Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Botaka baalt: 'Vrijdag deed Pedro het ook en dat is bij Barcelona'

Laatste update:
/

Jordan Botaka had Excelsior zaterdagavond tegen AZ drie punten kunnen bezorgen. Bij een voorsprong van 2-1 miste de aanvaller een grote kans. Hij probeerde de bal bij de tweede paal te leggen, maar schoot naast. Het bleek een dure misser: de bezoekers uit Alkmaar kwamen uiteindelijk terug tot 2-2.

"Op trainingen is het altijd een doelpunt. Blijkbaar raakte ik de bal helemaal verkeerd", sipt Botaka maandag in het Algemeen Dagblad. "Ik baal ervan, maar dit hoort erbij. Vrijdag heb ik Pedro ook van dichtbij op de lat zien schieten. En dat is bij Barcelona, het hoogste niveau. Het is de kunst om dan gewoon verder te spelen."

Botaka weet dat hij een gebrek aan scorend vermogen wordt verweten en dat hij zodoende meer doelpunten moet maken. Daar werkt hij aan en hij accepteert in principe ook de kritiek die hij nu krijgt. "Maar wat anderen zeggen, kan me eigenlijk niets schelen. Ik weet hoe het is om met tegenslag om te gaan. Ik kom er altijd uit", zo countert hij echter.

Excelsior verdiende drie punten tegen AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gelijk heeft hij. Je kan niet elke kans maken. Anders had je ook wel hoger gespeeld. Gewoon knop omzetten en focus op de volgende kans.

Buiten die misser hoort deze speler toch gewoon in de basis of ligt het aan mij?

17 augustus 2015 om 10:57

Qua kwaliteiten wel ja, maar op een of andere manier is hij als invaller veel dreigender dan als basisspeler. Hij lijkt gewoon nog te weinig inhoud te hebben om een hele wedstrijd lang te kunnen vlammen.

17 augustus 2015 om 11:16

Komt omdat hij veel snelheid heeft en waarneer spelers al bezig zijn en komt opeens zo verse speler in is het zwaar zelfde als manu als hij in komt is hij altijd wel sterk.

Hele goede speler voor Excelsior. Kan zeker al een stap hogerop. Nu is het de kunst om zo'n speler ook voor langere tijd vast te houden. Als dit meer Nederlandse clubs kunnen gaat het algemene niveau van de eredivisie ook weer omhoog

Hoe oud is hij eigenlijk? zit volgens mij wel aardig potentie in..

17 augustus 2015 om 10:56

Hij is 22 jaar. Gewoon googlen of op zijn naam klikken en je ziet het al staan .

Ronaldo Messi en bale hebben ook wel eens een hele grote kans gemist dus je moet gwn door voetballen het gebeurt iedereen wel is

Ben ik dan de enige die dit maar een matige voetballer vindt? Rendement van 0,0 en kan ook niet herinnerren wanneer die een fatsoenlijke voorzet heeft afgeleverd, ik vind het meer een zaalvoetballer

17 augustus 2015 om 11:52

Ja je bent de enige.

17 augustus 2015 om 12:39

Er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Botaka is erg technisch, een showvoetballer, maar qua rendement is het niet heel bijzonder.

Spectaculaire trucjes, 0 rendement deze jongen.

Zou hem graag bij Vitesse zien, ware het niet dat we al een hoop buitenspelers hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren