Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz ontvangt goed en slecht nieuws in aanloop naar duel met Heracles

Laatste update:

Peter Bosz kan zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (16.30 uur) niet beschikken over Noa Lang, zo heeft hij vrijdag laten weten tijdens de afsluitende persconferentie. Oliver Boscagli is wel van de partij. De Fransman speelde vorig seizoen geen wedstrijden op kunstgras, maar doet dat nu dus wel.

Bosz moet in totaal vier spelers missen tegen Heracles. "Armando Obispo en Mauro Júnior zijn er nog niet bij, Armel Bella-Kotchap is geopereerd en ligt er een tijdje uit. Noa Lang traint voor zichzelf maar nog niet met de groep", citeert De Telegraaf uit de mond van de PSV-trainer.

In tegenstelling tot bovengenoemd viertal is Boscagli wel van de partij op Erve Asito. De verdediger, die een verleden heeft met knieblessures, besloot vorig seizoen onder Ruud van Nistelrooij af te zien van wedstrijden op kunstgras. Ditmaal is hij er dus wel bij.

De aanwezigheid van Boscagli moet Bosz deugd doen. De Fransman beleeft een ijzersterk seizoen en werd met PSV slechts vijf keer gepasseerd dit seizoen. De Eindhovenaren beschikken daarmee over de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie.

Wanneer Lang weer inzetbaar is, is nog niet bekend. De vleugelaanvaller viel tegen Sparta Rotterdam geblesseerd uit en moest de afgelopen drie wedstrijden missen. Na de uitwedstrijd tegen Heracles wacht woensdag de return in de Champions League tegen RC Lens.

Het duel met Heracles wordt een bijzonder weerzien voor Bosz. De huidige PSV-trainer coachte meer wedstrijden voor de Almeloërs dan iedere andere trainer in de geschiedenis van de Eredivisie (136 in 2005-2006 en 2010-2013).

Ook Jetro Willems neemt het op tegen zijn voormalig werkgever. De linksback van Heracles beleefde zijn doorbraak bij PSV, de club waarmee hij onder meer twee keer landskampioen werd en de beker won. In totaal droeg Willems 192 keer het shirt van de club uit Eindhoven.

Heracles Almelo - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Feyenoord fan hou ik mezelf vast aan het idee dat Bosz de teams na de winterstop altijd instorten. Dat is op basis van dit seizoen op niks gebasseerd. De enige hoop dat ik kan verklaren mijn hoop geeft dat we tegen Lazio en Atheltico goed waren en PSV verzaakte tegen gelijksoortige ploegej als Lens en Sevilla. Verder op basis vanhet spel en de selectie zie ik psv echt geen 7 punten weg geven.

3 november 2023 om 13:46

Nu al de hoop voor de competitie opgeven is veel te vroeg. Je treft PSV zelf nog 2x
Zij moeten ook nog wat toppers spelen.
Je hebt een lelijke achterstand momenteel maar off-days, gestolen punten, en zoveel andere factoren kunnen van alles en nog wat betekenen in de competitie.

3 november 2023 om 17:09

Tja ik heb als PSV-fan juist het omgekeerde. PSV is heel consistent, maar ik heb eigenlijk het gevoel dat het gewoon niet zó lang goed kan blijven gaan. Feyenoord groeit zoals gewoonlijk in het seizoen en heeft een hogere piek dan PSV. PSV heeft bizar veel scorend vermogen, maar Bella-Kotchap ligt er nog maanden uit waardoor we in ieder geval tot de winterstop Ramalho als basisspeler zien naast een blessuregevoelige Boscagli. Ramalho doet het beter dan vroeger, maar het blijft gewoon een zenuwpees en zodra het tempo omhooggaat blijven er dingen misgaan. Daarnaast is PSV op linksback verdedigend echt heel kwetsbaar; ongeacht of je daar nu met Dest of Van Aanholt speelt. Bosz lost dat een beetje op door het spel te laten kantelen in een verkapte 3-4-3 in balbezit, maar dat blijft echt wel een zwaktepunt.

Ik denk dat we eerst Feyenoord-PSV maar eens in de competitie gehad moeten hebben voordat er voorspellingen gedaan kunnen worden (voor zover die überhaupt voor de winterstop al gedaan kunnen worden).

3 november 2023 om 13:46

Nou nou PSV moet nog 2x tegen Az, Twente en Feyenoord. Die geven echt nog wel meer dan 7 punten weg hoor. Het seizoen is net 10 wedstrijdjes begonnen he.

3 november 2023 om 14:20

En Feyenoord nog 2x tegen AZ, 1x Twente, 2x PSV en 1x Ajax. Wat is het verschil? Ik lees zo veel van dit soort opmerkingen maar Feyenoord heeft letterlijk alleen Twente gehad wat PSV nog niet heeft. Wel Ajax uit, gezien de vorm waarin Ajax steekt/stak is dat wel een fijn gegeven, maar toch, het verschil in programma is echt niet zo groot als ik hier onder in 10 reacties lees.

3 november 2023 om 14:24

Ik doel helemaal niet op het verschil in programma. Ik geef alleen duidelijk aan dat PSV nog punten gaat verliezen. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen vanuit mijn reactie?



3 november 2023 om 14:34

Sorry Arsenal890, ik reageer op jou omdat je de eerste bent met zo'n opmerking, maar niet helemaal fair inderdaad. Snap wat je bedoelt, en PSV gaat neem ik aan best een aantal keren verliezen in die wedstrijden. Maar.. Feyenoord ook. Als PSV supporter ben ik in ieder geval erg blij met de huidige buffer, maar heb een slecht voorgevoel over Heracles uit morgen.

3 november 2023 om 14:39

Is al goed hoor, Feyenoord gaat ook niet alles winnen. Maar om te zeggen dat PSV geen 7 punten meer gaat verspillen lijkt mij overdreven zoals hierboven is aangegeven. Die buffer is zeker fijn voor dit soort wedstrijden op kunstgras en natuurlijk de topwedstrijden die gaan komen. In ieder geval hoop ik op 3 punten voor Heracles

3 november 2023 om 14:44

Snap ik, haha. Ik ben benieuwd hoelang PSV de 100% score kan houden..

3 november 2023 om 15:28

Het spel van jullie is zo goed bij achterstand niemand in paniek. Ik denk ecjt niet dat jullie dit weg geven.

3 november 2023 om 13:50

Tuurlijk wel.

Feyenoord werd vorig jaar met een behoorlijk groot aantal punten kampioen. Desalniettemin hadden ze 20 verliespunten. PSV gaat echt nog wel punten verspelen; dat is een wetmatigheid.

De vraag is echter of je 7 punten minder gaat verliezen in de resternende (24) wedstrijden.

3 november 2023 om 13:57

Volgens mij staan we zelf op evenveel punten als vorig seizoen na 10 wedstrijden,.
En wij worden na de winterstop vaak sterker.

3 november 2023 om 14:30

De afgelopen 2 jaar ja. Daarvoor was Feyenoord zowel voor de winterstop als na de winterstop niet heel veel

3 november 2023 om 13:50

Het is nog echt te vroeg om te stellen dat PSV geen 7 punten gaat verspelen. De wedstrijden tegen Fortuna, Lens en eerste helft tegen ajax was gewoon waardeloos. Het is dat PSV voorin veel kan scoren maar PSV is nog heel fragiel achterin. En er is ook geen adequate vervanger voor Schouten.

3 november 2023 om 13:54

Wil je hoop niet vernietigingen, maar aanrader is de 'Top Level podcast' van o.a. Ron Vinke eens te luisteren. Die uitspraak van 'altijd instorten' is gefactcheckt en blijkt enkel bij Dortmund te kloppen; Bij al zijn andere ploegen is dat de beeldvorming, maar stats zeggen anders.

3 november 2023 om 15:29

Nou dankjewel daar gaat me weekend.

3 november 2023 om 16:04

Sorry! (and not sorry, ik hoop met die schaal te staan eind van het seizoen). We zullen zien wie het aan het eind van de rit het meest verdiend. Ik gun het Feyenoord ook, goed beleid en spel!

3 november 2023 om 13:57

Nou nou. PSV krijgt nog 2x Feyenoord, Twente uit, Ajax uit, AZ uit. 7 punten is echt wel in te halen. Het zal vooral draaien om de onderlinge wedstrijden.

3 november 2023 om 14:46

Kun je dat ook bewijzen, Khalid?

3 november 2023 om 15:32

Wat bewijzen? PSV vond ik tegen Lens matig en Sevilla was het ook niet veel. Tegen Arsenal overklast worden is geen schande dit Arsenal is abnormaal.
Dat Bosz de teams inzakken blijkt nu alleen bij Dortmond jammer.
Ik heb alleen hoop dat jullie punten verspillen. Ik zie PSV graag voetballen met Schouten vooral die doet zoveel goed.
Teze op RB speelt fantastisch. Benitez prima

3 november 2023 om 15:52

Dat teams van Bosz altijd zouden instorten na de winter. Mag je best hopen hoor, maar dat klopt gewoon niet.

Ik zou het liefst alle basisspelers tegen Lens dat vermaledijde kunstgras besparen, maar dat is niet realistisch. Toch hoop ik dat Bosz er rekening mee houdt. Zeker gezien de langere hersteltijd lijkt het me verstandig om onze captain bijvoorbeeld minimaal te belasten. Leuke wedstrijd voor Pepi ook om eens wat meer dan max 20 minuten te pakken.

3 november 2023 om 14:46

Helemaal eens! Dit zijn wedstrijden waar je ook gemakkelijk Vertessen, Til, Babadi, misschien Land veel speeltijd kan geven, als stimulants en ook voor de concurrentie strijd lijkt me dit goed. De rest krijgt dan wat rust en in Almelo (elke wedstrijd natuurlijk) moet je gewoon alles geven. Dan liever frisse gasten die volledig voor hun kans willen en moeten gaan ipv gasten die het duel misschien niet 100% aangaan ivm blessures voor Lens midweeks, anders krijgen we weer 'slappe hap'

3 november 2023 om 15:29

Ja, daar zat ik ook aan te denken. De jonge en wat lichtere, wendbaardere spelers zijn ook geschikter voor kunstgrasvoetbal. En als je bij Jong in de KKD speelt ben je het ook gewend. Heracles uit in de kou is een rotwedstrijd. Dat beetje extra passie van de bankzitters kan ons echt helpen. Ook omdat het helemaal geen slechte spelers zijn.

3 november 2023 om 16:04

Daarom, leveren niet te veel in. Wat een luxe (behalve achterin)

Toch benieuwd wie de tegenstander gaat zijn tegen wie ze de eerste punten zullen laten liggen.

Want aan alles komt een einde op den duur, al doen ze het in de eredivisie prima.

Europees moet ik het nog zien of ze nog gaan overwinteren... 3de stek moet wel te doen zijn.

3 november 2023 om 13:53

De kans is groot dat dat Twente of Feyenoord wordt.

Europees is zelfs een 2de plek nog mogelijk, echter zie ik ze eerder 4de worden dan 2de. Voor de ED hebben ze wel zoveel (scorend) kwaliteit dat ze tot op heden elke wedstrijd waar nodig weten om te draaien en weten te winnen. Dit scorend vermogen is misschien wel grootste verschil met een Feyenoord (voetballend misschien wel de beste ploeg), AZ en Twente.

3 november 2023 om 14:01

En toch heeft Feyenoord meer verschillende doelpuntenmakers (12 vs 11 van PSV) en ook maar 2 goals minder gescoord (dat kunnen net die twee goals die Ajax zonder staking met vermoeidheid extra doorgelaten had kunnen zijn )
Dus qua scorend vermogen zit het eigenlijk bij Feyenoord ook wel goed. Tegen Twente kan het een keer mis gaan, maar die eerste twee wedstrijden waar het nog niet lekker liep maken vooral het verschil voor nu.

3 november 2023 om 14:56

Tis denk ik niet zozeer het scorend vermogen. PSV heeft vind ik meerdere spelers die echt goals kunnen maken, bij Feyenoord komt heel veel van Gimenez. Daarnaast denk ik dat PSV aanvallend meer smaakjes heeft dan Feyenoord. Uiteindelijk gaat het altijd een keer mis en ga je er geen 34 winnen.

3 november 2023 om 16:54

Lens thuis denk ik dat PSV wint, voor de rest heb ik weinig verwachting meer. Het spel van Bosz gaat ons misschien een kampioenschap opleveren (en dat vind ik zelfs nog lastig, want hoewel Feyenoord misschien wat wisselvalliger is vind ik hun piek absoluut hoger), maar gaat ons Europees de kop kosten denk ik.

Voor de rest denk ik dat het eerste puntenverlies oprecht wel eens Feyenoord kan worden. Twente hebben we het de afgelopen jaren het wel lastig tegen gehad; maar het spelletje met snel voetbal en hoge druk is wel het beste wapen qua voetbaltactiek tegen het soort van gegenpress wat Twente vaak speelt tegen de topploegen. Echter moeten ze dan wel heel goed het koppie erbij houden bij PSV, en dat was de afgelopen wedstrijden in de eerste helft vaak al moeilijk. Feyenoord in de Kuip verliest PSV echter sowieso vaak, dus dan zal het in ieder geval wel gebeuren.

3 november 2023 om 13:59

Sevilla word sowieso derde anders kunnen ze de Europa League niet winnen.

Afwezigheid van Boscagli is lastiger op te vangen dan die van Lang. Al is Lang onze beste speler. Hoop iig niet dat die verrekte kunstgras voor blessures gaat zorgen in de aanloop richting een hele belangrijke periode.

3 november 2023 om 17:01

Tja het is dat Heracles-uit gewoon standaard een hele moeilijke pot is voor de top-4 á 5 van de Eredivisie, maar anders zou ik denk ik gewoon met Schouten centraal naast Ramalho en Saibari op 6 spelen zoals hij dat aan het begin van het seizoen ook wel eens deed. Dan heb je in ieder geval een fitte Boscagli voor de CL, want daar heb je Schouten wel echt nodig op het middenveld.

Als we op de één of andere magische manier nog overwinteren in de CL of überhaupt nog Europees voetbal spelen + een kampioenschap dat binnengehaald moet worden hoop ik toch wel heel hard dat Aster Vranckx van Wolfsburg alsnog komt en dat er nog een cv bij komt. Voor de rest is de selectie heel aardig op orde, maar die twee plekken moeten ons haast nog wel opbreken. We hebben drie (of vier als je Babadi meerekent) tienen in de selectie die alledrie op verschillende manieren hun waarde hebben, maar eigenlijk geen één vervanger voor Schouten als die geblesseerd raakt.

Tsja, logisch. Lang is ook niet nodig tegen Heracles, toch?
ZE hebben voorin voldoende opties, lekker rusten!

Verder hoop ik dan wel niet dat Boscagli uit gaat vallen op dat kunstgras

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren