Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Borussia Dortmund hoopt in strijd tegen degradatie op hulp Real Madrid'

Laatste update:

SC Freiburg won zaterdag met 4-1 van Eintracht Frankfurt en omdat Borussia Dortmund niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Bayer Leverkusen, staat de ploeg van Jürgen Klopp onderaan in de Bundesliga. Degradatie dreigt voor de gevallen topclub en er moet nu toch echt wat gaan gebeuren bij Borussia. De Duitsers hopen op de helpende hand van Real Madrid.

/

Volgens El Gol Digital heeft Borussia belangstelling voor Jesé Rodríguez, die tot het einde van het seizoen gehuurd zou moeten worden van Real. De 21-jarige aanvaller is terug van een zware knieblessure, die hem maandenlang aan de kant hield, maar komt in het sterrenteam van Carlo Ancelotti nauwelijks aan spelen toe. Hij heeft minuten nodig om weer in vorm te raken.

Klopp heeft Jesé er maar wat graag bij en hoopt de aanvaller te kunnen huren van Real. De gesprekken zouden gaande zijn, maar Ancelotti heeft aangegeven dat hij eigenlijk niemand wil zien vertrekken. Hij liet Jesé dit seizoen pas drie keer invallen tijdens een competitiewedstrijd; een basisplaats kreeg de aanvaller dit voetbaljaar nog niet.

Real Madrid moet Jesé Rodríguez verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dortmund hoeft geen nieuwe spelers te halen, met deze selectie moeten ze degradatie zeker wel kunnen ontlopen.

Eigenlijk gewoon bizar, Dortmund en degradatie in 1 zin, als je dat een jaar geleden gezegd had was je voor gek verklaard.

1 februari 2015 om 22:17

Klaarblijkelijk hebben ze wel versterking / een impuls nodig. De resultaten blijven uit met de huidige selectie..

1 februari 2015 om 22:26

Komt vooral door blessureleed dit seizoen en als je de wedstrijden van Dortmund in de Bundesliga dit seizoen hebt bekeken, is het haast elke wedstrijd dat het geluk niet aan hun zijde staat. Kan het haast bijna niet geloven dat je met zo een selectie tegen degradatie moet vechten.

1 februari 2015 om 22:43

Nou eigenlijk ben ik het niet met je eens als je een paar wed. van dortmund zou bekijken zou je zien dat er genoeg kansen worden gecreeerd maar dat het afmaken van kansen heel moeilijk is

2 februari 2015 om 05:01

Als de kans eris om jese te huren voor een jaar moeten ze dat zeker doen.geweldige versterking voor de korte termijn.gelijkspel tegen leverkusen is momenteel gewoon een goed resultaat en de ranglijst is gewoon vertekenend.dortmund gaat zeker niet degraderen 2-3 overwinningen en je staat misschien wel 5-8 plekken hoger.

2 februari 2015 om 07:48

Ze zouden idd versterking kunnen gebruiken maar dan is Jese niet de speler die hun plots matchen ga doen winnen hoor! Zoveel impact gaat die niet hebben denk ik.

1 februari 2015 om 22:42

Vergis je niet: de mood in de kleedkamer van Dortmund zal uiteraard wat minder zijn en dan doet zo'n nieuwe speler (ook al is het maar een gehuurde) wonderen. Tenzij het een nietsnut is, maar Jesé is echt geweldig.

1 februari 2015 om 23:29

Weet niet wat voor type jese is, maar heb zo het gevoel dat hij niet anders is dan immobile. niet iets wat dortmund nodig heeft. Ik zou wel graag een sterke spits willen, die niet continu de bal verliest of in paniek raakt. Maar juist gewoon rustig de bal terugspeelt naar zijn medespelers. Hoop dat circo beter wordt, klopp heeft niet voor niets meer dan 50 wedstrijden van hem in torino gekeken.....

1 februari 2015 om 23:37

Een type Immobile? Lol.
Jese is verschrikkelijk snel en heeft een heerlijke dribbel. Kan daarbij ook nog eens goed afmaken en is daarnaast redelijk sterk voor een winger. Het enige probleem is dat hij net terugkomt van zijn blessure en dus weet je niet zeker wat voor niveau hij zal halen, maar dit is wel echt een parel uit de jeugdopleiding van Madrid.

2 februari 2015 om 00:28

Niet een speler voor bvb dus. ik zie iedergeval niet wat hij nu zou moeten toevoegen met zijn kwaliteiten, die jij op noemt. Aangezien bvb over genoeg dit soort spelers beschikt. Benzema is bijv zeer welkom en dan krijgt real ramos ervoor terug hehe

2 februari 2015 om 01:28

Wat dortmund nodig heeft is een scorende spits en dat is jese als je doorbreekt bij real ben je goed hij kan op lw st rw uit de voeten

2 februari 2015 om 05:04

Jese zou zeker wat toevoegen snel,sterk,erg creatief en ook een goede afmaker.met jese en reus om immobile heen heb je gewoon een erg goede aanval.het is alleen jammer dat dortmund veel spelers heeft die erg blessure gevoelig zijn.heb vertrouwen dat ze zoch uiteindelijk gewoon relatief makkelijk de middenmoot in spelen maar dan moeten ze wel van alle directe concurrenten winnen.

Toch een win-win-win situatie. Goed voor beide clubs en de speler. Komt toch nauwelijks aan spelen toe in Madrid

1 februari 2015 om 22:19

Het zou wel een ramp zijn als ze zouden degraderen. Ik denk niet dat er veel spelers overblijven dan

1 februari 2015 om 22:23

Dat gaat een gigantische uittocht worden denk ik. Als Dortmund degradeert zijn spelers als Sokratis, Hummels, Piszczeck, Subotic, Gundogan, Reus en Kuba niet te behouden voor Bvb, als ze dat uberhaupt al zijn komende zomer.

Misschien heel dom maar stel je voor dat Steven Gerrard Dortmund een handje helpt. GEWELDIG!

Reus, Kuba, Jese, Kampl, Aubameyang. Wordt wel heel druk op de vleugels. Denk niet dat dit de juiste stap is voor Jese. Beter naar de Spaanse middenmoot.

1 februari 2015 om 22:23

En vergeet Grosskreutz niet.

Ze hebben al Blaszczykowski, Aubameyang, Mkhitaryan, Reus, Kagawa, Kampl voor de 3 aanvallende middenvelder posities en Immobile/Ramos voor de spits. Wat moeten ze met Jese?

1 februari 2015 om 22:27

Kan Jese niet als spits spelen? Anders is Aubameyang ook een optie voor de spits en dan kan Jese wel misschien via de flanken iets proberen. Maar met Kampl en Reus als zekerheidje hou je 1 positie over voor Miki, Kagawa, Auba en Kuba.

1 februari 2015 om 23:11

Wat een kwaliteit idd zeg. En dan onderaan staan. Kan het niet geloven. Blijft ook een prachtclub.

2 februari 2015 om 11:26

Het is bizar hoe Dortmund laatste staat.

middeveld iets gaan doen, clasie?

1 februari 2015 om 22:32

Zo'n type speler heeft dortmund niet nodig. Ze hebben al bender, gundogan en sahin. Ze hebben meer creativiteit nodig en een betere spits

Zou goed zijn voor beide teams om dit te doen want ik vind hem goed en om ervaring op te doen is het voor hem zeker goed en natuurlijk is BvB en Klopp super.

Jese lijkt me niet de juiste oplossing. Komt terug van een zware blessure, dus kan je niet echt verwachten dat hij er gelijk zal staan. Bovendien zal hij misschien wel wat aanpassingsproblemen kunnen hebben.

Haal dan liever een gevestigde naam.

Nog steeds bizar dat Dortmund er zo voor staat. Misschien dat een paar goede huursoldaten ze ff uit de sh*t kunnen helpen. Deze club mag niet degraderen.

bizar zeg dortmund en degradatie ze hebben een gewoon geweldige spelers reus aubemyang kagawa hummels gundogan raar dat ze laaste staan mischien moet jurgen klopp gewoon ontslagen worden

koeman moet er heen hehe

Dortmund kan beter een of twee Duitse spelers halen die gewend zijn tegen degradatie te spelen. Klopp is wel ongelukkig geweest met zijn aankopen met bedragen 8 miljoen.

Het is toch heel raar bij Dortmund, ik kan mij de wedstrijd tegen Arsenal thuis nog wel herinneren waar ze geweldig speelden. Het is toch raar dat het in de Champions league wel lukt maar in de eigen competitie niet.

Ze moeten kosten wat het kost gewoon een topspeler met ervaring huren/kopen. Ze hebben gewoon die ene extra zetje nodig.

En dan denk ik aan spelers als Lampard, Drogba, Alonso of een sneijdertje.

Jese uitlenen en dan Reus in een deal betrekken voor volgend jaar, zou ideaal zijn. Dan Bal weg doen Reus halen..

Ze hebben eigenlijk een speler nodig die scoort. Want nu lijken ze wel schrik te hebben voor het doel. Ze moeten wel dringend beginnen. Hoewel ze eigenlijk maar 5 punten achter plaats 11 staan, moeten ze een reeksje neerzetten om terug zelfvertrouwen te winnen. Want dat zijn ze echt totaal kwijt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren