Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Ik geloof niet in een ommekeer, het moet geleidelijk beter worden’

Laatste update:

Ajax hield in de laatste twee wedstrijden die het speelde ‘de nul’ (tegen Go Ahead Eagles en Vitesse) en hoopt ook uit tegen Panathinaikos de defensie gesloten te kunnen houden. Peter Bosz ziet zijn elftal groeien, maar weet dat er nog veel ruimte voor verbetering is.

/

De wedstrijd tegen Panathinaikos lijkt na de overwinningen op Go Ahead en Vitesse op een goed moment te komen, maar Bosz wil niet te snel tevreden zijn. “Geleidelijk moet het spel beter worden”, zei hij volgens de officiële website van Ajax op de persconferentie van woensdag. “Ik geloof niet in een ommekeer; dat het van het ene op het andere moment goed is.”

“Zoiets gaat in momenten, in fases in een wedstrijd”, benadrukte Bosz. “Je bent er niet in een wedstrijd. We moeten niet wisselvallig zijn. Ajax doet het morgen goed als we Panathinaikos achter de bal aan laten lopen.” Het lijkt erop dat Hakim Ziyech opnieuw als rechtsbuiten zal gaan spelen en dat Bosz kiest voor hetzelfde middenveld als afgelopen zondag tegen Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zet die Ziyech nou gewoon op het middenveld. Lekker met Dolberg als spits en Traore op rechts. Bovendien vind ik Traore op rechts meer op zn gemak dan Ziyech. Gudelj mag plaats nemen op de bank. Riedewald als cvm, en Klaassen met Ziyech daarvoor.

14 september 2016 om 22:35

Waar die Ziyech plaatst vind ik minder belangrijk dan waar die Traore plaatst. Die moet of rechtsbuiten staan of banken. Dolberg doet het veel beter in de spits.

14 september 2016 om 22:39

Naja, onbelangrijker. Toch een man van 11 miljoen, die moet je natuurlijk wel op de goede plaats zetten.

15 september 2016 om 07:10

Inderdaad, en zijn goede plaats is op 10. Klaassen banken!

15 september 2016 om 07:31

Ja, dat zou echt een goede zet zijn. De meest beslissende persoon van dit seizoen laten banken. Tuurlijk niet.

15 september 2016 om 09:29

Omdat hij veel scoort? Misschien scoort Ziyech daar wel meer en laat hij het middenveld beter spelen.

14 september 2016 om 22:39

Ziyech op het middenveld. Nu is die er, met een vrije rol op rechts waar hij zich veel meer balverlies kan permitteren dan in de as, is het nog niet goed. Laat het tactische gedeelte maar aan Bosz over. Daar hebben er hier niet zoveel kaas van gegeten.

15 september 2016 om 01:14

Ajacieden zijn de afgelopen transferperiode in 1 ding echt goed en dat is zeiken. Eerst zeiken dat Hakim niet gehaald wordt. Daarna zeiken dat Overmars paniekaankopen onder druk uitvoert en geen beleid voert. Nu zeiken over de positie van de speler. En stel dat Bosz hem op het middenveld plaatst. Wordt het dan zeiken omdat de trainer geen ruggengraat heeft?

15 september 2016 om 07:34

Dat eerste gedeelte is onzin. Je had gewoon twee kampen. De mensen die hem wilden, zeiken daarna echt niet dat het een paniekaankoop is. Die zeggen 'beter laat dan nooit'. De mensen die tegen zn komst waren zullen daarna inderdaad paniekaankoop als argument hanteren.

Ben erg benieuwd hoe Ajax het gaat doen. Heb er best vertrouwen in mits het snel draait ze redelijk ver zouden kunnen komen. Uiteindelijk Inter - Ajax zou helemaal mooi zijn. Kan me nog die wedstrijd herinneren in de CL

14 september 2016 om 22:48

Met die geweldige kopgoal van Crespo in de Arena?

Had meer verwacht van Peter Bosz bij Ajax, maar hij durft
(of mag niet?) de noodzakelijke veranderingen door te voeren.
Als ik nog steeds Gudelj, Dijks en Veltman in de basiself zie,
blijft het aanmodderen, al speelt het technisch hart hierin ook
een bedenkelijke rol. Vooral het gedrag tijdens en na de transferperiode
was tenenkrommend. En dan uiteindelijk - na een radiostilte van een
paar weken (transparantie?) - een gebrekkige uitleg over het beleid.
Welnu, zowel bij Bosz als ook bij de Ajax leiding ontbreekt nu juist
die belangrijke eigenschap. Dat wordt weer zwalkend op weg naar
de volgende transferperiode.....

14 september 2016 om 23:38

Ik denk dat Ajax eerst geld wil verdienen aan enkele spelers.
Bazoer, Gudelje, Klaassen, Tete, Riedewald, Dijks, Gahzi.

Het grote doorselecteren gaat volgend jaar zomer plaatsvinden. Bosz is niet gek. Die ziet ook wel dat er kwaliteit rond loopt bij Jong Ajax.
Alleen is het abreuk risico best groot als je er daar 1 van in Ajax 1 laat voetballen. De verwachtingen zijn wel erg hoog.

Ik heb de persconferentie gezien vandaag. Tsjong wat een nietszeggende antwoorden van Bosz maar ook Viergever.
Ik ben het wel met Bosz eens dat zoiets niet van de 1 op de andere wedstrijd gebeurd. Maar ik vind dat Ajax na PAOK en Rostok uit een beetje terugzakt in niveau.
En dan lees ik dat Dijks moeite jeeft met het systeem Bosz en andere spelers zich ook niet helemaal comfortabel voelen. Tja...dat valt wel een beetje tegen.
Ik hoop morgen dan ook maar op een overwinning. Maar ik ven ook niet verbaasd als het anders loopt

15 september 2016 om 01:17

Waar heb je dat gelezen over dat de spelers zich niet comfortabel voelen met het systeem? Het klinkt wel begrijpelijk.

15 september 2016 om 17:55

Hier op VZ. Ondere andere een stukje uit een intervieuw met Dijks

Bosz ik heb het al eerder gezegd, ondanks dat ik een nobody ben.. Dolberg en Cassiera afwisselend in de punt, Ziyech op 10. Traore is geen spits, maar gewoon een rechtsbuiten. Waarom laten trainers voetballers, niet gewoon op hun eigen positie speler. Een glazenwasser laat je toch ook niet, tuintjes en plantsoenen aanleggen bij wijze van spreken.

Als ie maar niet Traore in de spits zet komt het wel goed. Hoop echt dat Dolberg een kans krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren