Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Labyad is erg geschrokken, maar het gaat goed met zijn broer’

Laatste update:
/

Zakaria Labyad ontbrak afgelopen week op de training van Vitesse. De aanvallende middenvelder staat donderdag in en tegen Heerenveen echter gewoon tot de beschikking van trainer Peter Bosz, ondanks het akelige familienieuws van deze week.

De broer van Labyad had maandag een ernstig ongeluk met de auto van de middenvelder. Niet alleen de bestuurder raakte gewond, maar ook de twee passagiers in het voertuig. De auto was total loss en Labyad zelf was bijzonder geschrokken. Dinsdag ontbrak hij op de training.

“Zakaria is natuurlijk erg geschrokken”, erkent Bosz donderdag in De Telegraaf. “Het gaat gelukkig goed met zijn broer en met de twee meiden die ook in de auto zaten. Daarom kan hij gewoon spelen.” Eerder dit seizoen verloor de Arnhemse club in het Abe Lenstra stadion met 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig dat het goed is afgelopen. Wat zal Labyad geschrokken zijn

28 mei 2015 om 08:16

Zo goed is het niet afgelopen. Las dat de broer van Labyad ernstig gewond is. Ben benieuwd of Labyad dat van zich af kan zetten vanavond.

28 mei 2015 om 08:34

Er staat toch ook dat het nu goed gaat met alle inzittenden. Als je de foto's van de auto ziet, is het een wonder dat er niemand echt levensbedreigend gewond is geraakt.

28 mei 2015 om 10:43

Het gaat goed hij had alleen wat blauwe plekken er aan over gehouden er schrik zat ergens anders bij de familie maar die ga ik hier niet noemen

28 mei 2015 om 12:46

Er staat nergens in het bericht dat het nu goed gaat. En volgens het AD en de Gelderlander is de broer van Labyad ernstig gewond: http://www.ad.nl/ad/nl/1039/utrecht/article/detail...

Dus zijn broer was aan het racen met de auto van Labyad om indruk te maken op 2 meisjes? Of vul ik het nu te veel in?

Schijnt met hoge snelheid rechtdoor een rotonde op gereden te zijn en vervolgens te zijn gelanceerd. Ja, die Bmw's X5 zijn ook helemaal niet geschikt voor het echte off-the-road werk....

28 mei 2015 om 08:06

Als je niks zeker weet, moet je niet praten gap

28 mei 2015 om 08:11

Dat laatste is gewoon een feit. Hij is de rotonde over gevlogen, over de kop geslagen en heeft daarbij nog een lantaarnpaal meegenomen,

Motorblok lag een paar meter voor de auto, net als één van de passagiers.

Ik geloof dat je dan wel kunt vaststellen dat hij een tikkie te hard heeft gereden......

28 mei 2015 om 08:14

Daar heb je gelijk. Maar doordat hij met twee meiden in de auto van Labyad een ongeluk heeft veroorzaakt lijkt dit een vrij logische verklaring.

28 mei 2015 om 09:04

hard rijden, raampje open, 2 meiden in de auto, dat vat je meestal op als indruk maken

28 mei 2015 om 08:32

Staat inderdaad gewoon op nieuwsites dat hij voor de rotonde de macht over het stuur verloor, waardoor hij er op knalde. Dan gebeurd niet als je gewoon met 30 een rotonde op rijdt hoor.

28 mei 2015 om 08:47

1 van de dames in de auto was de vrouw van zijn broer, de andere was een nicht maar ze hebben niks dus godzijdank geen ernstige zaken, de auto lekker belangrijk gewoon weer een nieuwe halen

28 mei 2015 om 08:51

De auto boeit niet nee, maar ik zou toch wel een keer of 30 nadenken voor ik zo iemand mijn auto weer zou uitlenen.

Onbezonnen en idioot, anders crash je niet op die manier. En ze hebben niks? Ik geloof dat je best kunt zeggen dat ze er goed vanaf zijn gekomen, maar dat ze niks hebben is toch wel een tikkie een understatement.

28 mei 2015 om 09:03

Zolang er geen doden zijn is het okay, als je een X5 niet kan handelen moet je hem ook niet rijden maar goed het zij zo

28 mei 2015 om 09:54

@memadam
En vind jij nu dat die broer de X5 kan handelen of niet?

Er is een verschil tussen relativeren (goed dat geen van de 3 levensbedreigend gewond is geraakt) en goedpraten. Zolang er geen doden zijn 'is het okay?'. Okay?? Ook al zijn er geen doden, is dit onverantwoord, levensgevaarlijk en absoluut niet okay. Dit is idioot. Praatjesmakers. Ongekend dit.

28 mei 2015 om 11:34

De vrouw van zijn broer?? hoe kom je daaraan.

28 mei 2015 om 16:18

Neen hij kan hem niet handelen maar kan gebeuren

28 mei 2015 om 16:18

Via via insider

28 mei 2015 om 08:52

T zal me weinig verbazen....

28 mei 2015 om 09:15

Denk je dat hij de rotonde keurig met 30 per uur is genaderd en vervolgens uit moest wijken voor een konijntje dat net overstak waardoor hij zo gecrasht is?

Of moeten we ineens medelijden hebben omdat hij de broer is van een voetballer?

Als het bij een dierbare van mij was gebeurd, dan zou ik die persoon steunen in zijn revalidatie en vervolgens, als het weer goed met hem gaat, een keer uitnodigen voor een goed gesprek. Tijdens dit goede gesprek zou ik dan heel duidelijk maken wat voor een randdebiele actie het was en dat ik behoorlijk wat respect ben verloren daardoor. Hoe ik weet dat ik zo zou handelen? Nou, denk daar maar eens over na.

28 mei 2015 om 09:58

Hij heeft gewoon gelijk! Niet zomaar conclusies als je niet alle details weet. Wat voor indruk moet hij maken op zijn vrouw en zijn nicht!? En je hebt geen idee wat er daadwerkelijk is gebeurt, misschien bleef z'n voet wel haken ofzo iets. Ik noem maar wat. Tuurlijk weten we dat het niet slim is om zo hard bij een rotonde aan te komen maar je weet de aanleiding helemaal niet. Tot dat je dat niet weet moet je niet zo voorbarig zijn om conclusies te trekken. Maar goed ... Mijn mening!

28 mei 2015 om 10:09

Schoonzus en nicht. En ach, neef-nicht relaties zijn in sommige culturen heel gewoon hoor.

Maar goed, zijn voet bleef haken in het tapijt, en in de paniek gaf hij gas bij in plaats van dat hij op de rem trapte. Klinkt plausibel. Of hij moest uitwijken voor een konijntje, het stuur van zijn auto viel er ineens af of hij kreeg een beroerte.

Er kan van alles gebeurd zijn, natuurlijk. Of het is gewoon een onbezonnen idioot die in de overpowered auto van zijn broer te hard heeft gereden.

28 mei 2015 om 11:36

hij reed ongeveer 200 en het was rond 4 uur in de nacht me vader zag de auto toen die naar de moskee ging. hij was helemaal total loss

28 mei 2015 om 10:28

Met 130 km/h over een rotonde gereden, dat is ook niet erg slim. Dus inderdaad, kan je zeggen dat hij wel aan het racen was. Wel triest uiteraard.

Goed dat hij er tegen Heerenveen weer bij is

28 mei 2015 om 08:13

Voor Vitesse wel voor Heerenveen wat minder.

28 mei 2015 om 09:38

Dat klopt, goed seizoen heeft hij gespeeld.

Wat gebeurd er straks met hem? Gaat hij terug naar Sporting?

28 mei 2015 om 10:18

Ja hij gaat terug naar sporting. Hij werd in de winter van 2013/14 gehuurd en hij werd voor anderhalf jaar gehuurd dus deze zomer keert hij weer terug bij Sporting. Maar ik denk dat een andere club hem gaat kopen.

Aaarschijnlijk reed Collin Kazim-Richards op zijn broer in, als revanche

28 mei 2015 om 08:50

Jij hebt totaal geen respect man, dit is geen onderwerp om grappen over te maken.

28 mei 2015 om 08:53

Natuurlijk wel. Je mag overal grappen over maken.

Ik vind wat Kingbony zegt alleen helemaal niet grappig.......

28 mei 2015 om 09:32

Je mag overal grappen over maken, maar dan moet je inderdaad wel grappig zijn.

28 mei 2015 om 09:45

Nee je moet op vz respect tonen voor labyad en zijn X5 en zijn broer. En het feit dat door eigen onkunde en overmoed je een auto Total loss kan rijden op een rotonde?? Daar mogen geen grappen over gemaakt worden?? Ja daggg! En dit soort dingen gebeuren nou eenmaal door kleine patsertjes en hun aanhang. Oude verhalen. Niks nieuws. Nee respect hebben dat hij 90 reed binnen de bebouwde kom en dan een ongeluk veroorzaakt arme broer van labyad ja hoor..
Als je een stoere jongen wilt zijn, moet je de consequenties dragen van je daden en bidden dat het met je medepassagiers goed zal gaan die je net de kreukels in hebt gereden.
Respect, jij bent pas de echte grappemaker zeg..

28 mei 2015 om 14:21

Dus dan kan ik hier nu grappen gaan maken over de bestuurder van de auto waar malanda aan het besturen was? Nee he, dan ga ik namelijk te ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren