Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borriello is verlost van Roma en keert terug bij de oudste club van Italië

Laatste update:

Marco Borriello gaat bij Genoa aan de slag. De oudste club van Italië maakt maandagmiddag via de officiële kanalen melding van de komst van de 32-jarige aanvaller, die definitief van AS Roma wordt overgenomen. Borriello speelde dit seizoen geen minuut voor de Romeinen.

/

Boriello stond in zijn loopbaan nooit langer dan dik twee jaar bij één club onder contract. De aanvaller kwam eerder in twee verschillende periodes uit voor Genoa. In het seizoen 2007/08 was hij goed voor 19 doelpunten in 37 duels. Vier jaar later keerde hij terug in Genua en kwam de routinier tot 12 doelpunten in 28 wedstrijden.

Boriello stond sinds de zomer van 2010 op de loonlijst van AS Roma, dat niet naliet om de aanvaller tussendoor aan Juventus, Genoa en West Ham United te verhuren. Dit seizoen kwam hij geen minuut binnen de lijnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Eindelijk zijn we van zijn salaris verlost. Toch verschrikkelijk dat hij jarenlang zo'n 2,5 miljoen netto heeft mogen opstrijken. Dat gezegd hebbende wens ik hem het beste bij Genoa.

Verder is dit een vreselijk zeldzaam lichtpuntje in een seizoen dat met de week ellendiger lijkt te worden voor ons romanisti. En het vreselijkst is misschien nog wel het feit dat de bodem nog lang niet in zicht is en we nog veel verder kunnen vallen.

3 februari 2015 om 12:56

Jij kunt ook wel erg pessimistisch zijn hoor.
We staan nog netjes tweede (waar we misschien ook terecht staan), zitten nog in de Europa League na een erg zware CL-loting te hebben gehad. In de copa doen we nog mee...

We hebben dit seizoen eigenlijk amper een wedstrijd verloren. Dat het spelniveau al sinds december zwaar gezakt is, ben ik met je eens. Dat leverde ons te weinig driepunters op. Maar waarom zou dit niet kunnen veranderen? Met de terugkomst van Gervinho en Doumbia zie ik ons wel uit de dip komen.

3 februari 2015 om 13:30

Op een enkele wedstrijd na heb ik ons dit seizoen nog niet van start tot finish 90 minuten lang zien domineren en de tegenpartij kansloos zien laten, zoals vorig seizoen.

En ja, je krijgt Doumbia en Gervinho erbij, maar je bent Iturbe en Strootman weer kwijt en verder is vrijwel iedereen uit vorm.

Die 2e plek begint nub ook echt in gevaar te komen en in de EL acht ik Feyenoord zeker niet kansloos.

Ik denk niet dat we het laagste punt van dit seizoen al hebben bereikt.

Denk dat Roma in zijn handjes mag knijpen dat ze verlost zijn van deze speler. Mooi voor hem dat hij terugkeert naar Genoa.

Goede deal voor beide ploegen. Voor Roma was Borriello slechts een last op de begroting die duidelijk niet het niveau heeft dat de ploeg zelf nastreeft. Genoa heeft aan de andere kant nu haar gewenste spits binnen voor waarschijnlijk een prikkie (ik schat niet meer dan 3 miljoen). Borriello is duidelijk geen speler voor een topploeg, maar hij heeft bij Genoa bewezen de ploeg op sleeptouw te nemen met belangrijke doelpunten. Hij zal wel nog even ritme moeten opdoen, maar in ieder geval zal hij sneller gereed staan dan dat de geblesseerde Matri zou hebben gedaan

Mooi voor Genoa. Hopelijk bloeit Borriello weer helemaal op.

By far de grootste clubhopper in Italië, ik vraag me af welke club hem nog niet onder contract heeft gehad. Duidelijk te licht bevonden voor de Italiaanse top, en AS Roma is eindelijk verlost van zijn megasalaris.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren