. Dus waar precies is het woord overbodig? In ieder geval leuk om te zien dat dit op jou overkomt als een duur woord .

15 april 2019 om 10:47

Hij moet niet zo miepen. Volgens loopt ene Levi Opdam daar ook nog.

Misschien jeugd inpassen? Oh wacht...

15 april 2019 om 08:23

Huh dat doet ie juist super veel, niet zomaar dingen roepen..

15 april 2019 om 09:33

Ik heb het idee dat de opmerking sarcastisch was en hij juist erkent dat er veel jeugd wordt ingepast.

15 april 2019 om 10:07

Nee, het was volgens mij ene goedkope grap, waarin hij wilde zeggen dat PSG alleen maar koopt en niet opleidt. Echter klopt dat niet.

Zwaar overschatte trainer overigens. Geen idee waarom iedereen zo lyrisch over hem is.

15 april 2019 om 09:08

Nou als trainer zijnde is het ook moeilijk om Psg te blijven motiveren als ze 17 punten boven de 2e staan

Wel apart dan dat hij met zo'n 'magere' selectie zo makkelijk kampioen wordt. Dat zegt toch wel iets over de Franse competitie. Ik denk dat dat wel het grote verschil is tussen de Franse, Italiaanse en Duitse competitie en de Engelse en Spaanse. In die competities zijn dezelfde clubs al sinds 2012/2013 kampioen, met uitzondering van AS Monaco in 2016/2017. Waarbij er bij PSG in de kampioenjaren altijd een puntverschil is van 8 tot 31 punten met de nummer twee en gemiddeld 14.6 punten voorsprong (13, 31, 8, 9, 12). Bij Juventus gemiddeld met 10 (4, 4, 9, 17, 17, 9) punten verschil en bij Bayern Munchen 16.6 punten (21, 15, 10, 10, 19, 25). Dat siert die competities niet echt. In Spanje zijn er 3 verschillende kampioenen geweest en is het verschil met de nummer 2 gemiddeld 6 punten. In de Premier League zijn Manchester United, Manchester City, Chelsea en Leicester City kampioen geweest in de afgelopen 6 jaar.

Kom op zeg. Direct huilie-huilie? Fantastische selectie alleen dom om rabiot terug te zetten. Eigen schuld, dikke bult

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren