Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bosz is natuurlijk anders dan De Boer, dus hij zal met iets nieuws komen’

Laatste update:

PAOK Saloniki neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen Ajax en tankte zaterdag alvast vertrouwen, want in Vriezenveen werd FC Twente met 0-2 verslagen. Diego Biseswar was goed voor een assist en sprak na afloop met Voetbal International.

/

“'Het is fijn om terug te zijn na bijna vijf jaar (…) Ajax wordt lastig, maar we gaan ervoor. Peter Bosz is natuurlijk een andere trainer dan Frank de Boer en hij zal wel met iets nieuws komen”, aldus de 28-jarige Biseswar, die eind juni een contract voor drie seizoenen tekende bij PAOK.

De voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord is niet de enige Nederlander in de selectie, want ook Garry Mendes Rodrigues beschikt over een Hollands paspoort. “'Ajax heeft een goede ploeg, voetbalt altijd en heeft jonge spelers, maar wij hebben ook een goede ploeg. Ik heb vertrouwen in mijn team”, zegt hij.

Wie gaat door naar de volgende ronde, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Rodrigues heeft zich aardig ontwikkeld. Bij ludogorets was hij al levensgevaarlijk maar hij herhaalt die kunstje bij PAOK. Was afgelopen seizoen ook van grote waarde. Taaie ploeg dat PAOK, maar verwacht dat onze Amsterdamse vrienden beter zijn. Al zegt dat natuurlijk niet..

16 juli 2016 om 20:05

Niks*

16 juli 2016 om 20:11

Garry rodrigues heeft nooit bij ludogorets gespeeld hij ging van boshuizen naar Dordrecht,Levski Sofia,elche en nu PAOK

16 juli 2016 om 20:11

Garry rodrigues heeft nooit bij ludogorets gespeeld hij ging van boshuizen naar Dordrecht,Levski Sofia,elche en nu PAOK

16 juli 2016 om 20:52

Bij Ludogorets speelde Misidjan, die bedoel je denk ik

16 juli 2016 om 22:03

Ludogorerts? Daar heeft hij nog gespeeld je bedoeld Levski Sofia

Ik heb er een beetje een hard hoofd in.

Bosz is van plan met dezelfde spelers te gaan spelen als vorig jaar en bevestigt daarmee dat Frank de Boer de juiste keuzes in de basiself heeft gemaakt. Vele Ajacieden hadden toch altijd kritiek op de speelwijze van Frank, maar de redenen die Frank daarvoor had zijn er in overvloed. Onze verdediging is alleraardigst voor Eredivisie begrippen, maar ook niet echt sterk. Het middenveld is niet echt creatief en voorin is het gebrek aan creativiteit zelfs schrijnend. Daar is helemaal niets aan veranderd, omdat de aankopen die gedaan zijn of te jong zijn of voor de breedte zijn. Dus we gaan weer met dezelfde basiself spelen en verwachten nu opeens met een andere trainer wereldvoetbal en grote successen....
Arme Peter Bosz.....

16 juli 2016 om 20:19

Hier had de clubleiding van Ajax op voorbereid moeten zijn toch toen ze Bosz aanstelden? Als je Bosz haalt moet je hem ook spelers geven die goed bij zijn speelstijl passen en die er snel staan. Maar nee, er is nog geen enkele directe versterking gehaald. Het moet weer zo jong en goedkoop mogelijk. Ze maken van Bosz zo kanonnenvoer.

16 juli 2016 om 20:27

@ Fcunie

Ik roep al een tijdje dat Bosz meer creatieve spelers nodig heeft om het spel dat hij wil spelen goed uit te kunnen voeren. Ajax speelde vorig jaar onder Frank de Boer tot 20 à 25 meter van de goal van de tegenstander best aardig voetbal, maar het liep daar telkens vast omdat er aanvallend te weinig creativiteit in de ploeg zat. Dat zou het eerste zijn wat je moet veranderen als de transfermarkt open gaat, maar tot op heden is daar niets in veranderd. Ik vind dat echt ongelooflijk.

16 juli 2016 om 20:31

Dat zegt iets over het brevet van onvermogen bij Overmars en Vd. Sar. En niemand die ze corrigeert omdat ze hun critici buiten hebben gegooid. Er zitten alleen nog maar jaknikkers in de organisatie.

16 juli 2016 om 20:36

@ FcUnie

Of er komt te weinig uit de scouting, dat zou ook nog kunnen.

16 juli 2016 om 20:43

Vanuit de scouting zijn berichten gekomen dat er wel genoeg spelers worden aangedragen maar dat Overmars hun adviezen voor 90 procent in de wind slaat. Ze werken op gespannen voet met elkaar. Overmars denkt met Veldmate een betere scout in huis te hebben gehaald. Alleen Cassierra en Sanchez waren al gescout voordat Veldmate er was.

16 juli 2016 om 21:11

Zo goedkoop mogelijk... Zowel Cassierra als Sanchez hebben 5 miljoen gekost. Maar het klopt dat de huidige selectie niet past bij het voetbal wat Bosz voor ogen heeft. Dat is ook niet gek, want deze selectie is het resultaat van 5 jaar Frank de Boer. Voor het betonvoetbal wat hij speelde is het een aardige selectie, met defensieve verdedigers en fysieke lopers als middenvelders. Voorin nog wat opportunisten en je kan afbraakvoetbal gaan spelen.

Als Ajax echt dynamisch en aanvallend voetbal wilt spelen moeten er nog een á twee voetballende backs (vooral voor links) en een spelverdeler op 6 bij komen.

16 juli 2016 om 21:19

Helemaal mee eens Hennie
Maar ik heb ook al vaak aangegeven - en vaak niet tot ieders tevredenheid hier - als Ajax de selectie niet op orde brengt, ligt Bosz er in Januari uit. Net of een andere trainer wel iets van deze selectie vol manco's kan maken.

16 juli 2016 om 21:28

@ hansje1969

Ik ben ook bang dat Bosz als trainer vrij snel door een aanzienlijk gedeelte van het publiek straks de schuld gaat krijgen en dan kan het inderdaad snel gebeurd zijn.

16 juli 2016 om 21:33

Je zag het vanmiddag al. Mensen die nu al zeggen waarom Van Gaal niet was gekomen, maar Peter Bosz.
Het is allemaal zo voorspelbaar. Maar wat er moet gebeuren, gebeurt niet helaas

Als je Bosz haalt moet je hem ook spelers geven die goed zijn speelstijl kunnen uitvoeren. Dus spelers als Tete, Dijks, Westermann, Viergever, Klaassen, Gudelj, Schone, El Ghazi, Milik passen eigenlijk niet zo goed bij de speelstijl wat Bosz graag ziet. Spelers als Vd. Beek, Frenkie De Jong, Nouri, Muric, Ziyech, Traore, Cerny zouden beter bij de speelstijl van Bosz moeten passen. Maar de meesten zijn nog veel te jong om echt elke wedstrijd bepalend te kunnen zijn. Ajax zou eigenlijk de ervaring van Vermaelen, Sneijder of Grosicky goed kunnen gebruiken. Psv heeft het beter begrepen met Guardado en Moreno in de selectie.

16 juli 2016 om 20:23

Ajax moet maar 1 ding.. Voorhoedespelers halen. Die hebben ze niet en daar zit hem het probleem. Achterin en middenveld gaat nog wel. Al zou zyech er niet misstaan

16 juli 2016 om 21:11

Eens.

16 juli 2016 om 22:15

Kunnen ze adnan niet huren van man u?

Kwam Overmars maar eens met wat nieuws! Sorry deze was te makkelijk! Ik verwacht echt twee loodzware duels voor Ajax

16 juli 2016 om 20:24

Nee hoor. Iedereen moet het van de daken schreeuwen.

Ik heb er ook een hard hoofd in met deze selectie.

16 juli 2016 om 21:30

IK DOE MET JE Mee!
Ajax zal gewoon een paar directe versterkingen moeten halen die de kar gaan trekken. En dan zien we zelf wel welke spelers aan of afhaken.
Ik zie hier zoveel het woord systeem voorbij komen. Afgezien dat ik tot op heden geen systeem zie, moet je ook als je nog niet gewend zou zijn aan dat systeem, van amateurs winnen. Dit wordt een vervelend seizoen.
Als Ajax niet van Paok wint, hoop ik dat ze ook de EL mislopen. Dan maar proberen de titel te pakken - en wellicht worden ze dan eens wakker

16 juli 2016 om 21:36

Ik hoop dat ze CL halen en anders EL. Ben het wel met je eens dat er iets nodig is om ze wakker te schudden daar want zo kan het toch niet langer. Misschien maar keertje alles mislopen en 5e worden of zo...
Ajax is de enige club in europa waar het kapitaal op de bank staat.

Ik vind ook niet dat ze nu zomasr met geld moeten gaan smijten maar die 1 of 2 ervaren spelers die ook echt een toegevoegde zijn moeten er echt komen... Met dit jeugdelftal komen ze er echt niet

Het wordt een hartstikke leuk seizoen met Bosz aam het roer in Amsterdam

Ajax heeft nu 2 verdedigers gehaald en een voorhoede speler. Zouden ze bij Ajax al in de gaten hebben dat het middenveld geen enkele kans in een oefenwedstrijd, zelfs tegen amateurs gecreëerd heeft, voor de voorhoede. Er zit totaal geen creativiteit in dit middenveld. Als er geen echte versterking komt zie ik het donker in tegen welke club dan ook. Het feit dat de meerderheid in de poll aan geeft te denken dat Ajax wint, zegt meer over een wens gedachte dan over het realiteitsgehalte.

Ik snap ook niet waarom Ajax niet eens een poging heeft gedaan om Ziyech te halen. Met een bewezen creatieve speler ga je direct twee stappen vooruit, omdat dat het grote probleem is van dit Ajax. De verdediging is prima, met Younes en Milik heb je een aardige voorhoede maar op het middenveld is gebleken dat Klaassen gewoon niet je creatiefste speler moet zijn.

16 juli 2016 om 22:43

Je weet natuurlijk nooit helemaal wat er achter de schermen gaande is...ik denk ook dat Ajax Ziyech moet halen en het lef moet hebben om het elftal om hem heen te bouwen. Maar ja, da's niet helemaal des Ajax, geloof ik...hoewel de meest succesvolle teams in de geschiedenis van het voetbal, dus ook Ajax zelf, juist afgestemd waren en zijn op 1 of 2 spelers die verdelen en heersen.

Frank zag gewoon dat leuk en vrij aanvallend spel totaal niet patste bij deze selectie. Vandaar het behoudende spel met gudelj als extra slot voor de verdediging. Leek de enige manier om resultaten te behalen met deze selectie. Geloof me we gaan frank missen. En dan zijn er Ajacieden die claimen dat goed voetbal en verliezen beter is dan matig voetbal, maar wel winnen. Wie wil je voor de gek houden? Ach ja hopelijk krijgt Bosz de tijd in Amsterdam, want ondanks dat ik frank mis gun ik Bosz het beste.

17 juli 2016 om 01:30

Je gaat pas waarderen wat je hebt gehad als het vertrokken is.

Met Frank de Boer zal het niet anders zijn, ik vrees dat we volgend jaar rond deze tijd weer een nieuwe trainer hebben en plotseling alweer een stuk positiever tegen De Boer aankijken. Geef het nog eens twee jaar en hij krijgt weer langzaam de status die hem toekomt.

Dat gezever over ''liever verliezen met mooi voetbal'' begrijp ik ook nooit, dat zijn namelijk altijd de mensen die vooraan staan om te klagen bij een nederlaag. Ben toch eens benieuwd hoeveel Ajacieden zich wedstrijden van ons kunnen herrineren waar we mooi voetbal speelde maar toch verloren. Ik kom er zelf tot 2 : Ajax - Spartak Moskou in 2011 en Ajax - FC Twente om de JC Schaal in 2011. Overigens waren er toen zat Ajacieden die klaagde over de kansen die gemist werden. Die hele discussie over aanvallend / aantrekkelijk voetbal kan direct de prullenbak in, het draait in de eerste plaats om resultaat.

Peter Bosz heeft niet meer of minder de tijd als zijn voorgangers om zich te bewijzen. Sommige vinden dat tekort, andere vinden dat misschien te lang. Als hij degelijke resultaten weet te halen (en het competitie programma is in de eerste weken vrij eenvoudig) dan komt het wel goed. We gaan echter niet wachten met fatsoenlijke resultaten te eisen wanneer de krokussen weer bloeien. We hebben doelstellingen en aan de hand van de mate waarin die verwezenlijkt worden zal hij beoordeeld worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren