Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz heeft twee verklaringen voor mindere tweede helft van Ajax

Laatste update:

Ajax is met twee zeges in de eerste twee groepswedstrijden uitstekend begonnen aan de Europa League. Het team van Peter Bosz startte de groepsfase met een 1-2 zege op Panathinaikos en donderdag waren de Amsterdammers te sterk voor Standard Luik: 1-0.

/

Peter Bosz was tevreden over een goede eerste helft en een uiteindelijke overwinning. De trainer had twee verklaringen voor de mindere tweede helft van Ajax. “Zij staan achter en gaan iets meer druk zetten. Maar wij vergaten ook te voetballen. Lasse Schöne liet ons in de eerste helft voetballen, maar in de tweede helft heb ik toch Riedewald gebracht om de zege over de streep te trekken. "

"We hadden natuurlijk het liefst in de Champions League gespeeld, maar we hebben de knop omgezet en willen nu uit dit toernooi het maximale halen. Dat lukt tot nu toe goed met zes punten uit twee duels", zo besloot Bosz, die nu met Ajax al zeven duels op rij heeft gewonnen.

Fakkels
Ajax en Standard Luik gaan op zoek naar de Belgische supporters die donderdag voor het duel brandende fakkels naar een tribune met Ajax-fans gooiden. Minimaal drie fakkels belandden in een familievak. Daarbij vielen geen gewonden. Ajax besloot het betreffende vak met geschrokken fans te ontruimen. De supporters mochten op een andere tribune in de Amsterdam ArenA plaatsnemen.

Eindigt Ajax op de eerste plaats in de groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus dan zie je dat het een fout was en dat Schone belangrijk voor de ploeg is Bosz

29 september 2016 om 22:38

Schöne had ook gewoon moeten blijven spelen, was de enige middenvelder die goed was. Gudelj had er zeker af gemoeten en ook Klaassen was ondermaats

29 september 2016 om 23:38

Zo wat die speelde Gudelj slecht he. Lijkt wel 0 vertrouwen over te hebben.. Bosz moet Bazoer of een talent gaan neerzetten op die plek, het is in ieder geval duidelijk dat Gudelj het niveau niet aan kan.

29 september 2016 om 22:43

De grip ging ook al verloren toen Schone nog speelde. Het was gewoon een foute instelling en gemakzucht. Dat is een doodzonde. Jammer dat Bosz dat niet aangeeft.

30 september 2016 om 08:03

Maar dan haal je niet het voetbal uit het middenveld, maar de zwakke trage Gudelj. Met zijn achterlijke schoten! !

Dus ook onder de Belgische supporters waren er een paar triestelingen bij. Zou toch niet zo moeilijk moeten zijn die op te pakken?

Peter Bosz heeft nu al meer Europese punten bij elkaar gesmokkeld dan De Broer in 5 jaar tijd

29 september 2016 om 22:29

Dan kun jij vrij slecht tellen. 'gesprokkeld' bedoel je trouwens. En 'De Boer'.

29 september 2016 om 23:34

Sorry man Autocorrectie

29 september 2016 om 23:00

Onzin. Makkelijk proberen te scoren zeg... Beetje sneu.

Het is toch ook echt ongelofelijk dat die gasten fakkels mee naar binnen krijgen..
Ik zat in een gewoon familie vak en ik werd bijna tot op het bot gefouilleerd..
Hoe kan het dan in hemelsnaam zo zijn dat uitsupporters vuurwerk mee naar binnen krijgen man man man slechte zaak

29 september 2016 om 22:22

@burwattie ik ga soms naar de f-side en word daar als kind nooit gefoullierd, dus ik denk dat ze het via de kinderen meesmokkelen...

29 september 2016 om 23:05

Ikzelf word ook vaak doorgelaten bij het controleren.. tassen worden niet doorzocht maar meer gekeken naar hoe erg je twijfelt bij het openen. ( 23 jaar, lijkt me dat ze juist mijn leeftijdsgenoten extra in de gaten moeten houden.)

30 september 2016 om 06:57

Ze fouilleerde mij ook tot op het bot. En ze nam nog best de tijd voor ook.
Maar nee, zonder gekheid, het is inderdaad raar als mensen die in een familievak zitten zo worden doorzocht en dat andere vakken gewoon met vakkels binnen kunnen komen.
Hoop dat Ajax hier niet te zwaar voor zal worden geboet als blijkt dat de fakkels door Standard supporters zijn gegooid.

Huh waarom hebben we een buscombi nodig? Ik weet niet misschien omdat als je dom genoeg bent om fakkels (in een kindervak) te gooien je ook dom genoeg bent om te gaan rellen en de stad te slopen?.
Verder snapte ik de keuze wel om schone eruit te halen voor riedewald, vroeger kregen we nog een tegendoelpunt en was het kritiek op de trainer: waarom niet zekerheid inbouwen? We hebben gewonnen, staan 1e in de poule, dat is het enige wat telt in europa!

Ik heb zelf ook twee verklaringen:
Klaassen en Gudelj.

Wat waren die beide slecht zeg. Zet daar 2 goede spelers neer en het hele elftal ziet er anders uit

29 september 2016 om 22:30

Helemaal mee eens. Beter verkoop je die 2 gewoon. Die klaassen zo overschat. Hij is belangrijk in het druk zetten, ach joh schei toch uit man.

29 september 2016 om 22:45

Eigenlijk wil ik gewoon Nouri - De Jong - Ziyech op het middenveld zien. Wat moet dat genieten zijn. Hoop dat het er een keer van komt in een beker duel of zo.

29 september 2016 om 23:00

Dan ben ik blij dat jij geen Ajax-coach bent. Aanvallend is het vast leuk, maar zodra er balverlies wordt geleden heb je niets meer aan je middenveld.

29 september 2016 om 23:28

Gaaaap. Cliche opmerking. Kijk je nooit Jong Ajax? Of denk je dat Vd Beek beter is dan Ziyech? Als je het niet had gezien had je waarschijnlijk ook nooit geloofd dat Iniesta - Busquets - Xavi een goed middenveld zou kunnen zijn.

29 september 2016 om 23:29

De jong speelt bij jong ajax ook met punt naarachter. Met nouri en vd beek ervoor.

30 september 2016 om 00:58

Dw jong is een verdedigende middenvelder he

Ik lees van iedereen over klaassen en Gudelj, maar Riedewald dan? Vond ik erg weinig brengen

29 september 2016 om 22:39

Riedewald was ook niet erg goed. Maar het probleem zit echt bij Gudelj en in mindere mate Klaassen.

29 september 2016 om 22:47

Het probleem van het slechte voetbal zit bij klaassen en gudelj. Hoeveel die balverlies leiden. Zo kom je niet aan voetballen toe

29 september 2016 om 22:49

Wat verwacht je dat Riedewald gaat doen dan met Gudelj en Klaassen voor hem? Klaassen rent alleen maar weg en Gudelj speelt elke bal achteruit. Riedewald is iemand die de bal snel rond kan laten gaan, maar als niemand de bal wilt hebben dan heeft hij een probleem. Zet hem op het middenveld met Ziyech en dan functioneert hij veel beter.

Ik ben van nature positief gestemd, maar van Gudelj wordt het mij al maanden groen en geel voor de ogen. Ik kan me waarlijk niet voorstellen dat er ook maar een enkele Ajacied is voor wie de onbenul geen kwelling vormt. Ook het spel van Klaassen stemt niet bepaald vrolijk. Is er een kans dat laatstgenoemde in de winter zijn biezen pakt? Daarvan zal het spel zeker opknappen, zo durf ik wel uit te spreken.

Gudeij heeft er weinig van terecht gebracht. Die had Bosz na de eerste helft al moeten wisselen. Weinig verdedigend werk (loopt alleen met de tegenstander mee en doet verder niets) schoten waren niet om aan te zien en slecht in de passes naar voren.

De fysieke conditie van de spelers van Ajax was abominabel. Na 60 minuten snakten ze allemaal stuk voor stuk naar adem. Opzienbarend op dit niveau. Misschien dat het met het vuurwerk en de fosfordampen in een dichte Arena te maken had.

Het gaat een keer geheid fout als Bosz met die rare keuzes blijft komen. Het sterkt mij in de twijfels die ik al bij zijn aanstelling had dat hij een tactisch onbenul is.

Hij had Schone er ook gewoon niet af moeten halen, was de beste middenvelder en die wissel je dan...
Haal dan Gudelj eraf, die bakte er weinig van.
Maar toch gewonnen en Europees overwinteren is alweer een grote stap dichterbij.
Hoop dat Ajax het gaat redden in ieder geval.
Standard heeft zich weer eens van zijn beste kant laten zien, wordt tijd om die ook eens hard aan te pakken! 2 Jaar geleden in de Kuip ging het ook al mis.
Nu ook weer een familievak, te gek voor woorden, dit kan echt niet!!

Eigenlijk treurig dat je blij ben met een overwinning op standard,een Belgie,s cluppie.
Hier had je als Ajax toch overheen moeten lopen?
Kijk wat voor spelers we hebben lopen (denken we) maar in de cl hebben we helemaal
niks meer te zoeken.
Natuurlijk, alles heeft met geld te maken, en zo jammer te weten dat het nooit meer zal
veranderen.
We stellen als Ajax echt niks meer voor,we moeten ons er maar bij neerleggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren