Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz hakt vandaag knoop door over Cillessen: 'We zullen ernaar kijken'

Laatste update:

Peter Bosz beslist zondag of Jasper Cillessen meereist naar Rusland, waar Ajax zich woensdag ten koste van FK Rostov zal proberen te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De doelman ontbrak in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Willem II (1-2), in verband met de concrete interesse van Barcelona.

/

Bosz weigerde na de thuisnederlaag echter uit te sluiten dat Cillessen woensdag zal ontbreken. "Na alles wat er gebeurd is de afgelopen dagen vond ik het niet verstandig om Cillessen te laten spelen", verwees de oefenmeester naar het thuisduel met Willem II. "Of dat ook betekent dat hij ook tegen Rostov niet speelt? Nee, dat hoeft niet."

"Als hij dan nog beschikbaar is, zullen we er naar kijken. Dan heeft hij een aantal dagen gehad om aan deze situatie te wennen." Volgens De Telegraaf zijn Ajax en Barcelona op een haar na akkoord over een transfersom van ruim veertien miljoen euro. De Spaanse topclub erkende zaterdagavond een principe-akkoord met Manchester City over Claudio Bravo te hebben, maar gaf geen duidelijkheid over de interesse in Cillessen. De Nederlander zou akkoord zijn gegaan met een contract tot medio 2021.

Denk jij dat Jasper Cillessen mee naar Rusland gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer dat deze vermeende transfer is uitgelekt. Normaal gesproken zou je dit pas na woensdag wereldkundig maken.

Er is teveel onrust bij Ajax. Dat moet de matige prestaties ook verklaren. Want als je thuis tegen Roda JC en Willem II slechts 1 schamel puntje haalt, dan kun je dat niet wijten aan een nieuwe trainer of speelstijl. Maar de onrust binnen selectie moet hier debet aan zijn !

On: Voor Jasper is Barca een unieke kans

21 augustus 2016 om 08:30

Grapje zeker? Dus omdat 1 speler mogelijk weg gaat moet heel de selectie daar lasr van hebben en daar dagen last van hebben? Wat een onzin. Nee, het voetbal was gewoon dramatisch en je maakt mij niet wijs dat dat door de jouw beweerde onrust komt.

21 augustus 2016 om 08:43

Liverpoolpsv. Dat is totaal niet wat ie bedoeld... het is een voorbeeld van de onrust binnen de organistatie van ajax.. het is niet slim om voor een cruciale wedstrijd een mogelijke transfer van je eerste keeper bekend te maken. Maar dit is enkel een voorbeeld van meerdere dingen binnen ajax die onrust veroorzaken. Wat niet bepaald onwaar is toch?

21 augustus 2016 om 08:46

Er heerst wel degelijk onrust. Er zijn spelers die vinden dat ze in de basis horen te staan terwijl ze nog niets hebben laten zien dit seizoen. Nu zie je wat je aan harde werkers hebt (serero schone klaassen) dat is een middenveld wat ajax heeft en daar kan je het mee doen tegen rostov. Tikkie terug voetbal is nu wel weer genoeg geweest.

21 augustus 2016 om 08:59

@ 5FDP.

Klopt, dan heb ik het verkeerd begrepen excuses.

Ach we zijn gewend geraakt aan onrust maar , als je je spits verkoopt en je keeper en je hebt nog niet eens een vervanger dan ben je slecht bezig , en nu raak je waarschijnlijk ook Tete nog kwijt in potentie de beste rechtsback die wij hebben maar staat er niet in omdat hij aanvallend niet goed is , maar volgens mij moet een rechtsback toch doelpunten voorkomen ? , en dan gaat Overmars voor de buitenwacht even flink doen door 15/20 miljoen te bieden op een speler van Gent in de wetenschap dan ze die toch niet laten gaan , even onder het mom van kijk mij een flink doen maar de supporters zijn toch niet gek ? die zien toch ook dan deze selectie niet mee kan doen om de titel er moet creativiteit bij en routine maar juist dat weigeren ze te kopen , ik heb niets met PSV maar die halen gewoon wel de spelers binnen die nodig zijn om mee te doen waarom wij niet , maar Overmars kan weer lekker slapen de winst is al binnen en aandeelhouders zijn zeer tevreden alleen voetbal is in mijn ogen bijzaak geworden bij Ajax , en de 42.000 seizoenkaarten worden weer lekker in de maling genomen . Deze selectie heeft een kwaliteitsinjectie nodig en snel ook anders is dit seizoen al verloren .

21 augustus 2016 om 08:48

In mijn mening begrijpen we ook nog steeds niet dat deze ploeg meer ervaring nodig heeft. Als je als Ajax zijnde iemand als Westermann contracteert dan ben je niet serieus. We zijn niet dom en verwachten spelers die toch niet komen, maar waar is de scouting? Ja, ene Rafael v.d Vaart die een tip geeft over een vriendje van hem....Dat is lachwekkend en niet serieus te noemen. Ik ben blij dat we meer jong talent de kans geven, maar de club is niet realistisch. Je hebt balans nodig en die is er al jaren niet. Dankzij de Boer hebben we echt veel bereikt. We hebben nu een trainer die gewoon nooit naar Ajax had moeten komen. Maar ja, de fouten stapelen zich nu echt op. Dit gaat helemaal fout.

21 augustus 2016 om 09:13

Een rechtsback moet doelpunten voorkomen ja. Maar in het hedendaagse voetbal zijn de aanvallende kwaliteiten van een rechtsback ook erg belangrijk.

Bosz speelt graag erg aanvallend voetbal. Dat is gewoon een nadeel voor Tete omdat hij aanvallend gewoon wat minder is. Zo zou Karsdorp veel beter uit de verf komen onder Bosz. Verdedigend (veel) minder als Tete, maar aanvallend een van de beste rechtsback in de Eredivisie.

21 augustus 2016 om 09:27

Fr12 dus jij vind veltman een logische keus? Het is toch geen verbetering.

21 augustus 2016 om 11:22

Sloep
Welke geruchten gaan over tete dan? Heb het vaker gelezen maar ken ze niet. De enige speler die weet wat verdedigen is bij Ajax wat mij betreft

21 augustus 2016 om 11:33

Ja dat ben ik helemaal met je eens maar in de telegraaf stond dat het management van Tete aan het werk is gezet om te kijken naar een transfer want hij wil niet het hele seizoen op de bank zitten , ik denk dat hij in potentie de beste rechtsback is in Nederland , maar is aanvallend niet goed genoeg , maar volgens mij moet hij toch verdedigen ? hebben we een keer een goede rechtsback zetten ze Veldman daar neer ik snap het niet meer hoor.

21 augustus 2016 om 12:39

Tete heeft raiola als zaakwaarnemer helaas.
Liever dat Veltman inderdaad vertrekt in dat geval. Tete is het enige zekerheidje achterin in de rammelkast. Nu moet Onana op goal kan je tegenstander nog met blaasvoetbal er doorheen. Leuk vooruitzicht voor Rostov aanstaande woensdag

Veltman zijn kwetsbaarheid als CV heeft als rechtsback minder gevolgen. Dus vrees dat het weleens kan gaan gebeuren dat Tete idd ook nog vertrekt.

Mijn god wat is het een puinzooi binnen de selectie. Zou Overmars niet inmiddels ook met de handen in het haar zitten? Of zou die echt ervan overtuigd zijn dat hij het goed doet?

Ik vind het sowieso een schande van Ajax zelf dat je überhaupt in de week voor een cruciale wedstrijd om de tafel gaat zitten met Barcelona. En zelfs tekent Cillissen morgen een contract, hij moet gewoon woensdag spelen. Davinson Sanchez heeft toch ook nog drie wedstrijden met Nacional in de Copa Libertadores gespeeld? Als je als club je ambities vergeet dan krijg je ook problemen. Ook Cillissen moet in de spiegel kijken want als zijn vormcrisis met een eventuele overstap naar Barcelona te maken heeft dan mag hij ook aan de vele fans zich verontschuldigen. Ik gun de keeper een mooie transfer, maar ik verwacht als fan dat een speler honderd procent inzet en concentratie heeft tot de laatste wedstrijd in ons shirt.

Inderdaad. Is een kwestie van een lamlendige mentale instelling van zwaar over betaalde profs. Waar hebben we het hierover. Roda en Willem 2 thuis ??? Ze moeten zich diep en diep schamen.

21 augustus 2016 om 08:58

Je kan niet verwachten dat een te jonge ploeg een goede balans vind tussen zwakke eredivisieploegen en CL voetbal. De spelers gaven geen vijftig procent van hun kunnen tegen Roda en Willem ll. Mentaal kunnen ze het niet aan. Zelfs met de Boer ging het fout dus wat verwacht je nu? Dat je met een 'a1' ploeg het nu wel redt? De Rvc, Overmars en zelfs veel fans zijn zo naã¯ef als wat. In Eindhoven snappen ze dat wel....

Het is eigenlijk toch ongelofelijk dat je als Ajax zijnde in totaal 56,5 miljoen euro verdient aan de verkoop van spelers en dat je dan 10,5 miljoen uitgeeft aan twee Colombianen van 19 die niemand kent.

45 miljoen blijft dus gewoon onbenut (aan spelers kopen) terwijl iedere gek kan zien dat er toch echt wel wat bij mag. Doe dan gewoon niet zuinig als Ajax zijnde en koop Krul, Ziyech en dan toch die Bailly. Heb je een enorme kwaliteitsinjectie voor, pak hem beet, 30 miljoen en houd je alsnog 15 miljoen aan winst over. Prima dan toch? Als je veel krijgt, kan je ook veel uitgeven.

21 augustus 2016 om 08:54

Stuur een mailtje naar de RVC en Marc Overmars. Voor Bailey zou ik geen twintig miljoen betalen, maar verder ben ik het met je eens. Ik denk wel dat Davinson Sanchez een goede speler is, maar als je verwacht dat een 19 jarige jongen ineens de leiding gaat nemen dan ven je heel naïef. Deze knul moet eerst acclimatiseren, maar bij Ajax is geen tijd. Dat is een feit dus koop je ook een goede verdediger met ervaring die er meteen kan staan. Nee, dan geeft 'scout' v.d Vaart een tip. Tja, dan krijg je dit.

21 augustus 2016 om 09:01

Klopt als je 20 miljoen voor Bailey betaald moet het echt een talent zijn als Neymar waarbij zijn cijfers dat zeker niet aantonen. Het is een heel groot talent met fantastische dribbels maar ook vaak een blind paard. Over de kwestie Cillessen, ik zou hem pas donderdag laten gaan of helemaal niet. Woensdag is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen dan laat je toch niet je keeper 4 dagen ervoor vertrekken. Dan krijg je misschien 15 miljoen maar je loopt wel Champions League mis waarin je misschien wel meer verdient. Plus je reputatie als Ajax zijnde loopt weer eens een flinke deuk op.

Sorry, maar ik begin nu toch echt te twijfelen over de trainer Bosz.
hij had gisteren gewoon op doel moeten staan die Cillissen, hij is toch een prof.
na alles wat er is gebeurt met Cillisen, kom op nou voetballen man zou ik zeggen als trainer.
Op dit moment is het echt allemaal slappe hap bij ajax. zowel trainer spelers etc etc..

Moet Gewoon OP Doel Staan Woensdag DIE Cillissen, KAN IE DIT Jaar NOG WAT Betekenen Voor Ajax.

Ach ze zijn als de dood dat Cillissen een blessure oploopt want dan missen ze 14 miljoen ja die berg is nog niet groot genoeg ,als je toch de baas bent bij Ajax dan speel je zolang je bij mij in dienst bent en verder gewoon je mond houden .

Ik zou Cillessen zeker meenemen nu er nog geen eerste keeper is. In de eredivisie is dat minder erg dat je tegen Willem Ii met een reservekeeper speelt, want het probleem bij Ajax zit al jaren in de voorhoede. Dat was gisteravond ook het probleem.

Ben ik de enige die zich kapot ergert aan die Traore? Dat is gewoon geen spits!, Hij kan niet koppen en niet schieten. Ik ben bang dat hij geen goals maakt. Hij vindt het leuk om spelers uit te spelen en zo, maar hij is totaal niet effectief. De enige goede aanval van Ajax in de tweede helft kwam uiteindelijk bij hem voor de goal en hij schiet hem over de zijlijn!

21 augustus 2016 om 10:01

Gewoon Cillessen meenemen. Met de sterkste 11 deze finale gaan spelen.

Traoré valt nog niet mee. Maar alles staat en valt met vertrouwen. En dat heeft de selectie nog niet. Deels door de nieuwe speelwijze, het inpassen van nieuwe spelers en deels door positiewisselingen....

Moet eerlijk zeggen dat ik Ajax in het laatste half uur niet slecht vond spelen. Geen echte kansen maar goed snel positiespel echter tot,de 16 .,herkenbaar wat wij bij vitesse ook,vaak,hadden onder bosz

De berichten gaan lekker langs elkaar Barca en Ajax willen niet dat hij speelt en Bosz zegt dat hij vandaag beslist of hij mee gaat.

Het gaat dit seizoen echt met pieken en dalen bij Ajax. De spelers hebben nog niet de smaak te pakken. Bazoer lijkt zelfs in een depressie te zitten, hij is momenteel totaal zichzelf niet. De transferperikelen omtrent Cillissen helpen zeker niet mee. Ik vind het vooral schrikbarend dat de positionering op het middenveld helemaal nergens op leek. Dat is naar mijn inziens het grote probleem van Ajax. Zolang het middenveld niet staat komt de verdediging voortdurend in de problemen en de aanvallers worden niet in de positie gebracht om te kunnen excelleren. Het is een teken aan de wand als de middenvelders regelmatig dieper staan dan de spits. Bovendien is staffelen voor de middenvelders een moeilijk begrip.
Hopelijk gaat dit Ajax sportieve revanche halen tegen Rostov. Waarschijnlijk een ijdele hoop want tegen Paok was het ook met de staart tussen de benen voetbal.

21 augustus 2016 om 12:29

Misschien willen ze zich juist revancheren tegen Rostov. We zullen wel zien. Eigenlijk ben ik bang dat de Champions League leuk is voor de centen, maar dat Ajax er nu niets te zoeken heeft. Er zijn nu te veel problemen.
- een nieuwe trainer die een andere speelwijze erin wil krijgen
- nieuwe spelers die te kort voordat de echte wedstrijden moeten spelen gekomen zijn op essentiele posities (sanchez, Traore)
- relatief veel (korte) blessures (gudelj, Dijks, maar daarvoor ook Youness en Bazoer)
- onzekerheid over transfers (cillessen, geruchten over el Ghazi en Tete, de laatste wil niet bijtekene)
- Bos schrijft erg snel spelers af en creëert conflictsituaties, Muric, Tete enz.
- gedeukt zelfvertrouwen
- conditioneel niet zo goed? Ik zit te wachten op het commentaar van Verheijen
- overbelasting van jonge spelers die daardoor in een vormdip komen, goed voorbeeld Bazoer. De jonge spelers moeten bij Ajax vaak te veel wedstrijden spelen, hoewel Dolberg nu wel uit de wind wordt gehouden

Toch ben ik er wel van overtuigd dat het wel goed komt. Alleen zie ik ze dit jaar geen kampioen worden. Maar Ajax is altijd een club van ups en downs geweest. Vlak voor de grote successen in de jaren 70 dreigden ze te degraderen. Ook in de jaren 90 ging een slechte periode vooraf aan de grote successen. Iedereen roept dat het altijd onrustig is bij Ajax omdat er veel discussie is over hoe het moet, maar kritiek kan ook opbouwend zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren