Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach is vragen over Ronaldo zat: ‘We spelen morgen een belangrijk duel’

Laatste update:

Portugal neemt momenteel in Rusland deel aan het toernooi om de Confederations Cup, maar het gaat in het trainingskamp van de Europees kampioen vooral over de situatie rondom sterspeler Cristiano Ronaldo. De vedette van Real Madrid is in een geschil verwikkeld met de Spaanse fiscus en zou uit zijn op een zomerse transfer. Bondscoach Fernando Santos benadrukt dat de focus in het Portugese kamp volledig ligt op het tweede groepsduel van woensdagavond met Rusland.

Portugal kwam op de openingsspeeldag van het voorbereidingstoernooi op het WK van volgend jaar niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Mexico. "Het enige wat ik jullie te vertellen heb, is dat we morgen een bijzonder belangrijk duel spelen", vertelt de oefenmeester daags voor het treffen met het gastland op een persconferentie. "De spelers maken een geconcentreerde indruk en Cristiano Ronaldo is zelfs bijzonder geconcentreerd."

Pepe sluit zich aan bij de woorden van zijn coach. "Cristiano is bijzonder gemotiveerd om de ploeg vooruit te helpen, zoals hij altijd heeft gedaan", zegt de Portugese verdediger, wiens toekomst vooralsnog in het ongewisse is. Het contract van Pepe loopt aan het einde van deze maand af bij Real Madrid. "Ik richt me voorlopig op de nationale ploeg. Ik ben binnenkort transfervrij en mijn focust ligt volledig bij het Portugese team."

Wint Portugal woensdagavond van Rusland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo zou ook eens een keer met een verklaring kunnen komen. Belachelijk dat hij al die tijd zijn kop in het zand steekt.

20 juni 2017 om 20:56

Precies dit wilde ik zeggen. Ik bedoel niemand ontkent dat ie weggaat. Perez kwam weliswaar met een statement, maar dat was ook maar vaagjes imo. Ronaldo die wel allerlei foto's en filmpjes op Social-Media dropt, maar niks zegt over de situatie omtrent zijn toekomst. Lijkt me zeer vervelend voor de supporters Real Madrid en fans van Ronaldo. Natuurlijk mag die zelf weten wat ie doet hoor, maar zou het iig netjes vinden als ie tenminste iets zei.

20 juni 2017 om 20:57

op dit moment is dat niet verstandig...hij is gefocust op dit tournooi...belang van het team gaat op dit moment voor.

20 juni 2017 om 21:39

Als Ronaldo nu met een verklaring komt gaat hij zich minder goed concentreren op de wedstrijd(en) die hij nog heeft. Imo is het beter als hij na het toernooi met duidelijkheid komt.

20 juni 2017 om 21:49

Geef hem groot gelijk.

Hij is op dit moment met zijn hoofd bij de Confenderations Cup en voelt zich bovendien onvoldoende gesteund door Real Madrid. Zij hebben tenslotte dit kunstje geflikt bij de fiscus, maar weigeren hun vingers er aan te branden. Ondanks dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn belastingaangifte, snap ik dat zijn ego gekrenkt is.

Off-topic: Morgen Portugal-Rusland

20 juni 2017 om 21:51

Quotering voor ''André Silva to score en Portugal win'' staat op 8.00. Wat denken de Portugal kenners?

20 juni 2017 om 22:50

Hij begon de eerste wedstrijd als wissel toch? Dan zou ik als ik jou was daar wel rekening mee houden.

20 juni 2017 om 21:51

Dus op elke gerucjt moet je als speler tekens op reageren. Dan worden de speers gek en zijn sze meer bezig met statements geven dan echt aan het voetballen.

20 juni 2017 om 22:15

Hij kan het ook lekker niet doen. Waarom moet hij met een verklaring komen. Omdat wij dat willen? Als het hem het best uitkomt om nu niets te zeggen is dat zijn goed recht.

20 juni 2017 om 23:34

Hoezo moet hij bij ieder berichtgeving over zijn persoon reageren? Als deze beschuldiging op niets gebaseerd is, snap ik zijn zwijgen. Zeker tijdens een toernooi.

Ronaldo moet zich gewoon focussen op de confederations cup. Het zal lastig zijn, maar je ziet dat de media hem geen succes gunt. Ook al heeft hij belasting ontdoken, zijn voetbalprestaties dat is waar de media naar moet kijken. Ik vind sowieso dat we voetballers alleen maar mogen beoordelen op hun gedrag/prestaties binnen het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren