Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bosz weet hartstikke goed wat hij doet, hij weet dat we kunnen voetballen’

Laatste update:

Na de Europa League-wedstrijden tegen Panathinaikos (2-0) en Standard Luik (2-2) werd het jeugdige Ajax geroemd, maar donderdagavond pakte de keuze van Peter Bosz voor een jong elftal minder goed uit. "Vandaag wordt er niet gestrooid met complimenten voor de jonkies, dit is de andere kant van de medaille", erkent jeugdexponent Pelle Clement na de bekernederlaag tegen SC Cambuur (2-1).

/

De maker van het enige Amsterdamse doelpunt concludeert dat zijn team het blijkbaar niet iedere keer kan opbrengen om het gewenste niveau te halen. Door de uitschakeling neemt de kans op speeltijd voor iemand als Clement drastisch af, weet hij. "Een herkansing komt er niet, dat vind ik zelf lastig om mee om te gaan. Het is nu aan de andere jongens om zich te herpakken en met een goed gevoel de Kerst in te gaan. Het zou erg zonde zijn om in een week tijd een goede eerste seizoenshelft weg te gooien."

Clement vindt eventuele kritiek op Bosz onterecht. "Bosz weet hartstikke goed wat hij doet", stelt de aanvaller in gesprek met Ajax Life. "Dit jonge team krijgt de kans omdat hij weet dat we goed kunnen voetballen." Clement vindt het bovendien te makkelijk om de nederlaag te wijten aan onderschatting; hij legt uit dat Ajax in de Europa League en in andere bekerduels wel presteerde. "Ik weet niet of het iets mentaal is, maar blijkbaar zijn we nog niet sterk of fris genoeg in onze koppies om het iedere keer op te brengen."

Voor het eerst sinds november 1996 is Ajax in de KNVB Beker door een niet-Eredivisieclub uitgeschakeld. #camaja #barto

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

'Peter Bosz weet hartstikke goed wat hij doet'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het iedere keer op kunnen brengen?? Deze jongens zouden iedere kunstgrasspriet op moeten vreten daar! Kom op zeg wat een afgang.

16 december 2016 om 00:08

Eens, ware het niet dat veel die gasten wekelijks tegen een dergelijke tegenstander staan. Het is dus anders dan wanneer je tegen Luik of Panathinaikos aan moet treden. Daarbij ging het thuis tegen Willem II uitstekend alleen was het team van Ajax toen wel iets meer uitgebalanceerd met aanvulling als Lasse en Westermann in de basis.

Tja verwachtingen nemen toe en dan komt druk om de hoek kijken.
Weer een elftal wereldtoppers die in bodemloze eeuwige talenten pot eindigt.

16 december 2016 om 09:30

Geweldige analyse zeg.

Talenten worden vaak te snel opgehemeld, maar jij kan ze ook goed snel de grond in boren zeg. Veel van die gasten hebben nog geen 10 wedstrijden in het eerste gespeeld.

Als ze zondag ook verliezen vergooien ze in een week tijd 2 prijzen ik weet niet of al dat wisselen allemaal wel goed is voor de vastigheden in het elftal , maar verliezen van Canbuur is natuurlijk een grote schande ondanks dat je er een paar mist ze moeten zich schamen voor deze wan prestatie want zonder inzet en beleving kun je gewoon van iedereen verliezen .

15 december 2016 om 22:58

Het zou een vervelende afsluiter zijn, maar met (eventueel) zes punten achterstand op Feyenoord, ben je natuurlijk niet kansloos voor de titel. Ajax heeft wel grotere achterstanden goedgemaakt. Dus niet overdrijven aub.

15 december 2016 om 23:47

Dat vele wisselen is zeker niet goed. Europees pakte dit wonderwel goed uit. Bosz had ook 7 spelers moeten laten staan. Ritme is ook belangrijk !

16 december 2016 om 00:11

Whut? Met supporters als jij win je de oorlog ook niet. Als ze zondag al verliezen, wat sowieso een wedstrijd opzich is, is er vrij weinig aan de hand. Je zit nog maar op de helft van de competitie, op het smetje van vanavond na en de slechte prestatie van zondag daargelaten is dit een prima eerste seizoenshelft gebleken.

16 december 2016 om 07:51

Hoezo supporters zoals jij gelijk even generaliseren ik had als een seizoenkaart toen moest jij nog worden geboren dus je opmerking is totaal misplaatst , en ja als ze zondag verliezen wat heel goed mogelijk is kunnen ze het wel schudden want als Ajax supporter mag je nooit zeggen dat feyenoord het goed doet maar ik zeg het gewoon wel en die gaan niet veel laten liggen want die zijn a niet minder dan wij en b spelen gewoon erg goed voetbal en 6 punten is gewoon heel veel , dus dat met 6 punten achterstand er weinig aan de hand is dat is natuurlijk niet waar , en Bosz moet goed gaan oppassen met dat wisselen want ik vind dat gewoon niet goed dat onderbracht het ritme van de ploeg .

16 december 2016 om 13:14

Ah, jij weet dus hoe oud ik ben? De lentge van jouw seizoenskaarthouderschap is voor mij totaal geen reden om het dan maar direct me jou eens te zijn. Ik heb ook absoluut niet meer respect voor jou dan een kerel die eens per jaar naar Ajax kan gaan. Geert Wilders is ook 53, zit jaren in de politiek maar ik deel vrij weinig meningen met die vent. Ik vind jouw reactie dus nogal denigrerend.

Meer niet tegen Cambuur in deze samenstelling blijkbaar, want dit leek echt helemaal nergens op.

Overigens zijn uitspraken met"het niet kunnen opbrengen" in combinatie met slecht presteren niet echt tactisch...

Soms vraag ik me af waar het toch mis ging.
Het oude Ajax dat met 2 tot 4 doelpunten verschil won van de kleintjes is om getoverd tot een moeizame 1-0 of 5-0. Vaak is het tegen de mindere clubs een draak van een wedstrijd die pas open breekt bij het tweede doelpunt.

Eerlijk gezegd is het al een beetje pijnlijk dat we Standaard Luik een goede tegenstander vinden. Die draaien de laatste jaren volgens mij helemaal niet.

Sowieso is er al jaren iets chronisch mis met de mentaliteit bij de meeste Ajax spelers. Ze eisen basisplekken, hebben in het veld geen winnaarsmentaliteit, laat staan dat ze zich ten koste van alles terug willen knokken, als het ze even niet zint gelijk een transfer willen maken, enzovoorts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren