Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boerrigter uit de gratie in Schotland: ‘Het is beter dat hij vertrekt’

Laatste update:

Het lijkt erop dat de dagen van Derk Boerrigter in Glasgow geteld zijn. Celtic-trainer Ronny Deila ging tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Motherwell uitgebreid in op de situatie van de Nederlander en was duidelijk in zijn bewoordingen. “Ik denk dat we op het punt zijn beland dat het goed voor hem en goed voor iedereen is als hij een plek vindt om te spelen, want hij is geen talent meer. Hij is een jongen die een leeftijd heeft bereikt dat hij moet spelen.”

/

Boerrigter maakte voor het laatst zijn opwachting voor Celtic in augustus 2014, terwijl zijn laatste basisplaats dateert van mei dat jaar. Hij hoeft voorlopig echter nergens op te rekenen. “Hij is een goede speler maar hij heeft het hier niet gehaald. We zullen zien of er iets gebeurt in deze transferperiode. In het begin was hij bijna een jaar geblesseerd, nu is dat niet meer zo. Hij traint gewoon. We moeten een team samenstellen en we denken dat we andere spelers hebben die beter zijn dan hij”, aldus Deila in de Schotse media.

Waarom Boerrigter uit de gratie is geraakt wil Deila niet vertellen. “Dat is iets dat tussen mij en Derk speelt. Het heeft niet gewerkt tussen ons en ik kan daar verder niets over zeggen.” De coach zet wel zijn vraagtekens bij de status die de vleugelaanvaller bij Ajax had toen Celtic hem overnam. “Je koopt van hen geen artikelen die af zijn. Als je spelers koopt van Ajax weet je dat ze ons niet hun beste speler gaan verkopen.”

Derk Boerrigter zou een goede speler zijn voor de Nederlandse top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem bij ajax altijd wel een goede linksbuiten had een goed schot in zijn linker been.
Maar hij is gewoon te snel vertrokken uit nederland hij kon beter nog een jaar blijven.

19 december 2015 om 16:48

Niet zozeer te vroeg, want hij was 25. Probleem bij Derk is zijn fitheid. Is na zijn rugblessure nooit meer de oude geworden. Vlak daarvoor zat hij tegen oranje aan en had hij bij die ontwikkeling nu waarschijnlijk vast in oranje hebben gezeten. Derk heeft namelijk alles wat een linksbuiten nodig heeft: kan een man passeren, is snel, heeft een goed schot én heeft een geweldige voorzet. Jammer dat hij nooit meer 100% werd en dat hij het mentaal niet aankon, had ver kunnen komen.

En zijn laatste zin vind ik echt onzin.
Zie suarez, eriksen, alderweireld en vertongen

19 december 2015 om 15:41

Hij heeft wel een punt, de beste Ajax spelers gaan niet naar Celtic.
Maar aan de andere kant, is dat ook niet zo gek.. Celtic kan geen beste spelers van Ajax betalen, dus Deila moet niet mekkeren. Hij moet lekker weer een paar Noren kopen die de beste zijn bij hun club, vervolgens vertrekken ze ook weer gauw dus die zijn net zo goed als Boerrigter

19 december 2015 om 16:05

Idd, wat een onzin.. Wanneer Celtic genoeg geld en aantrekkingskracht zou hebben dan kwamen de beste spelers van Ajax echt wel. Het ligt aan Celtic dat de beste spelers van Ajax niet naar hen komen en niet omdat Ajax die niet aan hen wil verkopen..

19 december 2015 om 16:35

Dat zegt hij toch ook. Een club als Celtic heeft de financiele middelen niet om de beste spelers van Ajax te halen dus weet je dat als ze al een speler van Ajax halen dat zeker niet een van de besten is.

19 december 2015 om 16:36

Dat bedoelt hij waarschijnlijk ook. Spelers die wel top zijn gaan naar clubs van een hoger niveau. Derk was bij Ajax niet top en heeft het bij Celtic ook niet waar kunnen maken.

Prima speler voor een club als AZ of FC Twente. Heeft ervaring en kan gevaarlijk zijn voorin.

19 december 2015 om 16:14

Dat zijn twee behoorlijk verschillende clubs. Ik denk dat Derk blij mag zijn als een club als Cambuur hem wilt.

29 jaar al... Blijf het wel zonde en jammer vinden voor hem dat hij uiteindelijk niet gemaakt was voor het hoogste niveau. w

Want dat eerste jaar bij Ajax was het gewoon mooi en goed en als hij die lijn had verder kunnen zetten dan was hij ook bij een subtopper in het buitenland succesvol geweest.

Nederlandse sub top...twente?

19 december 2015 om 15:47

Weet niet of die komende jaren in de subtop gaan spelen, misschien heerenveen?

19 december 2015 om 15:58

Ik weet ook niet of die sub top gaan spelen

En laten we eerlijk zijn: de betere Ajax spelers gaan echt niet naar Celtic toe. En daar heeft hij dus wel gelijk. Celtic kan de betere spelers die Ajax heeft (gehad) gewoon niet overnemen.

Was er 1tje die vooral zichzelf heeft tegengewerkt met enorme koppigheid en eigenwijsheid volgens mij. Bij Ajax zat ie een keer onder van Gaal zelfs bij de Oranje selectie wat ik toen destijds ook vrij logisch vond. Met een blessure af moeten zeggen en toen is het volgens mij alleen maar downhill gegaan met die gast.

19 december 2015 om 20:38

Tegengewerkt door ...?

Hij heeft de pech gehad door blessures waardoor het er niet meer uit kwam (rug). Dat hij daarna gefrustreerd raakt en ook is, dat begrijp ik dan ook weer.

In zijn eerste seizoen bij Ajax vond ik Derk Boerrigter op zich wel goed spelen. Hij pikte geregeld z'n goals mee, had goede acties en voorzetten en was gewoon een echte linksbenige linksbuiten en hij werd toen zelfs nog bij het Nederlands elftal gehaald, maar helaas is/was Boerrigter erg blessuregevoelig (ook in z'n eerste seizoen bij Ajax) en eigenlijk vanaf zijn tweede seizoen bij Ajax is het achteruit gegaan met hem.

Ik heb hem eigenlijk sinds zijn overgang naar Celtic nauwelijks meer gevolgd. Misschien dat hij nog een aanwinst kan zijn voor clubs als FC Utrecht, FC Groningen en SC Heerenveen.

Toch een mooie speler uit de jeugd van twente. Hopelijk keert hij terug bij twente .

19 december 2015 om 16:38

Zou inderdaad niet gek zijn

19 december 2015 om 17:23

Boerrigter 29 jaar,vind ik al een behoorlijke leeftijd voor een linksbuiten.
Bovendien blessure gevoelig,daar hebben we er bij Twente al zat van rond lopen.
Cabral deed het gisteren naar behoren op die positie.
Twente moet momenteel de achterhoede op orde krijgen,en daarna zien we verder.
Maar ik snap jouw punt,net als ik zie je ieder zonnestraaltje in deze zware bui als alternatief op korte termijn.

19 december 2015 om 19:59

Ervaring vind ik.juist een pre. En de verdediging is belabberd, maar de aanval ook.

Het probleem is dat als een speler in Amsterdam 3 goede wedstrijden speelt hij gelijk wordt gehyped als zijnde Europese (sub) top Door de Mokums gezinde sportpers maar zeker ook door iedereen binnen de club...hoeveel nieuwe Cruyffie's zijn de revue wel niet gepasseerd? Ook nu gebeurd dat weer met spelers als Tete, Riedewald en El Ghazy (vooral vwb die laatste is dat een lachertje) De praktijk is dat in een zeer kwalitatief armoedige EL poule deze spelers zich ook niet dermate kunnen onderscheiden om zelfs in deze wellicht zwakste EL poule van dit seozoen uit te blinken Zo ook dus destijds met Boerrigter... Tsja Celtic....jullie hebben een Amsterdamse kat in de zak gekocht Als je in Nederland scout dien je wel rekening te houden met de geringe tegenstand welke de top 3 ondervinden Deal with it...en zorg dat je nooit meer zo'n fout maakt

19 december 2015 om 19:59

Ervaring vind ik juist een pre. En de verdediging is belabberd, maar de aanval ook.

Ik vond hem een periode redelijk bij Ajax, maar vond het vreemd dat Celtic hem overnam! Is misschien wat voor Twente (ik weet het, het wordt irritant). Maar er zijn genoeg clubs uit het rechterrijtje die hem kunnen gebruiken.

bij oude aanvallers denk ik aan ado

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren