Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan verklaart keuze: ‘Ik heb het gevoel dat dat bij mij zal passen’

Laatste update:

Bojan Krkic werd afgelopen seizoen door Barcelona verhuurd aan Ajax en gaat nu in de Premier League voetballen: Stoke City nam de aanvaller over van de Catalaanse grootmacht en het is voor Bojan een weloverwogen beslissing geweest om voor de ploeg van trainer Mark Hughes te kiezen.

Volgens de 23-jarige dribbelaar is Stoke na Barcelona en Ajax weer een team dat bij hem past. “Ik heb gezien dat het hier de bedoeling is om de bal laag te houden en verzorgd voetbal te spelen”, geeft Bojan aan op de officiële website van the Potters. “Er zijn ook veel goede voetballers aanwezig die de bal graag in de voeten willen”, doelt de aanvaller op zijn nieuwe ploeggenoten.

“Ik heb het gevoel dat dat bij mij zal passen”, legt Bojan uit. Welke rol er voor de Spanjaard weggelegd zal zijn in het Britannia Stadium is voor hem nog afwachten. “Ik weet niet wat ik aan het team kan toevoegen, maar ik weet wel welke kwaliteiten ik in huis heb. Ik wil de bal op de grond houden, goed combineren en de bal in hoog tempo rondspelen”, maakt de door Barça opgeleide speler duidelijk.

Denk je dat Bojan Krkic het goed gaat doen bij Stoke City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds wanneer wordt er zo verzorgd over de grond voetbal gespeeld door stoke?

26 juli 2014 om 23:07

Onder Hughes is Stoke wel echt beter gaan spelen, Assaidi en Arnautovic deden het best goed. Het is niet meer het Stoke van Pulis.

26 juli 2014 om 23:28

Klopt. In Kick & Rush van van Hulsen las ik dat die vent tegen Arsenal een keer de boarding naar binnen had laten halen, om het veld zo klein te maken dat combinatievoetbal niet mogelijk was.. Arsenal verloor.

27 juli 2014 om 00:13

Als je de boarding naar binnen haalt dan wordt het veld niet kleiner. Voor het veld zijn er namelijk gewoon minimale afstanden bepaald waar weinig aan gedaan kan worden. Er zijn wel meer teams die op dat soort velden spelen.

27 juli 2014 om 01:41

De boarding was destijds bij Stoke juist naar buiten gehaald zodat Rory Delap z'n verre ingooien maximaal kon benutten. Geloof dat Arsenal toen 2-0/2-1, zoiets, verloor, met twee assists voor Delap.

27 juli 2014 om 03:14

Sinds afgelopen seizoen. Het bestuur wou zelf na herhalende kritiek van de supporters de toenmalige coach (Tony Pullis) weg omwille van zijn onaantrekkelijke voetbal.

Het is niet te geloven dat deze jongen nog steeds maar 23 is, gezien het lijstje clubs dat hij inmiddels al verslonden heeft. Wat mij betreft desalniettemin voor hem de laatste kans nog wat van zijn carrière te maken. Is ontzettend ver afgezakt sinds zijn tijd bij Barcelona. Laten we voor hem hopen dat zijn vrije val nu ten einde is.

die eindigd bij excelsior..

27 juli 2014 om 04:43

Met een boek via de VI

Ik had nooit verwacht dat Bojan zo snel af zou glijden. Zo zie je maar dat het niks zegt wanneer iemand er in de jeugd met kop en schouders bovenuit steekt. Bij Barca is het niet gelukt en bij Roma, Milan en Ajax kwam het er ook niet echt uit. Ik vind Stoke wel een opmerkelijke stap. Ik zie Stoke City vrijwel nooit spelen hoor, maar ik heb toch het idee dat iemand als Bojan (die het puur van combinatievoetbal moet hebben en fysiek niet sterk is) niet bij een club als Stoke past.

27 juli 2014 om 00:49

Ik ben zeer benieuwd om hem aan het werk te zien bij stoke! Sws kijk ik uit naar premier league seizoen word genieten geblazen

Had veel meer van hem verwacht bij Ajax, denk dat de Premier League helemaal een lastig verhaal wordt

Apart, de enige speler die 1000 doelpunten bij barca jeugd heeft. Altijd gedacht dat hij het zou redden jammer maar soms zie je toch een klein vleugje terug dat het een goede voetballer is.

Toch wel opmerkelijk.
Veel jeugdig talent bewandeld een andere route.
Die gaan meestal naar een steeds grotere club. Deze meneer doet het net andersom. Barcelona --- AS Roma/ Ac milaan ---- Ajax ----- Stoke city.
Bij Ajax was het al niet best dus je hoeft geen uitleg te geven. Dit is gewoon de best mogelijk club met speelminuten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren