Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan: ‘Ik wist direct dat het serieus was, ik had enorm veel pijn’

Laatste update:

Bojan Krkic zat net weer in de lift met zijn voetbalcarrière, toen het noodlot toesloeg. De aanvaller van Stoke City raakte in het FA Cup-duel met Rochdale zwaar geblesseerd aan zijn knie. “Uit het niets. Er was geen tackle. Ik ging achter een bal aan en probeerde de bal onder controle te brengen. Een normale actie”, sipt Bojan.

/

“Het gebeurde gewoon. Mijn linkerknie zakte onder mij weg. Ik wist direct dat het serieus was, ik had enorm veel pijn. Ik weet nog dat ik mijn handen voor mijn hoofd deed. Ik werd de kleedkamer ingedragen, in shock”, gaat Bojan, ex-speler van onder meer Barcelona, AC Milan en Ajax, verder in gesprek met de Daily Mail. “Maar het is de voetballerij, dit soort dingen gebeuren. Er waren geen tranen. Ik heb me niet afgevraagd waarom het mij gebeurde. Mijn focus ging direct op mijn herstel.”

“Ik mis het voetbal”, vervolgt Bojan. “Het is alles wat ik ooit heb gedaan. Als voetballer weet je dat je carrière op het spel staat als je een blessure oploopt. Daarom moet je met een lach spelen en moet je altijd genieten. Nu moet ik stap voor stap denken. Nu kan ik lopen, dan kan ik snelwandelen, dan kan ik joggen, dan kan ik hardlopen… Op het laatst maak je weer doelpunten en roepen de fans je naam. Ik wil sterker en beter dan ooit worden. Geloof me, ik kom terug.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 april 2015 om 15:57

Hij heeft al zijn gehele carrière heel constante statistieken. Het is alleen jammer voor hem dat zijn roem hem altijd bij te grote clubs heeft gebracht. Heel modale voetballer, niets mis mee.

Blijf een zwak hebben voor hem. Blijft jammer dat de klik er nooit geweest is in Amsterdam. Harstikke sympathieke knul. Met enorme kwaliteiten nog steeds.

Dat 'ie maar snel mag revalideren.

2 april 2015 om 15:02

Man man man wat heb ik genoten van die jongen bij barca

2 april 2015 om 16:23

Scheurde de jeugdcompetitie in miljoen deeltjes met Messi. Ze hadden zoveel doelpunten gemaakt. Weet niet waar het mis ging.

3 april 2015 om 00:13

Ik kan je wel vertellen waar het mis ging. De verhuurperiode aan Roma. Bij Barca in een goed ingespeeld elftal meedoen en je goal meepikken deed hij goed als jonkie, maar de kar trekken bij een minder georganiseerde topclub als Roma kon hij nog niet.

Wat een pech heeft deze knaap toch ook. Zo zie je maar weer dat je ook lichamelijk 'gegund' moet zijn om voetbal op hoog niveau te kunnen beoefenen. Niet alleen het voetbal zelf. Het is zo belastend voor een lichaam. Het is onvoorstelbaar hoe een Ronaldo en Messi zo kunnen presteren en met relatief zo weinig blessures. Maar voordat ik offtopic ga weer over Bojan. Ik hoop dat hij snel zal herstellen en hoop dat hij gelijk heeft met dat wat hij als laatste zei.

jammer was toch echt een enorm talent bij barca, had echt wel doorkunnenpakken tot een basisplaats bij barca maarja... weet iemand wanneer hij weer fit is

Weet precies hoe het is. Een gekke draaibeweging en je hoort gewoon je pezen scheuren.
Nu 7 maanden later ben ik weer terug, en sterker dan ooit! Denk dat Bojan met zijn instelling heel sterk terug komt, en net als voor zijn blessure weer mooie dingen gaat laten zien. Mooi om zijn positieve blik te zien om deze akelige blessure.

Man man wat balen weer voor die gast.. Het zit hem niet mee. Mentaal zit het zo te zien wel goed met die jongen. Ik hoop dat hij inderdaad sterker terug zal komen. Dat verdient ie wel.

Sympathieke jongen, alleen zijn lichaam laat soms de wensen over. Bij Stoke deed hij het goed.

ik hoop dat het gauw goed gaat met je bojan, ben nog altijd een fan van je, jammer dat het niet gelukt is bij ajax. Beterschap gewenst

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren