Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz erg blij met ‘ventje’: ‘Die jongen maakt echt waanzinnige stappen’

Laatste update:

Het seizoen 2014/15 is het jaar van de definitieve doorbraak van Valeri Qazaishvili. De 22-jarige middenvelder verwierf een vaste plek bij Vitesse, waar hij in eerdere jaren nog heen en weer geslingerd werd tussen bank en basis. Peter Bosz deed nu echter graag en vaak een beroep op de Georgiër, die sterk spel liet zien en bovendien de nodige goals mee pikte: negen in totaal..

/

Samen met Davy Pröpper excelleerde Vako meer dan eens in Arnhem en trainer Bosz is zeer tevreden met hem. Qazaishvili heeft veel aan landgenoot Guram Kashia en andersom, legt de trainer van Vitesse uit in De Telegraaf. “We noemen hem ’de zoon van Guram’. Als je Guram ziet lopen, dan zie je ook Vako en andersom.”

“Vanaf de eerste dag dat ik hier binnenkwam, ben ik een grote fan van dat ventje geweest. Die jongen maakt echt waanzinnige stappen. Ik vind hem een geweldige speler”, geeft Bosz enthousiast aan. Toen de trainer bij Vitesse kwam, als opvolger van Fred Rutten, gaf iedereen hem aan dat er met Qazaishvili geen woord te wisselen viel: hij zou de Engelse taal niet machtig zijn.

“Hij blijkt echter vloeiend Engels te spreken. Vako is alleen een heel verlegen, introverte jongen en niemand sprak met hem. Inmiddels is hij gaan praten en weten we ook wat voor stem hij heeft”, merkt Bosz op. Te veel aandacht geven aan Qazaishvili lijkt de trainer niet verstandig: dat zou er wel eens toe kunnen leiden dat de Georgiër wordt weggeplukt. Bosz wil hem nog minstens een jaar erbij houden, verzekert hij.

Vind jij Valeri Qazaishvili dit seizoen de beste speler bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mij ook meermaals opgevallen, ideale speler voor Ajax in hun systeem. Voetbalt vooruit, heeft overzicht en kan een balletje kort vasthouden.

Zeer goed in de kleine ruimtes

30 mei 2015 om 09:17

Ajax heeft geen systeem meer. Het voetbal is niet om aan te zien. Je kan beter bij Vitesse zijn nu.

30 mei 2015 om 10:17

Je snapt wat ik bedoel, maar dit is een ideale speler voor de '10' positie en hij is in mijn ogen echt een 'ajax' speler(ook al vind ik Vitesse veel mooier voetbal spelen).

Vind Traore toch echt de beste van Vitesse dit jaar....en die pas 19. Dat is pas een ventje.

Lijkt qua speelstijl een beetje op die van Messi. Als Vako zo doorgaat wordt hij volgend seizoen een van de dragende spelers.

Enorm gegroeid idd. Bijna niet van de bal te krijgen en geweldig in de kleine ruimtes. De aandacht gaat veelal uit naar propper en vejinovic maar vako doet echt niet voor ze onder.

Ben echt een fan van deze jongen aan het worden, vooral de tweede seizoenshelft vind ik hem erg goed spelen. Werd eerst wel eens ingezet als een soort spits maar denk niet dat hij daar het beste uit de verf komt, een aaanvallendere rol op het middenveld is ideaal voor hem.

Vako begint echt goed te worden. Ik weet nog goed toen hij net bij Vitesse zat. Bekerwedstrijd tussen jong Vitesse/agovv en Jong Nec. Vako maakte daar de winnende goal (2-1), met een weergaloze actie, door een paar man uit te spelen en te scoren.Toen zag je al dat hij erg behendig was. In die samenvatting van de wedstrijd zie je nog meer mooie acties van hem..tip!! Hij miste alleen kracht. Nu een paar jaar verder is hij daarin heel erg vooruit gegaan. Volgend seizoen gaat zijn beste (en ik denk laatste) seizoen bij Vitesse worden!

Vako zeker heel goed, maar beste van Vitesse (nog) niet. Pröpper komt op 1 en, o.b.v. tweede seizoenhelft, Traore op 2.

Vako heeft nog wel vaak net iets te veel tijd nodig om tot schieten of voorzet te komen. Gelukkig is hij wel erg balvast.

30 mei 2015 om 12:47

ja technisch de beste voetballer. Maar 1e seizoenshelft heeft hij niets laten zien. Ook steeds verkeerd positioneren op rechtsbuiten en veel te zelfzuchtig steeds naar binnen trekken en onmogelijke schoten afleveren. was ook niet zijn favoriete positie, moet gezegd worden.

Over het hele seizoen heeft pröpper daarom mijn voorkeur.

Deze jongen had gewoon het vertouwen nodig. En dat krijgt ie nu. Speelt meestal echt fantastisch, kom je voor naar het stadion.

Valeri Kazaishvili heeft het dit seizoen uitstekend gedaan bij Vitesse en ik zie hem nog wel doorgroeien. Hij is immers pas 22-jaar en vorig seizoen vond ik hem zo nu en dan ook wel aardig spelen, maar dit seizoen speelde hij veel beter en was hij meerdere malen belangrijk voor Vitesse.

Ik hoop dat Kazaishvili nog één seizoen bij Vitesse blijft en misschien dat hij dan misschien de stap omhoog kan maken. Voor aankomend seizoen ben ik sowieso wel benieuwd wie Vitesse allemaal binnen zal halen.

Basisspelers zoals Zakaria Labyad en Bertrand Traoré zijn gehuurd van respectievelijk Sporting Portugal en Chelsea, Jan Arie van der Heijden zal sowieso transfervrij vertrekken en ook van Davy Pröpper en Marko Vejinović kan niet uitgesloten worden dat ze zullen vertrekken.

En ik zit nu ook ineens te denken dat Pröpper vaak als opvolger wordt genoemd van Georginio Wijnaldum bij PSV en Pröpper is ook een hele goede speler, maar zou óók deze Vako misschien niet een goede vervanger voor Wijnaldum zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren