Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bobic ontkent akkoord van zestig miljoen: ‘Ik hoef daar niet over te liegen’

Laatste update:

Het Spaanse AS wist vrijdagavond te melden dat Real Madrid en Eintracht Frankfurt een akkoord hadden bereikt over de transfer van Luka Jovic. De Koninklijke zou naar verluidt totaal zestig miljoen euro op tafel willen leggen voor de Servische aanvaller. Fredi Bobic, de sportief eindverantwoordelijke bij Eintracht, ontkent dat het al zover is.

“Er is nog geen contact met Real Madrid geweest. Ik hoef daar niet over te liegen, er is echt nog geen contact geweest. Ik ken hen heel goed”, laat Bobic weten in gesprek met ESPN. Eintracht Frankfurt lichtte onlangs de optie tot koop in het huurcontract van Jovic, waardoor hij voor zeven miljoen euro wordt overgenomen van Benfica. De Portugese topclub heeft wel een doorverkooppercentage bedongen, waardoor men bij een transfersom van zestig miljoen euro twaalf miljoen zou overhouden.

Jovic speelde tot dusver 71 wedstrijden in het shirt van die Adler, waarin hij goed was voor 35 doelpunten en 9 assists. De aanvaller speelt dit seizoen een belangrijke rol bij Eintracht, dat in de halve finale van de Europa League staat en momenteel met de vierde plaats in de Bundesliga virtueel een ticket voor de groepsfase van de Champions League in handen heeft. Jovic werd opgeleid door Rode Ster Belgrado en maakte in 2016 de overstap naar Benfica.

Zie jij Luka Jovic naar Real Madrid verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Madrid moet mbappe, hazard, eriksen/de bruyne halen. Alles op alles. Ze kunnen 500 miljoen uitgeven uit eigen zak. Plus geld van verkoop van spelers als bale etc.

5 mei 2019 om 14:32

Mbappe is nu te duur heb ik het idee. Eriksen zou geweldig zijn. Voor de rest zien we wel wat er met Kovacic en James gebeurt. Jovic op den duur geweldige vervanger van Benzema en minder gezeik dan Icardi. Militao komt al dus dat is fijn. Hazard moet worden gehaald en als Bale weg gaat zou er eventueel nog een speler bij kunnen komen maar niet noodzakelijk. Ik ben positief gestemd over volgend seizoen en denk dat we sneller weer de beste clubter wereld worden dan mensen denken!

Ik verwacht dat hij de overstap naar Real Madrid gewoon gaat maken. Hij zou een verrijking voor dit Real zijn, aangezien je ziet dat er een afmaker gemist wordt. Echter zal er wel meer gehaald moeten worden dan alleen een afmaker. Ik verwacht dat Real de volgende spelers haalt:

-Jovic van Eintracht Frankfurt. Hij zal rond de 60 miljoen kosten en Benzema gaan vervangen.

-Hazard van Chelsea. Hij zal rond de 100 miljoen kosten en op de linkerflank gaan spelen. In de tussentijd kan Vinicius JR zich ontwikkelen achter hem.

-Eriksen van Tottenham. Ook hij zal rond de 100 miljoen kosten en Modric gaan opvolgen.

-Kante van Chelsea. Hij zal rond de 130 miljoen kosten en samen met Kroos en Eriksen het middenveld gaan vormen.

Opstelling:

een bank met onder andere Vinicius JR, Rodrygo, Ceballos, Isco, Militao en Carvajal is ook om van te smullen.

Courtois
Odrizorola
Varane
Ramos
Marcelo
Eriksen
Kante
Kroos
Asensio
Jovic
Hazard
5 mei 2019 om 16:03

Hahaha het is niet zo dat er geld uit hun achterste komt

5 mei 2019 om 16:41

400 miljoen moet te doen zijn voor Real Madrid. Hebben am jaren veel geld gevangen en niks uitgegeven.

5 mei 2019 om 21:41

En ook nog Mbappé halen, De Ligt halen.. misschien ook nog Donnarumma en Sancho? Klinkt net zoals bovenstaand bericht best realistisch, op osm of fifa..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren