Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had naar Real of Manchester kunnen gaan, maar koos voor Italië’

Laatste update:

Marco Borriello heeft een indrukwekkende lijst met clubs achter zijn naam staan. De 34-jarige aanvaller speelde voor onder meer AC Milan, Juventus en AS Roma, maar had naar eigen zeggen ook voor een buitenlandse topclub kunnen spelen.

/

De zevenvoudig international van Italië liet zich in 2010 door Milan verhuren aan Roma, maar had toen ook in Engeland of Spanje terecht kunnen komen. “Ik had naar Real Madrid of Manchester United kunnen gaan, maar koos voor Italië en ging daar naar een grote club”, aldus Borriello in een interview met Libero.

“In mijn eerste seizoen bij Roma scoorde ik zeventien keer, maar toen kwam er een nieuwe sportief directeur die mij niet kende en zei dat ik een probleem was. Ik vond mezelf daarna weer snel ergens anders terug”, doelt Borriello op zijn overstap naar Juventus in januari 2012. Hij komt sinds deze zomer uit voor Cagliari.

Haalt Marco Borriello het maximale uit zijn loopbaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was echt een uitstekende spits, nets als Gilardino, Immobile, etc. Op 1 of andere manier naar ze echt bertafwaarts als ze van club wisselen. Di Natale kende zijn plek.

5 september 2016 om 19:48

*gaan

Het is een ok speler. Was ooit een groot talent maar ook niet meer dan dat

5 september 2016 om 22:01

Idd Mourotje.. Deze man zou bij Real niet eens in Castilla spelen, durft hij Real Madrid ook nog te noemen haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren