Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boulahrouz vernietigend: ‘Schandalig. Ik kan me hier mateloos aan irriteren’

Laatste update:

Khalid Boulahrouz heeft vol onbegrip gereageerd op de toegekende gelijkmaker van Vinícius Júnior tegen Almería. De aanvaller van Real Madrid werkte de bal met zijn bovenarm in het doel en tot woede van de bezoekende partij bleef de treffer staan. Bovendien zag Almería vlak voor die gelijkmaker een treffer van Sergio Arribas worden afgekeurd en ook daar begrijpt Boulahrouz niets van. "Dit is echt schandalig."

Real Madrid speelde zondagmiddag een wedstrijd om snel te vergeten tegen Almería, de hekkensluiter in LaLiga die dit seizoen nog geen wedstrijd wist te winnen. De bezoekers kwamen via treffers van Largie Ramazani en Edgar González op een dubbele voorsprong, die na rust verdween door treffers van Jude Bellingham, Vinícius Júnior en Dani Carvajal.

De gelijkmaker van Vinícius viel in minuut 67, al leek de treffer afgekeurd te gaan worden toen scheidsrechter Francisco Hernández Maeso naar het VAR-scherm geroepen werd. De arbiter keek lang naar de beelden en kwam tot de conclusie dat de treffer rechtsgeldig was, tot onbegrip van alles en iedereen bij Almería. Carvajal bezorgde Real na bijna honderd minuten alsnog de zege op het gebroken Almería.

Boulahrouz analyseerde de wedstrijd bij Ziggo Sport. "Het was een geweldige tweede helft. Heel veel dingen gezien waarvan we dachten: nou...kan dat wel?" Almería voelde zich niet alleen benadeeld bij de gelijkmaker van Vinícius. Een kleine tien minuten voor dat moment leek Almería via Arribas op 1-3 te komen, maar de treffer werd afgekeurd wegens een veeg van Dion Lopy in het gezicht van Jude Bellingham.

Op de vraag of Boulahrouz die treffer terecht afgekeurd vond worden, is de ex-verdediger duidelijk: "Nee, absoluut niet. Dit soort dingen gebeuren continu, elke wedstrijd weer. Dit was niet hard, dit was niet bedoeld. Dit is geen klap. Tuurlijk, je voelt het wel, maar het is niet dat je daarvan op de grond moet gaan liggen, van: o wat doet dit pijn. Dit is echt schandalig. Ik kan me hier mateloos aan irriteren."

"Zo'n scheidsrechter komt dan naar Bernabéu en maakt dan dit soort beslissingen. Kom op! Hij staat er bovenop, vijf meter. Gaat vervolgens ook nog even kijken. Dat moet je dat toch weten? In de herhaling kun je zien dat het oké is. Geen persoonlijkheid, geen ruggengraat, helemaal niks. Dit soort scheidsrechters moet je niet meer laten fluiten in dat soort stadions. Almería is de hekkensluiter, doet zijn best, maar door dit soort beslissingen worden ze genaaid."

Discutabele gelijkmaker
Ook over de gelijkmaker van Vinícius is Boulahrouz uitgesproken over Maeso. "Hier kan ik nog begrijpen dat je naar de kant moet. Maar hier zie je toch overduidelijk dat dit op zijn arm is? Het is toch onder zijn oksels? Hij komt nog net niet op zijn elleboog. En dan sta je daar, midden in Bernabéu! Dit is echt belachelijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort dingen gebeuren continu, elke wedstrijd weer. Dit was niet hard, dit was niet bedoeld. Dit is geen klap.

Precies, en die worden dan ook continu gefloten... Tot grote frustratie van elke fan die zijn team zo'n 'overtreding' tegen ziet krijgen, inclusief alle Madrid-fans. Maar nu is het plots een probleem? Anders niet? Dit is een subjectieve ref eerder dan een idiote regel die hier consistent wordt toegepast? Okidoki.

Vini handsbal ben ik het wel mee eens. Dat je echter zo stevig reageert toont ook wel je voorkeur en gebrek aan neutraliteit in deze wat mij betreft.

21 januari 2024 om 19:31

Heb net Trabzonspor-Gala gekeken. Om exact dezelfde reden is een doelpunt van Gala afgekeurd met ingrijpen van de VAR. En na de VAR-check kreeg de speler van Gala ook nog geel voor de handbeweging. Het is gewoon zuur voor iedereen die op puntverlies van Real hoopte, maar het is gewoon de juiste beslissing. Laat je niet gek maken real8madrid.

21 januari 2024 om 19:33

Ziggo is barca joh, dat is al jaren zo. Luister maar naar het commentaar. De "handsbal" van Vini is er nooit 1. Hij raakt de bal letterlijk een gedeelte van zijn arm die nergens naartoe verplaatst kan worden. Als je daar hands voor gaat fluiten dan stop ik met voetbal kijken. En wat betreft de afgekeurde 1-3. Een jaar of twee geleden is er precies op dezelfde manier een goal afgekeurd van Benzema. Toen hoorde ik niemand zo klagen, iedereen was het eens met die beslissing dus niet zeuren nou.

21 januari 2024 om 19:40

Haha die commentator van Ziggo moest bijna janken joh. Overduidelijk dat die gasten daar neutraliteit niet kennen. De anti Real people schreeuwen op dit moment gewoon het hardst waardoor het lijkt alsof de hele wereld hier schande van spreekt.

21 januari 2024 om 19:46

“Anti real people” en “neutraliteit”. Bekijk de mening van ongeveer al voetbalminnend Europa over deze pot en dan zal je zien dat jij nu juist degene bent zonder enige neutraliteit. Dat die 1-3 wordt afgekeurd kan ik prima inkomen. Die andere twee beslissingen? Ongelofelijk slecht.

21 januari 2024 om 20:01

Die 3-1 mag nooit worden afgekeurd man en Vinicius maakt gelijk met zijn arm haha. Dit is zo duidelijk als het maar zijn kan. Doorgestoken kaart.

21 januari 2024 om 20:37

Als je ermee scoort is hands altijd hands. Al moet je je arm afhakken om hem te ontwijken, je mag niet scoren met je arm.

21 januari 2024 om 20:44

Heus joh? Mijn 2 Britse commentators en de analisten in de studio waren unaniem. 2 correcte maar zure beslissingen. Over de goal van Vini was wel discussie.

21 januari 2024 om 20:45

''bekijk de mening van ongeveer al voetbalminnend Europa"

Is goed. Noem eens wat prominente people in het voetbal die zich hiertegen hebben uitgesproken? Je doet alsof een Arsene Wenger, Mourinho, Guardiola, Henry etc. zich allemaal hierover hebben uitgelaten en van een absolute schande spreken. Je overdrijft enorm. Je hebt niks met Madrid en dat is je goed recht en daarom schreeuw jij als een van de zovelen anti-Madrid mensen het hardst. Maar dat maakt nog niet dat het dan ook een feit is.

21 januari 2024 om 21:18

Haha. Laat het maar aan de koters over om eeuwig te janken over het zogenaamde gebrek aan neutraliteit. Bouhla heeft al jaren geleden, herhaaldelijk, laten weten dat zijn favoriete club in de spaanse competitie wit draagt. Datzelfde geldt voor twee presentatoren van Ziggo en van Basten.

Maar iedere keer weer janken omdat Sierd toevallig voor Atletico is.

21 januari 2024 om 21:26

Lees gewoon het gemiddelde voetbalforum of de gemiddelde Twitter-thread.

21 januari 2024 om 21:59

“Koters”. Almo voelt zich weer groter dan andere? Nederland en Ziggo is gewoon op hand van Barcelona. Logisch ook gezien het verleden, maar laat dat bedrijf dan op zijn minst bij wedstrijden van Real geen haters zoals een Sierd de wedstrijd doen. De beste man creëert haat bij de “koters” door zijn manier van commentaar leveren.

Ik ben om die reden ook gestopt via daar te kijken. Overdreven gejuich zoals in bijvoorbeeld Mexico hoeft van mij niet, maar als Real Madrid scoort en je hoort dat de commentator er niet vrolijk om kan doen en de wedstrijd erna bij Barcelona helemaal los zien gaan dan weet je genoeg.

Ps: waarom juicht hij altijd zo extreem bij Barcelona als hij voor Atletico is?

21 januari 2024 om 22:18

Als je beweert dat Nederlanders dat over het algemeen zijn: sure. Maar Ziggo? Onzin. Men genoot in de tijd van Messi en dat is het grofweg gezien wel.

Sierd is een colchonero.

Zo'n domme vraag ga ik beantwoorden met het volgende: waarom zou hij vanaf de jaren '90 lid worden van Atletico, als ie fan zou zijn van Barcelona?

21 januari 2024 om 22:33

Hahaha
Sorry.. moest even lachen..
Zelden zoveel onzin gelezen in een paar zinnen.
Je bent een fan van Madrid lees ik maar geef gewoon toe. Wees een vent.
Grote schande wat hier gebeurd is vandaag. Gewoon lachwekkend en beschamend

21 januari 2024 om 22:37

Real8madrid….
Toen ben ik gestopt met lezen.
Waarom kan je als fan niet gewoon reeel zijn? Schande… de hele wereldpers spreekt er schande van… maar jij niet he

22 januari 2024 om 09:09

"hij raakt de bal letterlijk een gedeelte van zijn arm die nergens naartoe verplaatst kan worden"

Dus had de goal afgekeurd moeten worden. Al het aanvallende hands is hands, hoe lullig het ook gebeurt.

22 januari 2024 om 09:41

Dat maakt helemaal niets uit. De bal in het doel werken met een deel van de arm is altijd een afgekeurde goal volgens de regels. Daar is ook totaal geen discussie over mogelijk, aangezien die regel er al decennia onveranderd is.

22 januari 2024 om 10:17

Ja maar als je voordat de bal je arm raakt wordt omarmt door een tegenstander die je naar de grond duwt, dan moet je er ook een penalty voor krijgen. Die bal was op de arm. De goal had moeten worden afgekeurd. Maar de penalty moest dan wel gegeven worden.

22 januari 2024 om 12:16

Oh dat is prima, dan kan de penalty bij 1-2 ook de prullenbak in. Verdediger kreeg een (klein) duwtje in de rug waardoor hij hands maakt.

Ik heb geen favoriet in Spanje, kijk vooral naar het team wat er staat of hoe het beleid gevoerd wordt. Hele tijd sympathie gehad voor Real, vervolgens voor het Barca van guardiola, maar wat me opvalt bij de supporters hier op voetbalzone is dat supporters van zowel Barca als Real weinig objectief zijn als het gaat om arbitrale beslissingen. Hoe kun je gisteren nu goed praten. 3 discutabele beslissingen alle 3 in het voordeel van Real. Schandalig.

22 januari 2024 om 14:24



Je mag lekker zelf kiezen wie jij als "al voetbalminnend Europa" wil beschouwen maar feit is dat Real soms ook in het nadeel valt bij discutabele beslissingen en daar hoor je vervolgens niemand over. Ik durf te wedden dat als Almeria toch gewonnen had niemand het nog had over beslissingen van de scheids. Dezelfde speler die Bellingham in het gezicht duwde had eerder in de wedstrijd al een kaart moeten krijgen voor het duwen van Bellingham zonder bal in de buurt..

22 januari 2024 om 19:58

@almo. Ik geloof niet dat hij meer voor Atletico is dan voor Barcelona. Wel dat hij Real Madrid haat.

21 januari 2024 om 19:38

Precies wat ik ook vind.

Het anti-madridismo speelt weer zwaar op bij een aantal mensen, waaronder Boulahrouz.

21 januari 2024 om 19:42

Boulahrouz kan je ook totaal niet serieus nemen. Net zoals de rest trouwens. Dit gebeurd al zo vaak de afgelopen jaren. Maar als Real wat mazzel heeft met deze incompetente scheidsrechters is het opeens meer dan dat. Maar ja de voorkeur van Ziggo kennen we wel inmiddels...

21 januari 2024 om 21:19

Jij en Boula delen nochtans dezelfde voorkeur, gozer. Heeft openlijk geflirt om voor je clubje te spelen.

21 januari 2024 om 22:07

Dat je ervoor wil spelen betekent niet dat je niet stiekem eerder voor de ander bent. Zeker wanneer je voor beide mijlenver te kort schoot en voor elk aanbod op dat niveau op de knietjes was gegaan.

21 januari 2024 om 22:22

Nou, mijlenver te kort? Gozer was goed genoeg op dat moment, hoor. Absoluut beter dan Samuel, Bravo of Helguera.

Verder klopt je argument wel, maar hij heeft in het verleden vaker aangegeven dat hij een groot zwak heeft voor jullie club. Als speler en later ook als analist gezegd.

21 januari 2024 om 20:04

Hahah wat een calimerogedrag voor fans van de succesvolste club ter wereld. Het waren gewoon discutabele momenten, vooral die handsbal van Vinicius. Ik wil weleens zien of dezelfde goal voor Almeria goed zou worden gekeurd.

Real zou dat soort momenten helemaal niet nodig moeten hebben. Maar goed, toch intimiderend blijkbaar fluiten in het Bernabeu.

21 januari 2024 om 20:28

Hij zegt toch ook niet dat het geen discutabele momenten waren. De kerel geeft alleen aan dat die reactie van Boulahrouz zo overdreven is. Dit gebeurt al tijden in La Liga maar bij Ziggo kunnen ze er alleen iets 'vernietigends' van maken als dit gebeurd in het voordeel van Real. Daar gaat het om...

21 januari 2024 om 20:46

Calimero gedrag omdat ik zeg dat de analist in de Ziggo studio partijdig is? Dan hebben jij en ik andere definities van Calimero gedrag.

De wedstrijd tussen Barca en Almeria werd gewonnen door Barca op een corner die geen corner was. Kan gebeuren hoor zo'n fout en de VAR mag dat vervolgens volgens mij niet rechttrekken maar denk je dat er toen met een woord over gerept werd in de studio daar? Als je die subjectiviteit niet eens meer mag benoemen.

Niet alleen boulah, ik denk dat iedereen die niet een Real Madrid aanhanger is zich mateloos gestoord heeft aan de arbitrage vandaag.

21 januari 2024 om 19:39

Nah, ik denk vooral de mensen die Madrid überhaupt niks gunnen.

21 januari 2024 om 22:39

Ik zou zeggen.. slaap lekker verder in je witte pyjama..

21 januari 2024 om 19:41

Eens. Ik kijk zelden Spaans voetbal maar schakelde vandaag toevallig eens in. Wat zal dat Almeria zich genaaid voelen zeg. Het is dat ze op een redelijke achterstand staan op de ranglijst, maar je zal maar 3 punten tekort komen aan het einde...

21 januari 2024 om 20:28

Dit zijn momenten waardoor ik twijfel om helemaal geen sport meer te kijken. Het lijkt allemaal rigged tegenwoordig. Het WK had een belachelijk sluier van een gescript toernooi net als heel veel VAR ingrepen. Als het niet uitkomt wachten ze even 10min met het lijntje in beeld brengen. De technologie bied alleen maar meer ruimte voor fraude.

21 januari 2024 om 20:32

Boula zit er weer eens helemaal naast. Het is de VAR die telkens ingrijpt. Als je dan als scheids 20 herhaling in slowmotion te zien krijgt dan valt er voor elke beslissing wat te zeggen. Het zijn geen 100 fouten van de arbiter, maar daar zal je geen anti Madrid aanhanger over horen. Als je iemand in z'n gezicht tikt( hoe ligt het er ook uitziet) dan kun je daar voor fluiten. Als die verdediger de bal op z'n arm krijgt en je kijkt er 20x naar in slowmotion dan kun je die bal op de stip leggen.

Heb de 2e goal van Real Madrid net pas gezien en het is inderdaad bizar dat die niet afgekeurd is. De goal van Almeria is afgekeurd terwijl ik het eigenlijk maar weinig vond. Bellingham krijg een lichte veeg of tik in zijn nek wat totaal niet bewust was. Krijgt de speler van Almeria ook nog geel daarna..

Overduidelijk wie kampioen moet gaan worden in Spanje

Ze verbergen het niet eens meer

21 januari 2024 om 20:40

En dan alsnog 3e staan, dat is niet best.

21 januari 2024 om 21:08

Haha, jij bent zeker de leukste thuis

21 januari 2024 om 22:08

Als jullie samen wonen is het alvast geen competitie.

21 januari 2024 om 22:22

Hahaha, dat win ik

Eens dat Real een hoop geluk heeft gehad vandaag. Maar ja dat die Boulahrouz dan zo heftig reageert omdat het Real Madrid is is toch weer bizar haha. Doen alsof dit alleen bij Real gebeurd terwijl iedereen weet dat de scheidsrechters in Spanje zo incompetent zijn...

21 januari 2024 om 20:25

Haha laat me niet lachen. Het is volkomen normaal hoe Boulah reageert. De laatste 20 jaar heb ik Real thuis talloze keren geholpen zien worden door de scheids. Zelf heb ik helemaal geen voorkeur in Spanje en ben ook niet anti Madrid. Feit is dat het met name thuis heerlijk is om in een Real shirt te spelen.

21 januari 2024 om 20:30

Omdat dit toevallig gebeurd bij Real? Zowat de eerste keer dit seizoen dat dit geluk mee zit. Kunnen we de laatste 20 jaar ook van United erbij halen of niet. Beetje triest om te denken dat de scheidsrechters zijn omgekocht. Iedereen weet dondersgoed dat die scheidsrechters in La Liga er helemaal niks van kunnen. Maar goed iemand die zegt dat het WK is omgekocht door Argentiniã£â« kan ik ook niet serieus nemen...



21 januari 2024 om 20:42

Het is gewoon ironisch dat Real Madrid, dat nog niet lang geleden een campagne van smaad is begonnen tegen Barca onder leiding van Perez ivm zognaamde matchfixing, zelf degene is dat keer op keer door de scheidsrechter in het zadel wordt geholpen.

Of dat er wordt verdacht dat de scheidsrechters Barca fans zijn, terwijl de president van Laliga openlijk Madrid supporter is.

21 januari 2024 om 20:45

Begonnen bij Perez? Real Madrid was letterlijk de laatste die wat over die hele Negreira zaak heeft gezegd. Andere La Liga clubs waren allang voor met een statement maanden voordat Real er met één kwam. Weet niet waar jij die onzin vandaan hebt...

21 januari 2024 om 20:47

Zoveel complotjes in één post.. triest.

21 januari 2024 om 20:57

Modric magic ik zie jou overal dezelfde corruptie verdedigen.

22 januari 2024 om 10:28

@modricmagic Je mag United er best bij halen, geen probleem. Verandert niks aan het feit dat Real thuis met grote regelmaat bevoordeeld wordt door de arbitrage. Meestal zijn kleine overtredingkjes en momenten genoeg om het te redden en soms, zoals gisteren moet de scheids opvallend ingrijpen. Kun je voor wegkijken maar het gebeurt gewoon!
Iedereen weet dondersgoed dat 70% van La Liga scheidsrechters Real fan zijn.
Heb nooit gezegd dat het WK is omgekocht. Goed lezen is moeilijk wanneer emotie je in de weg zit. Er hing een sluier van fixing omheen, dat is iets totaal anders.

Ik erger me aan mensen die zich ergens aan irriteren

Het is jammer dat het voetbal commentaar niveau van Nederland enorm laag is. Ik krijg vaak het gevoel dat ze maar wat mensen zoeken uit een kroeg om wat over voetbal te zeggen. Luister eens naar Ray Hudson and Phil Schoen. Zijn bijna altijd voor beide ploegen, en juigen bij beide ploegen als er gescoord wordt. Wat gewoon een enorme toevoeging is aan het kijk plezier.

21 januari 2024 om 21:35

Dat mis ik inderdaad ook in Nederland. Sierd de laatste tijd bijvoorbeeld lijkt niet eens meer enthousiast om commentaar te geven. Die zit meer te smakken dan echt leuk commentaar geven. Tijd voor de volgende generatie in La Liga want het is gewoon 10x niks het commentaar...

21 januari 2024 om 21:35

Juichen voor beide ploegen is ook apart. Juich dan voor beide niet .

21 januari 2024 om 22:50

Dan heb je waarschijnlijk nog nooit een wedstrijjd meegemaakt als voetball liefhebber maar als partijdige kijker. Je kan best voor beide ploegen zijn als er mooi voetbal wordt gespeeld. Je hoeft niet altijd voor een club te zijn.

Dat het doelpunt van Almeria afgekeurd is, slaat werkelijk nergens op. Daarmee zijn ze echt bestolen.

Het doelpunt van Vinicius is met de schouder en blijkbaar is dat ok. Dus geen hands en terecht goedgekeurd.

Wel jammer dat aanstellerij wordt beloond. Ben voor Real, maar dat gejank , als je geaaid wordt, mag van mij hard bestraft worden.

Is het niet gewoon een regel dat een hand in het gezicht per definitie een overtreding en geel is?

En die goal van Real wordt ook gewoon geraakt met het deel wat volgens de spelregels van FIFA mag.

Ik begrijp de commotie niet dus

22 januari 2024 om 10:13

Sinds wanneer mag je met je bovenarm scoren dan? Bal is niet eens in de buurt van zijn schouder.

22 januari 2024 om 14:17

Je kunt zeggen dat het misschien net onder zijn schouder is, maar "niet eens in de buurt van zijn schouder"?

Ik denk dat je de Laws of the Game 23/24 even moet teruglezen. Dan begrijp je ook waarom het wel goedgekeurd is. Als het trouwens afgekeurd zou zijn, zou ik het ook niet gek vinden. Hij raakt hem dusdanig dat het heel lastig te zeggen is of het met zijn schouder is (volgens de regels) of net niet.

Wow..dat die goal van vinicius niet mag tellen kan zelfs een blinde nog zien.

Het is frappant dat er een aantal hier moord en brand schreeuwen bij deze wedstrijd, maar ze waren nergens te zien toen Atletico de enige smerige overtreding na de andere beging op Real Madridspelers de afgelopen week waarbij Bellingham zelfs een penalty moest krijgen en die incidenten niet bestraft werden. Daar hadden minstens 4 Atleti spelers met rood eraf gemoeten. Waar waren al die schreeuwers toen? Nergens te bekennen. Of toen Barcelona dankzij een corner die nooit een corner was van ditzelfde Almeria won. Waar waren de Mick00s en de Mancunianbs van de wereld toen? Of twee seizoenen geleden toen Sevilla een penalty cadeau kreeg nadat de bal via de hand van Diego Carlos tegen de arm van Militao kwam die er met zijn rug naar toegekeerd was en Atletico daardoor kampioen werd? Waar waren de Ginola11s van deze wereld toen? Muisstil waren ze. Je krijgt er spontaan de lachstuipen van.

Het mag duidelijk zijn dat Boularouz uit zijn nek lult. De afgekeurde goal van Arribas was gewoon terecht afgekeurd. Bij Gala en bij Bayern werden goals gisteren ook teruggedraaid omdat er een overtreding aan voorafging op het middenveld. En een mep in je gezicht, hard of zacht, is nou eenmaal een overtreding. Voor het geval jullie dat nog niet wisten, het is toch echt zo.

De goal van Vini had niet mogen tellen natuurlijk. Dat was met de arm, duidelijk hands. Maar hij had daar wel een strafschop moeten krijgen omdat er op dat moment ook een overtreding op hem werd gemaakt door Chumi of Gonzalez, die achter hem stond, want beide armen om een tegenstander heenslaan en hem naar de grond duwen is ook een overtreding. Ook dat is echt zo.

We hebben geluk gehad met de overwinning, maar dat gejank over corruptie? Te achterlijk voor woorden. Ik zou zeggen kijk naar je eigen club. Dan wordt je plotseling weer muisstil.

Doe ff normaal zeg. Dit is geheel volgens de regels gegaan. Een voetballer moet niet op de plaats van een scheidsrechter gaan zitten, en vooral niet een Boulahrouz. Wordt eens tijd dat hij een cursusje gaat volgen bij de KNVB voordat hij weer als een “analist” wordt uitgenodigd.

De gesprekken tussen de scheidsrechter en de VAR zijn overal op internet terug te vinden. Misschien leuk als Vz daar een artikel over schrijft. Anders oogt de berichtgeving ook heel eenzijdig. 😌

Bij de 1-2 was toch zeker geen penalty, die twee verdedigers van Almeria worden toch weggeduwd net als bij de 2-2? Ik vond het slecht fluiten, maar dat is normaal in Spanje. De 1-3 vond ik ook een overtreding al was deze licht. Maar ik heb maar 3 geldige doelpunten gezien in mijn optiek. De 0-1 de 0-2 en de 3-2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren