Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan brandt Luis Enrique af: ‘Hij is een oncommunicatieve coach’

Laatste update:

Luis Enrique ligt onder vuur; volgens sommigen is hij niet de juiste man om Barcelona te coachen. Bojan Krkic sluit zich helemaal bij die kritieken aan. De 24-jarige aanvaller van Stoke City werkte samen met Luis Enrique bij Barcelona B en later bij AS Roma. In gesprek met L’Esportiu haalt Bojan hard uit naar de oefenmeester.

/

“Luis Enrique is een oncommunicatieve coach die niet op een lijn zit met zijn spelers”, zegt Bojan. “Hij is zelf speler geweest dus hij zou moeten weten hoe het is in de kleedkamer. Hij heeft duidelijke ideeën, maar er is bijzonder weinig dialoog met hem. Iedereen heeft een eigen manier van coachen en dat is zijn manier.”

Met name met superster Lionel Messi zou het niet boteren; zo was de dribbelaar onlangs niet te spreken over een plek op de reservebank. “Toen ik met Lionel Messi speelde waren er nooit problemen of conflicten, hoewel ik niet kan zeggen of dat nu wel zo is. Iedere speler heeft bepaalde dingen nodig om goed te kunnen presteren. Messi moet zich belangrijk voelen. Hij heeft het recht verworven om te bepalen wanneer hij speelt, want hij is de leider van de club op het veld”, vindt Bojan.

Is Luis Enrique de juiste coach voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meneer speelt heel even goed en krijgt meteen sterallures -_-

15 januari 2015 om 11:12

Hij mag gewoon zijn mening geven of hij nou goed of slecht speelt.

15 januari 2015 om 11:14

Hij sprak niet over zichzelf en doet niet uit de hoogte. Hoezo sterallures ?

En echt afbranden doet hij niet. Hij zegt alleen dat zijn manier van coachen, hem niet bevalt.

Tevens zegt hij iets over Messi en dat is ook niet meer dan een mening, van hoe het zou moeten zijn. Hij zegt dat Messi zelf mag bepalen wanneer hij speelt. Beetje jammer dat de hele wereld altijd roept, dat niemand belangrijker is dan de club, maar als het op Messi aankomt, dan ziet men het opeens anders.

15 januari 2015 om 11:33

Misschien iets verder lezen als titel?
Wat jij schrijft kwam ook meteen bij mij naar boven toen ik de titel las. Alleen dan lees je verder en blijf je maar lezen omdat je verwacht dat hij hem gaat afbranden. En dan ben je bij het einde en dan denk je, hij zou hem toch afbranden?
En dan kunnen we Weer tot de conclusie komen dat er Weer een sensatie titel is gekozen die compleet niet overeen komt met wat er in de tekst staat....

15 januari 2015 om 12:06

De media te woord staan is sterallures hebben? Grappig, dan heeft elke voetballer sterallures

Bojan heeft zijn naam ook niet waar kunnen maken. Vind het eigenlijk een zelfde soort verhaal bijna als Jordi Cruyff.

15 januari 2015 om 11:17

Niet mee eens. Jordi stond niet bekend als supertalent. Bojan was in de jeugd van Barca topscorer met heel veel goals. De verwachtingen heeft hij helaas nooit kunnen inlossen.

15 januari 2015 om 11:27

De exacte vergelijking gaat niet op nee, maar denk dat carriere verloop niet veel zal schelen. Jordi stond niet bekend als talent, maar de hoop dat ie zou gaan vlammen zat em in de naam. Bojan heeft nog 2 jaar de tijd om zich te ontwikkelen tot Europese topspeler. Daarna zie ik het somber in.

15 januari 2015 om 14:32

@Nakuma85

Ik snap de vergelijking, maar voor een pure vergelijking zou je ook aan een Reyes kunnen denken. Alle nationale jeugdteams doorlopen, vroeg gedebuteerd bij Sevilla, kwam bij Arsenal bij de untouchables en stond klaar om Bergkamp/Henry te vervangen. Tegenwoordig houdt ie zich redelijk staande in de subtop of twaalfde man.

15 januari 2015 om 18:26

Reyes heeft gewoon een verschrikkelijke beenbreuk opgelopen die zijn carrière in de weg heeft gezeten.

Heeft toch veel met Luis Enrique samengewerkt, dus Bojan kan heel goed een oordeel vellen. Denk niet dat Bojan hier onjuistheden de wereld in brengt aangezien hij er zelf niets mee zou winnen of verkrijgen. Daarom denk ik dat hij de waarheid spreekt en afgaande op de geruchten lijkt mij inderdaad dat luis Enrique een man is met een eigen visie die en vrijwel geen inspraak duldt. Wat natuurlijk botst met Messi.

15 januari 2015 om 11:23

Beetje rancuneus komt het toch wel over hoor. Hij wint er inderdaad niets mee door Luis Enrique af te branden maar als hij er niets mee wint vraag ik me af waarom hij het doet. Ik krijg het idee dat Bojan Luis Enrique niet zo mag en dat hij slechte ervaringen met hem heeft. Het ligt natuurlijk niet aan Luis Enrique dat Bojan niet goed genoeg is voor Barcelona zelfs in de gemiddelde eredivisie verdediger had weinig moeite met Bojan.
Ik ben benieuwd hoe Bojan zou reageren als Enrique ging vertellen dat Bojan er eigenlijk weinig van kan en maar een matige voetballer is?

15 januari 2015 om 11:47

het klopt dat het idd beetje rancuneus overkomt. Alhoewel ik denk dat een journalist een vraag heeft gesteld in de trend van 'considering your experience with Louis Enrique, what are your thoughts about the rumours and trust-issues he has to deal with now? And how do you think of him after working with him?'. Zoiets verwacht ik dan, aangezien ik niet verwacht dat hij uit zichzelf over een irrelevant onderwerp begint tenzij ernaar gevraagd is.

Ik vind overigens zelf dat hij teveel krediet heeft gekregen bij Roma. Blijkbaar is Bojan enorm afhankelijk van de aanvoer zoals hij bij Barcelona kreeg, anders zou hij ergens anders wel slagen. Als hij tegen iemand rancune zou moeten voelen is het tegen de personen die geen vertrouwen in hem hadden toen hij in vorm was door Zlatan te halen en hem steeds minder te laten spelen.

Het is wel belangrijk dat een trainer goed luistert zijn zijn spelers en natuurlijk andersom. Communicatie is zo belangrijk in dat opzicht zouden Pellegrinni F. de Boer , Koeman, Rijkaard, de perfecte personen om barca te helpen

Die Bojan begint nu wel irritant te worden. Niks licht aan hem. Vraag me af wanneer hij stopt met modder gooien. En in de spiegel gaat kijken.

15 januari 2015 om 11:21

Hij zegt hier toch nergens dat hij gefaald heeft vanwege Enrique? Hij zegt alleen dat hij genoeg met Enrique heeft gewerkt om te kunnen constateren dat hij een eigengereide man is. En dat hem dat bij Barcelona in de vorm van Messi niet meer zo lukt.

Ik denk dat Koeman dit seizoen afmaakt bij Southampton en dan naar Barcelona of Manchester City gaat.

"hij heeft het recht verworven om te bepalen wanneer hij speelt, want hij is de leider van de club op het veld”
uhmm heeft echt zo een recht gekregen vrees ik. Het kan niet goed zijn voor een team denk ik. Hoe goed je ook bent. Er hoort gewoon een bepaalde functiescheiding te zijn tussen spelers en coach. Hoe goed hij ook wordt gevonden vind het niet kloppen dat een speler denkt zelfde macht te hebben als coach.

Tja, als je Frank de Boer gewend bent is een ander natuurlijk al snel slecht

"Messi heeft het recht verworven te bepalen wanneer hij speelt" natuurlijk niet! Soms moet een speler tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Het is Luis Enrique zijn baan, hij kan op de prestaties afgerekend worden en dus hij bepaalt. Anders kun je Messi gelijk speler-coach maken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren