Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz laat Veerman starten in CL-kraker PSV en houdt Lozano op de bank

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund bekendgemaakt. De oefenmeester heeft een basisplaats in huis voor Joey Veerman, die op tijd hersteld is van zijn blessure. Jerdy Schouten verhuist naar het centrum van de verdediging. Malik Tillman is de linksbuiten van dienst, waardoor Hirving Lozano op de bank begint. Het duel in het Signal Iduna Park begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. De verdediging bestaat uit Jordan Teze, Schouten, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. André Ramalho neemt plaats op de bank. Op het middenveld keert Veerman dus terug. De creatieveling wordt bijgestaan door Mauro Júnior en Guus Til. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Malik Tillman (links).

Dortmund-trainer Edin Terzic kijkt uit naar het treffen met PSV. "We verheugen ons op deze opdracht. We hebben veel respect voor de opdracht en de tegenstander. PSV doet het dit seizoen uitstekend, zowel in de competitie als in de Champions League." De nog ongeslagen koploper in de Eredivisie speelde drie weken geleden met 1-1 gelijk tegen Dortmund, waardoor beide ploegen nog volop kans maken om de kwartfinale van de Champions League te bereiken.

"Ze zijn technisch extreem goed", vervolgt Terzic. "Ze zijn heel snel, sterk in de dribbel, scoren makkelijk en incasseren weinig. Om dat allemaal te hebben, moet je een goed plan, goede spelers en zelfvertrouwen hebben. Dat halen ze uit de competitie. Zij verheugen zich op de wedstrijd en wij ook, dus het wordt leuk." Terzic kan niet beschikken over Nico Schlotterbeck. De elfvoudig Duits international is geschorst na zijn gele kaart in de heenwedstrijd.

Peter Bosz weet waar het beter moet ten opzichte van het 1-1 gelijkspel in het Philips Stadion. "Ik neem een heleboel zaken mee. Eén van die zaken is dat we effectiever om moeten gaan met de kansen die we krijgen. We hebben de kansen gehad in de eerste wedstrijd en helaas is het toch gelijk geworden, dus we gaan proberen die wedstrijd morgen dan te winnen." Tegenvaller voor Bosz is het ontbreken van Ismael Saibari. De Marokkaan is nog niet voldoende hersteld van zijn blessure.

De laatste keer dat PSV een Europese wedstrijd op Duitse bodem won, was in 1977. Eintracht Braunschweig werd destijds in de UEFA Cup met 1-2 verslagen. Sindsdien gingen er veertien duels verloren en hielden de Eindhovenaren viermaal een punt over aan een Europees duel in Duitsland. De laatste keer dat Dortmund en PSV elkaar in Europees verband troffen was in 2002. Jan Koller opende destijds de score namens die Borussen, die door de gelijkmaker van Arnold Bruggink genoegen moesten nemen met een punt: 1-1.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Can, Süle, Hummels, Maatsen; Özcan, Sabitzer; Malen, Brandt, Sancho; Füllkrug

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Til, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch verassend, Lozano vond ik vorige keer erg sterk spelen. Mauro ben ik wel benieuwd naar, moet zichzelf niet voorbij gaan lopen. Spanning zit erg hoog hiero dus, COME ON PSV!

13 maart 2024 om 19:54

Lozano was zo ongelukkig thuis tegen Dortmund, tweede helft werkelijk alles verpest op die teruggetrokken voorzet op Tillman na waar de penalty uitkwam

13 maart 2024 om 20:07

Tillman vond ik nog zwakker eerlijk gezegd. Ach, Lozano inbrengen tegen een back die moe is kan natuurlijk ook heel veel opleveren.

13 maart 2024 om 20:10

Ik denk eerlijk gezegd dat Dortmund blij zal zijn dat Lozano niet speelt. In de eerste helft de gevaarlijkste man tegen Dortmund

13 maart 2024 om 20:11

Ik vond Lozano een van de minsten, samen met Bakayoko. Vind deze keuzes allemaal erg goed te begrijpen. En Schouten achterin kan alleen omdat je dan met Mauro speelt, die ik toch wel de minste vindt, maar ongetwijfeld wel de defensieve balans brengt tov een middenveld met Veerman, Til, Tillman; dat zou naïef zijn, en zodoende zie je ook de groei van Bosz. Ik ben erg hyped en heb er ook wel vertrouwen in!! Lozano wel erg lekker om nog in te kunnen brengen!

Dat snap ik niet. Lozano kan dodelijk zijn tegen die trage verdediging.

13 maart 2024 om 19:51

Eens. Verwacht dat Dortmund ook wat meer de bal zal hebben dan in de uitwedstrijd. Lozano op de counter met ruimte is veel gevaarlijker. Heel matig middenveld zo ook

13 maart 2024 om 19:53

Ieder nadeel heb z’n voordeel we hebben Lozano en Pepi nu achter de hand.

13 maart 2024 om 19:58

Anders zet je Veerman en Bakayoko ook wissel. Heb je nog 2 goede spelers achter de hand 👍🏼

13 maart 2024 om 20:30

Lozano is dan ook niet een goede speler, maar een degelijke.

13 maart 2024 om 19:51

Kan dodelijk zijn maar is vooral alleen nog maar teleurstellend. Dus niet zo gek dat hij eventjes mag banken.

13 maart 2024 om 19:52

Moet je nagaan als ze moe zijn en Lazano komt er fris en gretig in

13 maart 2024 om 19:54

Nu kan hij nog dodelijker zijn na 60 minuten, als die verdedigers nog trager zijn.

13 maart 2024 om 20:18

In vorm wel. Maar om eerlijk te zijn heeft hij het alleen écht laten zien tegen Ajax thuis.

Lozano op de bank! Bosz maakt nu echt aanstalten voor een standbeeld

Bakayoko en Lozano zitten allebei niet in hun beste fase, maar het verschil tussen de twee is dat Lozano altijd dreiging heeft ook als hij niet in de wedstrijd zit. Bakayoko neemt soms gewoon snipperdagen zoals afgelopen vrijdag nog met zijn schandalige invalbeurt tegen Go Ahead. Heel merkwaardig dat hij de voorkeur krijgt boven Lozano. Na Van Bommel weer een trainer die de kwaliteiten van Chucky niet volledig erkent

13 maart 2024 om 19:52

Pak de cijfers van dit seizoen er anders eens bij.. Bakayoko heeft even een terugval en is pas 20 die hoeft er vanavond 1 op het hoofd van Luuk te leggen en is weer los.

13 maart 2024 om 19:58

Baka komt er wel maar dat hij pas 20 is kopen we vanavond niks voor

13 maart 2024 om 20:29

Lozano die egoot en alles mist kopen we ook niks voor.

13 maart 2024 om 20:05

Als Baka 45-60 min geen pepernoot raakt komt er een frisse Lozano in.. top toch?

Lozano op de bank dus. Mochten we iets moeten forceren, of als de Dortmund vermoeid raakt en de ruimtes groter worden, hebben we iig met Pepi en Lozano aanvallende wissel mogelijkheden.

Ik ben een PSV’er maar ik denk dat ze het gewoon niet redden

Lozano op de bank is een goede keuze. Die is dit jaar nog niet in vorm geweest. Til vind ik wel riskant. Zet goed druk maar levert op dit niveau ook elke bal in.

Zit nu de wedstrijd van Milaan psv te kijken wat een team had psv toen zeg, geweldenaar Alex en Gomez

13 maart 2024 om 20:06

Toen was het ook geweldig met Alex en Gomez.maar ik denk dat ze nu een beter team hebben.

13 maart 2024 om 20:14

Beter dan dat elftal met Gomes, Alex, Lee, Park, Farfan, Van Bommel etc? Nee joh.

13 maart 2024 om 20:15

Ook Cocu nog die echt geweldig was dat seizoen. Dat elftal was veel beter.

13 maart 2024 om 20:28

Dat PSV kon topclubs verslaan, dat heeft dit PSV nog niet gedaan.

Laat ons hopen dat we deze wedstrijd over de streep trekken.

Had liever Lozano op rechts gehad en Baka op de bank

Slim vind ik. Beter om Lozano te brengen als Dortmund moe is en hem als plan B gebruiken. Zeker gezien dat Ryerson geblesseerd is en eigenlijk alleen Wolf je nu over hebt als rb... en dat is ook een getransformeerde aanvaller. Kom op PSV!

13 maart 2024 om 20:29

Laat maar, ik zie nu pas dat Emre Can start als rechtsback.

Waar blijft live mee praten?

Waar is live meepraten??

13 maart 2024 om 21:13

Kan ook nergens vinden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren