Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund troefde Bayern München af: ‘We waren sneller’

Laatste update:

Ousmane Dembélé was een van de meest besproken spelers op de internationale transfermarkt en uiteindelijk was het Borussia Dortmund dat aan het langste eind trok. Directeur Hans-Joachim Watzke van Borussia Dortmund verklapt dat Bayern München ook zaken wilde doen met Stade Rennes, maar dat zijn club slagvaardiger was.

/

De negentienjarige Dembélé, vorig seizoen goed voor twaalf goals in de Ligue 1, tekende een vijfjarig contract bij Borussia Dortmund. “We waren sneller dan Bayern München”, legt de bestuurder uit aan Sport1. “Ik weet niet hoe concreet de interesse van Bayern was, maar wij waren er snel bij en hadden de speler al een tijdje op onze rader.”

“Hij is een exceptioneel talent, maar hij heeft ook nog veel te leren. Hij moet de taal nog leren en hij moet zich nog aanpassen aan de ploeg.” Volgens Watzke is de relatie met Bayern München momenteel niet slecht. “We hebben dit jaar drie keer gesproken met Karl-Heinz Rummenigge, ze zijn vol vertrouwen en professioneel. Bayern München staat op dezelfde hoogte met Real Madrid. Het is dan ook stom te zeggen dat we Bayern München aanvallen. Je moet aanvallen als je tegenstander een periode van zwakte kent.”

Denk je dat Ousmane Dembélé gaat uitblinken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over 2 jaar zal Bayern hem wel weer overnemen van Borussia.
Schijnen ze vaker te doen....

24 augustus 2016 om 10:51

Precies, en dan voor een miljoen of 50. Kan Bayern eenvoudig missen en heeft Borussia weer wat te besteden.

24 augustus 2016 om 10:54

Dan krijgen ze lekker een paar miljoentjes en haalt Dortmund zijn vervanger bij Bayer, Wolfsburg of Schalke.
Niks nieuws

24 augustus 2016 om 11:09

Van Schalke? denk het niet, hoor. Je kent de verhoudingen in de BL?

24 augustus 2016 om 11:25

Je snapt zijn punt toch. Bayern shopt bij bvb. Bvb shopt weer bij leverkusen, wolfsburg, bmg etc. Schalke is natuurlijk de uitzondering gezien hun onderlinge verhoudingen

24 augustus 2016 om 13:12

Natuurlijk snap ik zijn punt, vandaar heb ik het ook alleen over zijn vermelding van Schalke.

Dan is er wel nog het kwaliteitsverschil van de spelers die Bayern wegkoopt (meestal wereldspelers dankzij de BVB opleiding zoals bijvoorbeeld Lewandowski en Hummels) en de vervangers die BVB terug koopt van andere clubs.

24 augustus 2016 om 15:19

123 bea 123

Hummels is opgeleid door Bayern toch? Verder snap ik je punt.

24 augustus 2016 om 11:42

Hij heeft een contract tot 2021 lopen. Als die weg gaat ligt dat alleen maar aan Dortmund zelf.

Echt een geweldige speler en talent. Heb uiterst genoten van hem in de voorbereiding. Zo jong nog en al zoveel flair. Dit gaat een hele grote worden als alles meezit.

24 augustus 2016 om 11:06

Mee eens. Ik vond dembele tegen man united goed speelde. Vooral zijn dribbels, snelheid en schoten geweldig. Als hij aan zijn afronding verbeterd, dan zie ik hem al een wereldspeler. Ik heb een vraag, speelt hij voor interland Frankrijk of een Afrikaanse land (ik weetniet zijn afkomst)?

24 augustus 2016 om 11:21

The Batman, hij is in Mali geboren maar speelt voor Frankrijk onder-21.

24 augustus 2016 om 11:22

Dembélé is Frans-Malinees. Hij heeft al z'n (jeugd)interlands voor Frankrijk gespeelt. Ik ga er dan ook vanuit en hopelijk is het zo dat ie spoedig voor het 'grote' Frankrijk mag uitkomen.

Niet weten hoe concreet de belangstelling is en toch beweren dat je Bayern hebt afgetroefd. Dat is wel heel makkelijk een suggestie opwerpen... Misschien was Bayern nog in de scoutende fase en stond Dembele gewoon op een heel lange lijst.
Gemakkelijk scoren dit

24 augustus 2016 om 15:20

Als Dembele op de scout lijst stond dan heeft Dortmund Bayern alsnog afgeroefd, omdat Dortmund hem eerder heeft gescout. Is maar net hoe je het wil zien, hehe.

Het was niet alleen Bayern die probeerden hem te contracteren. Eigenlijk zat elke top club achter hem aan onder wie Manu en Real de meest populaire. Uiteindelijk was het gepresenteerde concept van BVB doorslaggevend. Het maken van wereld sterren door Borussia is inmiddels wereldwijd bekend bij de toptalenten.

Ik heb een paar trainingen bekeken. Dembele is een typische BVB speler met de bekende attributen, snelheid, techniek en onverzettelijkheid. We hopen dat die zijn talent kan laten zien in de wedstrijden

Bayern is op zijn retour, Dortmund komt eraan. Spelers zijn veel fitter en sneller is me tijdens de supercup opgevallen. Het heilige vuur lijkt een beetje weg bij Bayern, geef Dortmund een goede kans op de titel dit seizoen. Een uitgebalanceerde selectie met spelers die allemaal wat te bewijzen hebben en ook nog eens over de kwaliteit beschikken om dit te doen. Zal een nek aan nek race worden en dat is alleen maar goed. De rest vd Duitse ploegen staan mijlenver op afstand....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren