Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bod op Denswil wordt afgeslagen: ‘Ik hoef en wil niet per se weg’

Laatste update:

Stefano Denswil zal geen spijt hebben van zijn overstap van Ajax naar Club Brugge. De 23-jarige centrale verdediger tekende in januari 2015 een contract voor drieënhalf jaar bij Blauw-Zwart en heeft zich van toen af zelfs in de kijker gespeeld van AS Monaco.

/

De deelnemer aan de Ligue 1 bracht zelfs een bod uit op de voormalig Oranje-jeugdinternational. “We hebben die aanbieding bekeken, maar zoals je ziet ben ik nog steeds hier. Zonder spijt. Ik hoef en wil hier niet per se weg. Als je gewoon je best doet, komt de rest later vanzelf wel”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Denswil was niet meer nodig bij Ajax en heeft in dienst van Club Brugge inmiddels drie doelpunten en één assist in 47 officiële wedstrijden achter zijn naam staan.

Is Stefano Denswil (al) goed genoeg voor AS Monaco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is na Bruma en Willems al de derde nederlander waar Monaco deze zomer een blauwtje bij loopt. Wel goed om te zien dat hij zich daar blijkbaar goed ontwikkelt na een moeilijke periode in Amsterdam.

Ja Club Brugge heeft hem een kans gegeven nadat Ajax niet meer verder met hem wou. Ik snap wel dat hij niet zo nodig weg hoeft bij een club die hem weer omhoog heeft geholpen.

Goed gevochten ga zo door Stefano

Zo jammer dat ze Denwil hebben laten gaan in Amsterdam. Doet helemaal niks onder voor Viergever. Nu Riedewald naar het middenveld doorschuift is het al helemaal jammer dat ze hem hebben laten gaan. Hopelijk kan Davinson Sánchez Viergever vervangen, want die is wel echt de zwakste schakel nu.

23 juli 2016 om 10:29

True. Maar wie zegt dat 'ie dan op dit niveau was gekomen? Hij is aanzienlijk beter geworden, in Amsterdam was 'ie destijds minder goed. Wel was het een goed talent. Hij heeft absoluut wat goede wedstrijden gespeeld dus vond z'n transfer direct al enigszins opmerkelijk, ook omdat juist dit zo'n mooi talent was uit eigen jeugd. Daarnaast linksbenig als ik me niet vergis. Viergever was puur beter destijds door z'n ervaring maar verdedigend gezien zat in Denswil toch veel meer potentie. Echt veel meer. En voor zover ik weet was het ook geen lastige jongen. Dit was zo'n typische speler die je dan later op zou zien bloeien bij een gelijkwaardige club en die dan een mooie, grote tranfer zou maken. Vreemde beslissing destijds, ook al was z'n niveau toen lager dan nu. De potentie zag iedereen, dit kunnen de trainers toch niet gemist hebben?

23 juli 2016 om 10:39

Denswil had gewoon minuten nodig, dat is bij iedere speler zo. Anders raak je nooit in een flow. Kijk maar naar Van der Hoorn hoe hij ging spelen nadat hij enkele wedstrijden in de basis mocht staan. Denswil kreeg die kans zelfs niet om er in te komen en moest er gewoon staan. Dan heb je compleet foute verwachtingen.

En daarnaast ben ik er zeker van dat hij geen favorietje was van De Boer en dan lig je er ook nog eens heel snel naast.

23 juli 2016 om 11:49

Absoluut geen favorietje van Frank toen. We wisten dat Moisander weg zou gaan en Joel Veltman liet meerdere doelpunten in een kort aantal wedstrijden toe en toch kreeg hij geen speeltijd

23 juli 2016 om 12:58

Ik snapte nooit waarom hij weg moest. In de wedstrijden die hij speelde was hij vaker een kracht dan een zwakke plek. Ik zag altijd wel potentie in hem, maar hij kreeg opvallend weinig minuten.
Ik vermoed dat z'n houding niet heel positief was. Misschien wat laconiek en weinig inzet tijdens de training? Ik heb namelijk mindere spelers, o.a. Viergever, veel meer minuten zien krijgen.
Zonde dat die vertrokken is inderdaad. Had 't wel willen zien bij Ajax. Maar het is ook moeilijk oordelen zonder de ins en outs te weten. Soms moet je ook maar gewoon vertrouwen op een club of de acties van bijv. F. de Boer die op mij toch nooit een nare of oneerlijke indruk heeft gemaakt. Ik vermoed dat 't vooral een botsing van karakters was. Het felle en de vechtersmentaliteit versus de laconieke houding van Denswil.
Soms is dan uitgespuwd worden en elders een kans krijgen precies het zetje wat zo iemand nodig heeft om er meer voor te gaan vechten.

23 juli 2016 om 11:57

Het probleem was dat hij moest concurrern met Moisander die het goed deed. De Boer kennende, met zijn voorliefde voor jeugd, zal die beslissing echt niet makkelijk zijn geweest.

Zelf was ik een grote fan van Denswil maar volgens De Boer ontbrak er iets bij hem en die weet dat ongetwijfeld beter dan ik.

Maar we hadden hem nu idd goed kunnen gebruiken, zeker als Riedewald op het middenveld blijft.

Naar Monaco ga je alleen voor het geld. Als je graag in de Franse competitie wil spelen kan je ook naar andere clubs.
Monaco is denk ik de saaiste vereniging van Europa.

23 juli 2016 om 10:29

Kwa supporters aantallen zeker , want der zit helemaal niemand op de tribunes in monaco

23 juli 2016 om 10:40

Moet wel lekker cashen zijn hoor, dan interesseert dat je niet.

23 juli 2016 om 12:02

Misschien iets minder euro's verdienen en voor volle stadions spelen lijkt mij persoonlijk een stuk aantrekkelijker.

23 juli 2016 om 12:54

1.2 miljoen euro netto of 600k netto is een groot verschil hoor. Laat staan 2 vs 1 miljoen euro. Dan zet je snel je principes voorbij. Het is niet dat je bij een ander team opeens voor de grote prijzen speelt. En Monaco is zo slecht nog niet.

23 juli 2016 om 12:30

Dan moeten die andere clubs natuurlijk wel voor Denswil komen.

Als jij naar de Ligue 1 wilt, in een team dat regelmatig meestrijdt om een CL-plek, dan moet je hopen op Monaco of Lyon en daarna wordt het heel erg gissen in de groep met Bordeaux, Lille, Marseille, Rennes enz. enz.

Ach, Monaco. Spelen voor een handvol toeschouwers in een niet zo aantrekkelijke competitie tegen een ongenaakbaar PSG waardoor je toch geen prijzen wint.

En Monaco moet nog 2 voorrondes overleven om CL te halen. Beter nog een jaartje blijven in Brugge en dan volgend jaar naar een club in Engeland, Duitsland of Spanje in een vol huis en sterkere competitie. Daar zal hij ook niet om de prijzen spelen maar het is wel een veel mooier avontuur.

Ben benieuwd. Vanavond maar eens naar hem kijken, live erbij!

Kon bij Ajax gewoon de concurrentie niet aan met Veltman/Riedewald/van der Hoorn/Viergever. Niet gek want hij had gewoon wedstrijdritme nodig om zich verder te ontwikkelen en dat heeft hij erg goed gedaan, maar dat kreeg hij gewoon niet bij Ajax. Net als Vormer gewoon erg goed bezig bij Brugge. Ik zou het niet gek vinden als een van de twee of allebei door Blind worden bekeken en een keer worden opgeroepen voor een oefenpotje ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren