Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz kritisch op PSV'er na 1-7 zege: 'Een heleboel dingen waren niet goed'

Laatste update:

Peter Bosz was na afloop van het Eredivisie-duel tussen PEC Zwolle en PSV (1-7) kritisch op Johan Bakayoko. De Belgische vleugelspeler van de Eindhovenaren scoorde twee keer tegen de club uit Zwolle, maar toch gaf Bosz bij ESPN aan niet helemaal tevreden te zijn over het spel van Bakayoko.

“Ik heb een lekkere avond gehad”, begon Bosz het interview nog positief. “Ik heb genoten van mijn ploeg. In de eerste helft al, ik vond dat we heel goed speelden in de eerste helft. Dan is het eigenlijk raar dat je met slechts 1-2 de rust in gaat. Maar we speelden goed, en dat hebben we de tweede helft kunnen doorzetten.”

Vervolgens begon verslaggever Hans Kraay junior over Bakayoko, die na een droogte van ruim een maand eindelijk weer wist te scoren voor de koploper. Bosz reageert echter kritisch. “Op Johan heb ik wel het nodige aan te merken. Ja, natuurlijk. Dat was niet allemaal even goed. Een heleboel niet. Maar die kopbal was Luuk de Jong-achtig.”

Kraay vroeg Bosz daarna wat hem precies gestoord heeft aan Bakayoko. “Niet zozeer gestoord”, reageert Bosz. “Hij is nog jong, dus hij heeft nog een heleboel te leren. Dat zijn een heleboel dingen, maar dat ga ik hem zo eerst vertellen.”

Na afloop van het interview werd er in de studio van De Eretribune nog even nagepraat over de kritiek van Bosz. Mario Been kon de trainer wel begrijpen. “Wat hij al heel vaak aangehaald heeft in interviews, is: bij PSV is goed niet meer goed genoeg. En hij ziet nog heel veel tekortkomingen bij een jonge speler, dat geeft hij ook wel degelijk aan. En ik denk dat het een goede zaak is dat hij ook constant de dingen benoemt die nog beter moeten.”

Been dacht ook wel te weten waar Bosz onder meer op doelde. “Ik denk misschien iets te veel lopen met de bal, moeilijke oplossingen zoeken terwijl het simpel kan, soms ook gewoon eens de bal in de ploeg houden... Dat soort dingen zou ik me voor kunnen stellen”, aldus de analist.

Reactie Bakayoko
Even later verscheen ook Bakayoko zelf voor de camera, en vertelt Kraay aan hem wat Bosz over hem zei. Bakayoko snapte de kritiek van zijn trainer wel. “Ik denk dat ik gewoon nog niet de dingen doe die ik kan doen als ik op m’n best ben. Ik moet heel snel leren hoe ik tegen twee man moet spelen, en de ruimtes en momenten herkennen. Maar het is een proces, en het gaat niet altijd supergoed. Maar ik probeer er het beste van te maken”, besloot de aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede reactie van Bakayoko. Die jongen is ook pas 20 en is gewoon nog niet constant genoeg. Hij zou eigenlijk nog een jaartje moeten blijven maar ik denk dat PSV geen nee kan zeggen tegen de bedragen die gaan komen.

24 februari 2024 om 23:44

20? Voor minder dan 40 ben je een dief van je eigen portemonnee. Het is nog niet altijd fantastisch maar qua aanvallende statistieken is Bakayoko enorm sterk voor een 20 jarige

25 februari 2024 om 00:45

PSV heeft afgelopen zomer al een bod ontvangen van 40 miljoen vanuit Burnley. Hem verkopen voor 20 miljoen slaat daarom nergens op

25 februari 2024 om 08:51

@TimNillis9. Voor 20 miljoen koop je nooit een speler Eén kaliber Bakayoko. Die pas 20 is. Boven de 40 minimaal vind ik

25 februari 2024 om 13:59

Ik begrijp niet dat jij op die koekwous reageert daaruit wat hij hier allemaal uit zijn nek zevert zie je al dat hij van voetbal of verstand van zaken helemaal geen kaas van heeft gegeten dus laat hem lekker kletsen is vergeefse moeite .die gaat straks voor 40 zoniet 50 milj weg en niet minder alleen maar meer.

Peter Bosz graag niet meer interviewen. Complete minachting van de kijker.

Als PSV goed speelt wordt hij woedend over een weggegeven ingooi in minuut 84. Als ze door Arsenal worden weggepoetst ‘hebben ze mee gedaan’.

Hoe kan het zijn dat zo’n interviewer dan niet zegt ‘stop even met je amateurpsychologie, daarvoor staan we hier niet’?

24 februari 2024 om 23:25

Alles goed verder?

24 februari 2024 om 23:26

Heb je wel het gehele interview gezien? Want dit is totaal niet hoe het gelopen is.
Overigens, juist prettig toch dat hij kritisch blijft. Zelfs bij een dergelijke overwinning.

24 februari 2024 om 23:33

De "amateurpsychologie" lijkt tot dusver vrij aardig te werken bij zijn spelers.

25 februari 2024 om 00:57

Dat vind ik pas een goedkope opmerking dat het amateurpsychologie is. Hij zei gewoon dat ze de eerste helft heel goed gespeeld hadden. Maar volgens mij hoort het ook bij topsport om altijd te kijken wat er beter kan. Als je beter wilt worden moet je nooit tevreden zijn

25 februari 2024 om 08:58

@FelixForte. Als Bosz gezegd had vandaag hebben we met twee vingers in de neus gewonnen. Dan word hij arrogant genoemd. Terwijl psv over heen heeft gewalst. En kritiek blijft sowieso een punt .Want niet iedereen speelt perfect.

Sterke reactie van Baka. Positief zelfkritisch moet je zijn, dan kom je het verst.

Peter bosz begint een beetje enge trekjes te krijgen en begint een nare man te worden

24 februari 2024 om 23:40

vind je? denk dat de meeste Psv'ers het juist heel erg eens zijn met Bosz. Bakayoko is een goede voetballer maar vertraagt het spel net te vaak wanneer het juist sneller moet. dat de lat nu hoger ligt voor hem vergeleken met vorig jaar zal hem alleen maar beter maken.

25 februari 2024 om 09:42

Lozano deed het helemaal niet beter. De voorzet bij die eigen goal geeft hij de bal gewoon te laat af (hij keek ook pas na 2 balcontacten). Daarna ging hij een keer voor eigen succes, waar er 2 man vrij voor de goal stonden. En zijn gemiddelde actie liep spaak. Je ziet aan hem dat hij moeite heeft om het niveau te halen dat men van hem verwacht.

24 februari 2024 om 23:49

Dat je dit denkt kan ik me voorstellen, wanneer je geen supporter van PSV bent. Zo moet een ongeslagen reeks in dit seizoen toch wel een eng trekje zijn voor de niet-psv'ers onder ons.

Je mag wel eens kritisch zijn op Lozano

24 februari 2024 om 23:38

Dat is ie misschien ook wel, maar daar werd niet naar gevraagd

25 februari 2024 om 09:12

Lozano speelde gister echt een prima wedstrijd.

Bosz moet bondscoach worden! Hij laat een ploeg terminste voetballen deed hij met vites ook en ajax

Net als Slot een verademing om naar te luisteren. Vakman pur sang.

Jezus Peter, wees een keer blij zeg. Negatieve gast!

Ik begrijp niet dat Lozano en Bakayoko niet soms van kant wisselen om wat meer afwisseling in het aanvalsspel te creëren en om vooral Bakayoko een wat completere speler te maken. Af en toe een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts zou helemaal niet verkeerd zijn als je De Jong in de spits hebt staan.

Ik snap dat je als trainer een team of speler in het bijzonder scherp wilt houden. Maar ik vond zijn interview redelijk zuur. PSV heeft PEC met aantrekkelijk voetbal van de mat gespeeld. Dit had zomaar een score in de dubbele cijfers kunnen zijn. Dan zou je toch alleen complimenten moeten uitdelen? Perfectie bestaat niet, alleen bij Bosz bestaat dit.

Typisch, Peter Bosz interview. Begint wel erg voorspelbaar te worden. Als ze tegen Arsenal weggepoetst worden is hij heel te tevreden en na een 7-1 is het tijd voor kritiek. Ach ja, hij wint dus hij heeft gelijk.

Toen bosz trainer was van Ajax vond ik het bloed irritant als hij bij dikke uitslagen kritiek had.
En nu bij psv denk ik echt: de beste reeks in jaren. Kampioenschap was zelden zo snel beslist. En nog niet tevreden. Als je 7-1 wint ben je gewoon blij. Baka spreek je dan aan in de kleedkamer of tijdens de training.

25 februari 2024 om 14:29

Als je het hele interview luistert, hoor je dat Bosz vond dat het team heel goed speelde. Dat ie toch kritisch is op bepaalde details is alleen maar goed. Dit soort wedstrijden kom je ermee weg, maar met het oog op de CL en Feyenoord, moet het op bepaalde punten gewoon beter. En zeker omdat spelers als Bakayoko gewoon beter kunnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren