Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz houdt Bakayoko aan de kant bij PSV en wijst vervanger Ramalho aan

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor het duel met Go Ahead Eagles bekendgemaakt. De oefenmeester kiest ervoor om Armando Obispo in het hart van de verdediging op te stellen als vervanger van de geschorste André Ramalho. Joey Veerman en Ismael Saibari zijn net niet op tijd fit geraakt, waardoor Bosz op het middenveld een basisplaats heeft ingeruimd voor onder meer Guus Til. Johan Bakayoko zit op de bank en wordt voorin vervangen door Malik Tillman. Het duel in de Adelaarshorst begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez is de doelman van PSV in Deventer. Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) zijn de backs, terwijl Obispo met Olivier Boscagli het hart van de verdediging vormt. Jerdy Schouten staat samen met Mauro Júnior vlak achter Til op het middenveld. Spits en aanvoerder Luuk de Jong wordt op de flanken bijgestaan door Hirving Lozano (rechts) en Tillman (links).

Go Ahead staat op een keurige zesde plaats in de Eredivisie en is dus nog volop in de running voor een Europees ticket. Toch weet trainer René Hake dat Go Ahead tegen PSV een topprestatie zal moeten neerzetten om een resultaat te behalen tegen de nog ongeslagen koploper uit Eindhoven. “PSV doet het dit seizoen fantastisch", blikte de trainer vooruit op de clubwebsite van Go Ahead. "Alle Eredivisieclubs hebben dit seizoen al geprobeerd om PSV te verslaan, maar het is nog niemand gelukt."

"Achterin de boel dicht houden is voor ons morgen (vrijdag, red.) een voorwaarde voor een goed resultaat. Maar dat zal niet lukken door ons alleen maar in te graven. We zullen een mix moeten vinden tussen verdedigen op onze eigen helft en vooruit verdedigen. PSV is onder meer heel sterk in de omschakeling van verdedigen naar aanvallen. Daar zullen we goed mee om moeten gaan, want anders worden we genadeloos afgestraft.”

PSV wist zijn ongeslagen status vorig weekend te behouden tegen Feyenoord (2-2) en dus is de ploeg van Bosz nog maar tien duels verwijderd van een volledig ongeslagen seizoen in de Eredivisie. Go Ahead-uit belooft echter een lastige wedstrijd te worden en Bosz is zich ervan bewust dat Go Ahead met een zesde plaats uitstekend presteert. “Dat kan alleen maar als je goede spelers én een goede trainer hebt. Dat is op dit moment het geval, dus we kunnen opnieuw onze borst natmaken.”

PSV neemt het aanstaande woensdag in de Champions League op tegen Borussia Dortmund, in het kader van de return van de achtste finale. Bosz houdt de focus echter puur op Go Ahead. “Iedere wedstrijd kan voor ons een bananenschil zijn. Als wij niet de juiste concentratie op kunnen brengen, kan je tegen een goede ploeg als Go Ahead Eagles verliezen. Ik hoor niemand in de groep over Borussia Dortmund praten, maar enkel en alleen over vrijdag. Iedere week richten wij ons op de eerstvolgende wedstrijd."

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Willumson, Blomme; Breum, V. Edvardsen, O. Edvardsen

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Obispo, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Til; Lozano, De Jong, Tillman

Bekijk Go Ahead Eagles - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

en dit is de pot waarin psv geen punten mee naar huis gaat nemen, niet omdat die 2 niet spelen, maar omdat go ahead vnv iedereen gaat verrassen.

8 maart 2024 om 18:50

Dat is natuurlijk jouw wens. Ik verwacht een eenvoudige overwinning voor PSV. 1-3

8 maart 2024 om 18:57

Succes vanavond! Ik juich voor het uit spelende team en hoop op een leuke wedstrijd.

Goed voor Bakayoko om een keer wedstrijdje uit te zitten. Had hel zwlf liever vervangen met Badadi of iig Badadi op het middenveld ipv Till, maar ja

8 maart 2024 om 18:54

Wat dacht je van Badadi anders?

8 maart 2024 om 19:49

Ze hebben alles uit de kast gehaald om Babadi te kunnen behouden en nu hebben ze zijn contract verlengt met 4 jaar en dan zetten ze hem weer op de bank laat die jongen toch spelen hij is goed genoeg om te starten obispo dat zie ik niet zitten met mauro samen mauro is oke maar obispo zet ik een vraagteken bij sambo kan ik wel inkomen op de back positie maar ik ben er niet gerust op met deze opstelling .

8 maart 2024 om 20:54

Of Babadi, kan ook

8 maart 2024 om 21:47

Babadi is voor komende jaren vastgelegd. Hij is nu gewoon nog niet goed genoeg. Veel te veel balverlies.

8 maart 2024 om 19:04

Bosz moet al zoveel mensen vervangen dat ik het wel verstandig vind dat hij voor Til kiest. Babadi zal er wel rond de 60ste minuut inkomen en dat is prima.

Poe dit middenveld ziet er toch niet echt heel lekker uit. Veel arbeid, weinig creativiteit vooruit. Schouten is nu wel makkelijk te isoleren. Vraag me af of dat gaat werken tegen GAE. Ik voorzie een ingreep in de rust waarbij Schouten naar achteren gaat, Bakayoko erin en Tillman naar het middenveld.

8 maart 2024 om 18:50

Je wil meer creativiteit vooruit en dan haal je Schouten achteruit? Zou dan eerder Schouten laten staan en Mauro eruit halen voor Land of Babadi. Bakayoko lekker op de bank laten, die speelt echt waardeloos en Lozano op rechts is veel gevaarlijker laatste wedstrijden

8 maart 2024 om 18:58

Land is nog niet zo ver joh. Lekker laten rijpen en aan het einde van wedstrijden minuten laten maken. Je doet een jonge speler geen plezier door hem in een lastige wedstrijd een hele wedstrijd te laten spelen. Babadi, Til en Schouten had tegen Go Ahead denk ik ook prima gekund met Til als loper. Of Tillman op het middenveld, Lozano op rechts en Babadi op de linkervleugel zetten.

8 maart 2024 om 19:01

Land is echt niet minder dan Babadi. Doet het bij Jong PSV zelfs beter

8 maart 2024 om 19:30

Toch heeft Bakayoko al 6 goals en 8 assists dit seizoen in de eredivisie. Zijn prima statistieken voor een 19 jarige rechtsbuiten.

Bakayoko heeft het al een tijdje niet dus daar ben ik niet rouwig om. Wel interessant om extra op een paar zaken te letten. Ook met oog op volgend seizoen. Hoe doet Lozano het op rechts? Hoe zal Mauro het weer op middenveld doen? En in Obispo heb ik totaal geen vertrouwen want dat is positioneel een ramp. Ik vermoed dat Bosz snel op voorsprong wil komen en vroeg wil wisselen. Bella Kotchap, Babadi en Pepi zijn allemaal gebaat bij minimaal een halfuur speeltijd om in ritme te blijven.

Obispo blijf ik altijd een aparte speler vinden. In de basis is dat echt wel een goede verdediger; voetballend oké, fysiek sterk, redelijk snel, staat verdedigend zijn mannetje en echt een extreem goede kopper. Kan begrijpen dat Aad de Mos het in hem zag zitten. Het probleem is alleen dat hij iedere wedstrijd wel minimaal 1 volstrekt onbegrijpelijke actie maakt op wat voor manier dan ook. Daarmee vind ik het toch vooral een tikkende tijdbom. Wel benieuwd hoe hij het doet aan de (verwacht ik) rechterkant naast Boscagli

En toch wordt dit een zakelijke 1 - 3

Baka krijgt rust. Goede zaak. Speelt alles.

8 maart 2024 om 19:30

Ik geloof er niks van dat hij rust krijgt. PSV heeft de laatste tijd amper midweekse wedstrijden gespeeld. En Luuk de Jong is 13 jaar ouder en heeft dit seizoen zelfs nog meer minuten gemaakt dan Bakayoko, maar die start wel.

Ik denk dat Bakayoko gewoon even mag banken omdat hij al weken als een krant speelt.

Leuk! Dan zal Schouten weer naast Obispo staan en Boscagli CVM ? En Lozano rechtsbuiten en Tillman links? Kan heel geinig uitpakken. Ik vind Lozano veel beter vanaf rechts. En Obispo lijkt me heel interessant om te zien spelen met een ijskoude voetballer naast hem, in plaats van net zo'n bron van onrust als hijzelf is.

8 maart 2024 om 19:11

Ik verwacht Obispo eigenlijk toch rechts centraal omdat je dan maar met 1 speler hoeft te schuiven, maar zoals jij het aangeeft sluit ik inderdaad ook niet uit zeker omdat het zo eindigde tegen Feyenoord. Ben benieuwd of je gelijk hebt

8 maart 2024 om 19:19

Ik hoop het. Verdedigend staat het dit seizoen zoveel beter dat voor mij Obispo weer op nul begint. Naast Ramalho of Teze (en zonder Schouten ervoor) kon hij het niet. Maar, zoals je hierboven schrijft, hij heeft ook veel mee voor een moderne verdediger. Zo'n experiment geeft toch wel een extra dimensie aan de wedstrijd.

Ik weet niet maar denk dat Go ahead Eagles gaat winnen

Ik snap het sparen, maar ik vind het beter om ritme te hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren