Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz gesteund door BVB-selectie: ‘Wij zijn als spelers verantwoordelijk’

Laatste update:

Het hoofd van Peter Bosz bij Borussia Dortmund ligt op het hakblok. Dinsdagavond ging BVB opnieuw onderuit. Dit keer was Tottenham Hotspur met 1-2 te sterk, waardoor de Duitse topclub geen kans meer maakt op de volgende ronde in de Champions League. De druk op de schouders van Bosz neemt toe, maar de spelersgroep blijft de trainer steunen.

Dortmund begon het seizoen sterk, maar viel daarna ver terug. De prestaties zijn al wekenlang ondermaats en Bosz zelf gaf na afloop van het duel met the Spurs ook aan dat er komend weekend tegen Schalke 04 goed gepresteerd moet worden om zijn positie te behouden. “Wij staan achter de trainer”, zei aanvoerder Marcel Schmelzer dinsdagavond tegenover het Duitse Sky. “Hij stelt ons op, maar wij zijn als spelers verantwoordelijk. In de eerste helft hebben we laten zien dat we de absolute wil hadden om de wedstrijd te winnen. Dat gebeurt niet als je niet achter je trainer staat.”

“We moeten het als team beter doen. We staan met 1-0 voor, dat mag je niet weggeven”, vult ploeggenoot Mario Götze aan. “Als je ziet hoe we de doelpunten tegen krijgen, moeten we echt beter verdedigen. We moeten het onszelf aanrekenen dat we verloren hebben.”

Ook middenvelder Gonzalo Castro beseft dat de druk vanuit de media op Bosz is toegenomen. “Maar daar laten we ons niet door beïnvloeden”, stelde hij. “In de eerste helft hebben we goed gespeeld en hebben we laten zien dat we achter de trainer staan. Daarna gaven we het helaas weg. Als we wisten waar dat aan lag, hadden we er een paar weken geleden al iets aan kunnen doen.”

Peter Bosz wordt nog deze maand ontslagen bij Borussia Dortmund

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'bosz gesteund door BVB-selectie: ‘wij zijn als spelers verantwoordelijk’
Goed, dan Bosz weet nu ook zeker dat hij een dezer dagen z'n biezen mag pakken.

Het vuur is op vrees ik. Het aanvallende voetbal dat Bosz introduceerde zorgde in de eerste instantie voor een verrassingseffect. Maar na verloop van tijd weten trainers hoe zij hier weerstand tegen kunnen bieden. Ajax kon voor een verrassing zorgen tegen een ploeg als Lyon, maar Mourinho wist deze formule te kraken. Ik hoop anderzijds, maar ik vrees voor een aanstaand vertrek.

22 november 2017 om 11:51

Inderdaad. Ook benieuwd wat zijn aanstaande ontslag zal doen met iedereen die maar schreef dat Ajax met Bosz de aansluiting had kunnen maken met de Europese subtop. Vond ik al onzin. Tegen Schalke en Lyon viel het allemaal net goed. Dat is natuurlijk fantastisch en ik heb ervan genoten, maar ik had nooit de illusie dat Ajax met Bosz (of uberhaupt) weer de aansluiting zou vinden.

Een te verwachte terugslag van de frivole Dolberg en Kluivert + een vertrek van Sanchez en Klaassen betekent gewoon weer met de beide beentjes op de grond, ook onder Bosz. En Bosz zelf evenzo.

22 november 2017 om 12:08

Dipje van kluivert? Kluivert heeft nog nooit een echt hoog niveau gehaald..

22 november 2017 om 15:32

Eens. Maar de sympathie voor Bosz is behoorlijk positief beïnvloed door de frivoliteit van Dolberg en Kluivert. Neres speelde niet, op younes en Traore was altijd kritiek (al herinnert niemand het op een of andere manier en krijgt Keizer hier de schuld van) en Bazoer, Tete en Riedewald werden niet opgesteld...

De directie heeft een paar dagen geleden ook al gezegd dat ze achter Bosz staan. Verlies tegen Schalke en hij ligt er uit, denk ik.

Als de groep dat zegt weet je als Bosz zijnde dat de beslissing dus al genomen is.
Verdedigend is Dortmund echt zwak moet ik zeggen. Dat ligt dan toch aan de manier waarop Bosz zijn spelers voorbereidt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren